Na nocnych zaberoch a pod mrakom nevidiet nic? Ty si este v casoch druhej svetovej vojny. Dnes mame pasivne radary, infracervene a radarove zabery, v moriach siete mikrofonov a seizmometrov, satelity detekujuce odpaly a trajektoriu rakiet, poziare, zdroje tepla aj metanu a miliardy ludi s mobilom v paprciach. Dnes nie je problem s nedostatkom informacii, naopak mame ich tolko, ze je problem s ich spracovanim a vyberanim ihiel z kopy sena.
tieto dristy sem nechadz,lebo je iste,ze ked to tam odkladal,tak mu ta baba povedala,ze tam chyba este nieco ine podpisat.Tak zase nerob aj z beznych ludi idiotov je mi z toho potom brrr,ked nas hadzes do toho ruskeho propagandistickeho vreca
“Tahle minuta a půl je důkazem, že k dokonalému natočení začátku konce dystopické společnosti nepotřebujete scénáře, herce a kulisy za miliony. Stačí mobil a příjezd mobilizovaných do vojenského tábora kdesi v russácku...”
nam sa to moze zdat zaostale, ale v mnohych regionoch ruska je toto proste realita kvality zivota. Tyto vojaci neprichadzaju do nicoho noveho. Takto skratka oni ziju.
tieto dristy sem nechadz,lebo je iste,ze ked to tam odkladal,tak mu ta baba povedala,ze tam chyba este nieco ine podpisat.Tak zase nerob aj z beznych ludi idiotov je mi z toho potom brrr,ked nas hadzes do toho ruskeho propagandistickeho vreca
Vola sa to vtip a satira, oznacuje sa to smajlom...
Dánsko, Nemecko a Nórsko uhradia náklady na objednávku delostreleckých systémov Zuzana pre ukrajinskú armádu zo Slovenska, oznámila dánska vláda. Zákazka sa bude týkať 16 húfnic, ktoré sa ešte len musia vyrobiť.
Ukrajina uz predtym objednala 8ks, z toho 4 boli dodane v lete.
Keďže Sulka podľa mňa dostával najväčšie odmeny práve od tích ktorím nadmerné ryžovanie neblokoval , čo je absoútne logické, nemal vôbec záujem presadiť riešenia ako teraz presadil Hirman v EU zrejme preto že nie je zatiaľ zatiahnutí do týchto finančných Nemecko_Zuských alebo iných budúcich manipulácií.
Kolaboranti musia za to zaplatiť a ja osobne sa teším že Excel im pomáhať už nemôže a dúfam že Maťko svojimi psychopatickým vyjadrovaním nepodrazí nebodaj nohy aj Hirmanovi.
Ináč likvidácia NS1 a NS2 im bráni vrátiť sa ku kolaboralácii takže ???
Pozor premena politiky v Nemecku je tiež dlhodobý proces a dierky v rúrkach ho môžu len urýchliť takže dierkovačom ĎAKUJEM.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Putler si namaca gulickove pero do stojanu. Dokaz, ze bolo urcite domacej, ruskej vyroby
https://mobile.twitter.com/MisaPopelky/status/1575834337467338752
🔓 : https://dennikn.sk/3035759/ponizujuca-porazka-pre-putina-den-po-anexii-co-znamena-oslobodenie-lymanu-ukrajinskou-armadou/?cst=7ed5c5c8c31d7a5120995f3d54cbbf18bb63626c
https://twitter.com/darputinovi/status/1576264104347840512
Vola sa to vtip a satira, oznacuje sa to smajlom...
Hanba Markize ze dava priestor takemu odpadu
Dánsko, Nemecko a Nórsko uhradia náklady na objednávku delostreleckých systémov Zuzana pre ukrajinskú armádu zo Slovenska, oznámila dánska vláda. Zákazka sa bude týkať 16 húfnic, ktoré sa ešte len musia vyrobiť.
Ukrajina uz predtym objednala 8ks, z toho 4 boli dodane v lete.
https://twitter.com/skalapendra/status/1576586891457343489/photo/2
https://www.ta3.com/clanok/247313/tb-ministra-hospodarstva-k-hirmana-po-rokovani-rady-ministrov-pre-energetiku
minule som videl ist v Trnave tusim volvo xc90 s PK znackou, po oboch stranach ruske vlajky
nemal stareho tuarega? Videl som takeho na benzinke tiez v budmericiach, ani by som si ho nevsimol keby tam nedoletel tak 50tkou ku stojanu
Keďže Sulka podľa mňa dostával najväčšie odmeny práve od tích ktorím nadmerné ryžovanie neblokoval , čo je absoútne logické, nemal vôbec záujem presadiť riešenia ako teraz presadil Hirman v EU zrejme preto že nie je zatiaľ zatiahnutí do týchto finančných Nemecko_Zuských alebo iných budúcich manipulácií.
Kolaboranti musia za to zaplatiť a ja osobne sa teším že Excel im pomáhať už nemôže a dúfam že Maťko svojimi psychopatickým vyjadrovaním nepodrazí nebodaj nohy aj Hirmanovi.
Ináč likvidácia NS1 a NS2 im bráni vrátiť sa ku kolaboralácii takže ???
Pozor premena politiky v Nemecku je tiež dlhodobý proces a dierky v rúrkach ho môžu len urýchliť takže dierkovačom ĎAKUJEM.