Prepac, bez toho,ze by som konzumoval kazdu sprostost, ty si fakt myslis (alebo aspon pripustis),ze by UA poslali raketu na vlastnych civilistov? Len aby to vyzeralo 'zaujimavo'? Nemaju toho okupanti na rovasi dost a treba im este akoze takto zhorsovat reputáciu?....
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
A keď už mi ide karta pridám ďalší ofenzívny príspevok akí sú Slováci inteligentný národ. Takmer 2x viac Slovákov si želá víťazstvo Ruska, ako víťazstvo Ukrajiny. A viac ako 50% si želá víťazstvo Ruska.
že to je článok z HS nech vás nemetie. Prieskum bol zverejnený na DN (nemám predplatné)
Rusi si pochvaľujú ako je Slovensko na tom dobre. A HS vyzdvihujú, že prieskum spoluorganizovala nejaká agentúra platená ESET, takže ak by klamali, realita môže byť aj lepšia. Môžete mínuskovať. Here you go
Isto je to ináč. Oni vedia. Oni nám to raz povedia. https://www.hlavnespravy.sk/ako-slovakov-vnimaju-rusi-a-co-o-nas-pisu-ich-media-slovensko-rozmysla-koho-podporit-rusov-alebo-banderovcov/2935132
Prepac, bez toho,ze by som konzumoval kazdu sprostost, ty si fakt myslis (alebo aspon pripustis),ze by UA poslali raketu na vlastnych civilistov? Len aby to vyzeralo 'zaujimavo'? Nemaju toho okupanti na rovasi dost a treba im este akoze takto zhorsovat reputáciu?....
Kde som toto napísal??? Ak to bola S300, mohla to byť obranná raketa ktorá tam dopadlo. Mohlo to byť hocičo. len mi je divné, že Ukrajinci išli so ženami a deťmi zachraňovať z tety z vojenskej zóny a trafila ich presne stará protivzdušná raketa. A źe TA3 tvrdí, že to bolo na okupovanom území. Nie je na tom nič divné????
Dokážeš čítať alebo nedajbože čítať s porozumením? Kde som písal o dôkazoch? Napísal som, že treba počkať na skutočné fotky a nekomentovať fejky z "facebooku".
Záporožskú elektráreň údajne niekto bombarduje pár mesiacov. Doteraz nevieme či vôbec a odkiaľ rakety dopadajú. Vieme odkiaľ kto vypálil akú raketu na MH117 ale neviem kto alebo odkiaľ pravidelne strieľa na elektráreň???
"ONI" vedia iba nám nepovedia? LOL
Niekto vypálil starú hrdzavú protivzdušnú raketu S300 a trafil ňou presne pozemný konvoj civilistov na neokupovanej časti Ukrajiny. OK. Jedno či Zem vzduch, zem zem hlavne, že to je presné. Na TA3 dnes o 12:00 (Pozrite si v archíve, prvé dve minúty cca) v správach redaktorka spovedala nejakého veľvyslanca a povedala, že Ukrajinci po referende začali utekať z anektovaného územia a Rusi zbombardovali jeden taký konvoj. Pritom ten útok bol na neokupované územie. A tí ľudia údajne išli odviesť príbuzných z anektovaných oblastí. Prečo tam potom zomreli ženy a deti??? Ako sorry. Oni vedia a raz nám povedia? Rusi sú vagabundi. Ale prečo by som mal konzumovať každú sprostosť a nezamýšlať sa či to má nejakú logiku.
nevieš čo píšeš - napísal si že ,,sa to nikdy nedozvieme,, a tie dalšie nezmysly co píšeš po svojom zamyslení že nevieme kto vo vojne ruska proti ukrajine útočí na ukrajinskú elektráreň, kto zabíja ukrajinských civilistov v konvoji, ... to nevieš ty - tak láskavo nepíš že nevieme všetci
Nemám ho rád, je to blázon, ale už zas nevymýšľajte za každú cenu niečo, čo v tom nie je... Podpísal papier, išiel pero odložiť do držiaka a v tom zistil (keď asistentka zobrala ten prvý), že treba podpísať ešte jeden... Ako pokus o fór to nie je zlé, ale značne silené... Sú lepšie...
Ďakujem, že si sa ma zastal. Ja neverím na nanočipy, Sorosa a Rusov mám za vagabundov. Tak ako väčšina diskutujúcich v tomto vlákne. Všetky moje príspevky sú ofenzívne. Ty stojíš na opačnej strane barikády a dostal si zatiaľ jedno srdiečko a tri palce. Good job. Už sa bijú.
ani nevieš že sú dve možnosti - príspevok je bud ofenzívny alebo nekvalitný, co píšeš príspevky nie sú ofenzívne ale nekvalitné - teda že píšeš blbosti, nevieš čo píšeš, nevieš kto vo vojne útočí a kto bráni, nevieš že píšeš blbosti nie ofenzívne - šak ty nič nevieš
nevieš čo píšeš - napísal si že ,,sa to nikdy nedozvieme,, a tie dalšie nezmysly co píšeš po svojom zamyslení že nevieme kto vo vojne ruska proti ukrajine útočí na ukrajinskú elektráreň, kto zabíja ukrajinských civilistov v konvoji, ... to nevieš ty - tak láskavo nepíš že nevieme všetci
A kto údajne bombarduje tú elektráreň. Tak mi to napíš. Rusi tvrdia že Ukrajinci, oni naopak. Za pol roka som nečítal jediný článok ktorý by analyzoval, z ktorej strany dopadla nejaká raketa, granát. Žiadnu satelitnú fotku. nič. Rusi ju okupujú. Ale prečo by na seba strieľali rakety? Prečo by Ukrajinci chceli spôsobiť jadrovú katastrofu? Tu by som zmysel videl ale bol by to nápad chorého mozgu) Tak buď konkrétny a daj odkaz na článok, kde to je rozumne vysvetlené. Možno ju nakoniec neostreľuje nikto. Rusi ju obsadili a vypli, to je jediné čo vieme.
ani nevieš že sú dve možnosti - príspevok je bud ofenzívny alebo nekvalitný, co píšeš príspevky nie sú ofenzívne ale nekvalitné - teda že píšeš blbosti
Odkiaľ ty vieš aký je môj príspevok???? Ti všetci reportujú ako svoje mínusko mysleli? LOL
Keď som napísal, že Rusi vypnú záporožskú elektráreň a budú bombardovať energetickú infraštruktúru, dozvedel som sa, že elektráreň sa nedá vypnúť a bombardovať rozvodné siete je nezmysel. Za dva dni to bola realita. Posledný funkčný reaktor vypli a Rusi bombardujú rozvodnú sústavu. Koľko faciek ste si dali. Koľko faciek si si dal osobne ty? Aký si mal pri tom HR? LOL
Co tvrdi ta3 ma ale ze absolutne nezaujima, ked sledujes take zdroje tak sa necuduj svojmu zmateniu. Ze rusi pouzivaju S300 ako zem/zem sa vie uz aspon mesiac, maju ich tisice a vsetko lepsie uz vystrielali. A ano, S300 ma aj mod zem zem.
Kto vystrelil na mh17 je velmi presne zadokumentovame vratane odposluchov a online priznani.
O tom kto ostreluje ZJE polemizujes tak akurat ty, ale v kontexte citania HS sa necudujem. Mimochodom rusi ostrelovali ZJE uz ked ju obsadzovali. A misia IAEA ostrelovanie a poskodzovanie elektrarne potvrdila, tak si to
svoje udajne a ci vobec strc hlboko...
A ano JE sa neda len tak vypnut. Treba ju este roky chladit a zabezpecit palivo. A pravez toho su ti pracovnici na prasky, ze rusi im pravidelne nicia vedenia bez ktorych ju neuchladia. Ale tebe je to zbytocne pisat, ty si sa stratil v zavale sprav z hs a ta3
Tu to je jasne vysvetlene na priklade...raketa priletela z ukrajinskej strany a v zemi sa zakerne otocila tak, aby budila dojem, ze doletela zo strany, ktoru okupuju Rusi. Krasne to tam ten pan ukazuje vlastnymi rukami. Uz len vhodny hudobny podmaz v spravnom rytme pridat: https://www.youtube.com/watch?v=SkJeKA9vt5s
Obecne plati jednoducha logika: Ukrajinci sa bombarduju sami. Tak, ako to bezne robievali aj pred 24.02.2022.
Odkiaľ ty vieš aký je môj príspevok???? Ti všetci reportujú ako svoje mínusko mysleli? LOL
Keď som napísal, že Rusi vypnú záporožskú elektráreň a budú bombardovať energetickú infraštruktúru, dozvedel som sa, že elektráreň sa nedá vypnúť a bombardovať rozvodné siete je nezmysel. Za dva dni to bola realita. Posledný funkčný reaktor vypli a Rusi bombardujú rozvodnú sústavu. Koľko faciek ste si dali. Koľko faciek si si dal osobne ty? Aký si mal pri tom HR? LOL
viem z internetu /ked máš internet a klikneš na svoj skrytý príspevok tak tam máš napísané tie dve možnosti preco je skrytý/ a ty si z dvoch možností - ofenzívny alebo blbý príspevok - pre seba vyberieš prvú možnosť, druhá sa ti páči menej
aj teraz, tu píšeš nejaké blbosti o HR, ... toto neni ofenzívne ale budeš to mat skryté pre tú druhú možnost - co sa ti páči menej
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
No ale opačná strana tvrdí rovnako, že Rusi sa bombardujú sami. Argument, že Rusi ostreľovali elektráreň, keď ju dobývali je scestný. To bolo svojim spôsobom logické (až na to, že to je jadrová elektráreň) Preč ju ostreľujú keď ju dobyli? Ja chápem, že toto je častá otázka dezolátov a tým pádom je to pre vás nezmysel. Ale na rozdiel od ostatných, táto otázka má logiku. Tak mi prosím odpovedzte. Prečo dobyjete elektráreň a následne sa bombardujete?
OK Daj konečne aspoň jeden článok aké rakety a odkiaľ dopadajú na tú elektráreň. To snáď nechcem tak moc. Musí toho byť plný internet, Ja internet mám, ale neviem hľadať.
A keď kliknem na svoj ofenzívny príspevok, vidím, iba že je ofenzívny alebo nekvalitný. Ale neviem ako to kto myslel, či negatívny alebo nekvalitný. Keď dám niekomu palec dolu, neviem vybrať možnosť, že príspevok je nekvalitný alebo ofenzívny. Ty to máš všetko ináč. Tak mi to ako dezolátovi prosím vysvetli. Ja mám asi iný internet.
Preco uz dva roky skrtia plyn? Preco ho najnovsie skrtia moldavsku aj taliansku? Preco podporovali nackov a zaroven aj cernoskych a kadejakych inych radikalov? Preco sa zapadu vyhrazaju jadrovymi zbranami? Preco by ostrelovali JE, ked vedia ake reakcie to na zapade vyvolava? A ak si myslis, ze ostrelovat pri obsadzovani je ok tak sa zamysli, preco v nej ani v Cernobile ukrajinci nebojovali.
Lebo nie su idioti. A preto by ani neostrelovali ZJE teraz, lebo tym nic neziskaju ale mozu vsetko stratit. Nehovoriac o hrozbe zamorenia VLASTNEJ krajiny. Naopak russi si "vlastne uzemie a obyvatelov" pokojne rozbombarduju tak, ze tam nerastie ani trava.
Dnešné centrum mesta Lyman.
Príslušníci 81. výsadkovej brigády a Národnej gardy strhli vlajky nepriateľa. https://twitter.com/DefenceU/status/1576313811598200832
edit: ešte jedna správa:
Wow.
Ukrajinské ministerstvo obrany, pred 30 minútami: "Všetky ruské jednotky v Lymane sa buď vzdali, alebo sú mŕtvi."
Vďaka ti, Bože.
Ďakujem, ZSU.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
že to je článok z HS nech vás nemetie. Prieskum bol zverejnený na DN (nemám predplatné)
Rusi si pochvaľujú ako je Slovensko na tom dobre. A HS vyzdvihujú, že prieskum spoluorganizovala nejaká agentúra platená ESET, takže ak by klamali, realita môže byť aj lepšia. Môžete mínuskovať. Here you go
Isto je to ináč. Oni vedia. Oni nám to raz povedia.
https://www.hlavnespravy.sk/ako-slovakov-vnimaju-rusi-a-co-o-nas-pisu-ich-media-slovensko-rozmysla-koho-podporit-rusov-alebo-banderovcov/2935132
Kde som toto napísal??? Ak to bola S300, mohla to byť obranná raketa ktorá tam dopadlo. Mohlo to byť hocičo. len mi je divné, že Ukrajinci išli so ženami a deťmi zachraňovať z tety z vojenskej zóny a trafila ich presne stará protivzdušná raketa. A źe TA3 tvrdí, že to bolo na okupovanom území. Nie je na tom nič divné????
Záporožskú elektráreň údajne niekto bombarduje pár mesiacov. Doteraz nevieme či vôbec a odkiaľ rakety dopadajú. Vieme odkiaľ kto vypálil akú raketu na MH117 ale neviem kto alebo odkiaľ pravidelne strieľa na elektráreň???
"ONI" vedia iba nám nepovedia? LOL
Niekto vypálil starú hrdzavú protivzdušnú raketu S300 a trafil ňou presne pozemný konvoj civilistov na neokupovanej časti Ukrajiny. OK. Jedno či Zem vzduch, zem zem hlavne, že to je presné. Na TA3 dnes o 12:00 (Pozrite si v archíve, prvé dve minúty cca) v správach redaktorka spovedala nejakého veľvyslanca a povedala, že Ukrajinci po referende začali utekať z anektovaného územia a Rusi zbombardovali jeden taký konvoj. Pritom ten útok bol na neokupované územie. A tí ľudia údajne išli odviesť príbuzných z anektovaných oblastí. Prečo tam potom zomreli ženy a deti??? Ako sorry. Oni vedia a raz nám povedia? Rusi sú vagabundi. Ale prečo by som mal konzumovať každú sprostosť a nezamýšlať sa či to má nejakú logiku.
Ďakujem, že si sa ma zastal. Ja neverím na nanočipy, Sorosa a Rusov mám za vagabundov. Tak ako väčšina diskutujúcich v tomto vlákne. Všetky moje príspevky sú ofenzívne. Ty stojíš na opačnej strane barikády a dostal si zatiaľ jedno srdiečko a tri palce. Good job. Už sa bijú.
A kto údajne bombarduje tú elektráreň. Tak mi to napíš. Rusi tvrdia že Ukrajinci, oni naopak. Za pol roka som nečítal jediný článok ktorý by analyzoval, z ktorej strany dopadla nejaká raketa, granát. Žiadnu satelitnú fotku. nič. Rusi ju okupujú. Ale prečo by na seba strieľali rakety? Prečo by Ukrajinci chceli spôsobiť jadrovú katastrofu? Tu by som zmysel videl ale bol by to nápad chorého mozgu) Tak buď konkrétny a daj odkaz na článok, kde to je rozumne vysvetlené. Možno ju nakoniec neostreľuje nikto. Rusi ju obsadili a vypli, to je jediné čo vieme.
Kto vystrelil na mh17 je velmi presne zadokumentovame vratane odposluchov a online priznani.
O tom kto ostreluje ZJE polemizujes tak akurat ty, ale v kontexte citania HS sa necudujem. Mimochodom rusi ostrelovali ZJE uz ked ju obsadzovali. A misia IAEA ostrelovanie a poskodzovanie elektrarne potvrdila, tak si to
svoje udajne a ci vobec strc hlboko...
A ano JE sa neda len tak vypnut. Treba ju este roky chladit a zabezpecit palivo. A pravez toho su ti pracovnici na prasky, ze rusi im pravidelne nicia vedenia bez ktorych ju neuchladia. Ale tebe je to zbytocne pisat, ty si sa stratil v zavale sprav z hs a ta3
Obecne plati jednoducha logika: Ukrajinci sa bombarduju sami. Tak, ako to bezne robievali aj pred 24.02.2022.
viem z internetu /ked máš internet a klikneš na svoj skrytý príspevok tak tam máš napísané tie dve možnosti preco je skrytý/ a ty si z dvoch možností - ofenzívny alebo blbý príspevok - pre seba vyberieš prvú možnosť, druhá sa ti páči menej
aj teraz, tu píšeš nejaké blbosti o HR, ... toto neni ofenzívne ale budeš to mat skryté pre tú druhú možnost - co sa ti páči menej
A keď kliknem na svoj ofenzívny príspevok, vidím, iba že je ofenzívny alebo nekvalitný. Ale neviem ako to kto myslel, či negatívny alebo nekvalitný. Keď dám niekomu palec dolu, neviem vybrať možnosť, že príspevok je nekvalitný alebo ofenzívny. Ty to máš všetko ináč. Tak mi to ako dezolátovi prosím vysvetli. Ja mám asi iný internet.
https://twitter.com/DeificDragon/status/1576248343902433280
Lebo nie su idioti. A preto by ani neostrelovali ZJE teraz, lebo tym nic neziskaju ale mozu vsetko stratit. Nehovoriac o hrozbe zamorenia VLASTNEJ krajiny. Naopak russi si "vlastne uzemie a obyvatelov" pokojne rozbombarduju tak, ze tam nerastie ani trava.
Takto sa to robí. Úcta k životu a padlým vojakom
Príslušníci 81. výsadkovej brigády a Národnej gardy strhli vlajky nepriateľa.
https://twitter.com/DefenceU/status/1576313811598200832
edit: ešte jedna správa:
Wow.
Ukrajinské ministerstvo obrany, pred 30 minútami: "Všetky ruské jednotky v Lymane sa buď vzdali, alebo sú mŕtvi."
Vďaka ti, Bože.
Ďakujem, ZSU.