už som totálne zblbnutý, chcel som tu pánovi kenaovi odpísať a keďže prispieva rýchlo a všade tak som zle zvolil tému ... dávam sám sebe dobrovoľne ban kým sa nenaučím pri športovaní dýchať iba nosom
S tým sa bavím už tri dni 🤣 hovorím to isté a vždy mi zapíše a preloží niečo iné... To bude ten prízvuk... Och, a že maďarčina je nepochopiteľný jazyk... Ináč kvôli tomu som stiahol Google translate 😂 lebo miestne dievčatá zhruba v mojom veku nevedia nemecky a ani slovensky poväčšine...
Nič si z toho nerob, ja som si doteraz tiež myslel že sa anglicky dohovorim, ale translator mojej angličtine vôbec nerozumie ;-] LOL dobrá haluz to je ... Btw ale s ľuďmi mi to funguje ...
No anglicky by som sa musel rozkecať ale akosi nemám kde... V NL je nemčina ok a v BE sa nemecky ako tak dá a keď nie anglicky voľačo vykokcem... Najviac sa mi páči keď ma oslovujú mesié, ažuduachažé alebo jak... 😱 Hotový som z toho, maďarčina je proti tomuto nič...
Alebo niečo v zmysle 'nejde platiť kartou' "La pas pa-pa" mi preložilo ako stanica ošípaných 😂
chcem sa naucit manual ale amen bajk co jazdim primarne je dlhy ako autobus a uz ma frustruje to mnozstvo neuzpesnych pokusov ... pomozem si kupou dirtu ?
Treba si kupit taky stroj ,na ktorom cloveka to pilovanie techniky bude bavit,mozno by bol dobry aj trialovy bike,ja som rovno ma tento ucel obstaral slapacku,zatial len chytam R-L balans na sucho v garazi.Az bude tento ukon zmaknuty,zacnem s F-R...
ja som som sa tiez snazil o manual, nedavno ma to napadlo skusat na rakuskych asfaltkach s spdckami..zamkol som vidlu skusal skusal az som sa vydrbal nejak dozadu na bok..lebo samozrejme som to netahal pekne kolmo nahor ale nejak dostrany.. neviem ci som vobec zadnu brzdu stihol..zdrbat sa na rovnej asfaltke to sa tazko vysvetlovalo drahej..
Kazdopadne to planujem nabuduce skusat niekde na luke.. a teda reagujem aj na dlzku bajku, urcite by to slo s lahsim a kratsim lepsie..ale ani kratky bajk ti nepomoze pokial to nerobis spravne (skusal som aj na svojom staruckom 26" a ten je extra kratky a tam mi to rovnako neslo)
Ale teda co urobilo velky rozdiel u mna je zamknuta vidla, teleskopka dole a potom uz len zapruzit o vidlu a hned to rukami potiahnut hore (akokeby si chcel riaditkami urobit benchpress a v urcitom momente rit dozadu) pointa je ale ze pokial nevytiahnes to predne dostatocne vysoko (toto bol u mna vzdy problem) tak to navazenim sa dozadu neudrzis..a samozrejme to treba urobit pekne v rovine
Idealne to najprv asi skusat na manual machine a potom to az skusat s chranicmi..niekde kde je makko Teda toto je asi moj plan ako sa to raz naucit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak je na slahacku, tak vsetko sedi, ale obsah nedavas do slahackovej flase, ale do pluc. Striekas az potom :-p
Ako pamatnik ti prezradim, ze tato bola asi na sodu. Cize skor na umytie po tebou doporucenom pouziti...
Slahackove boli zelene...
https://www.instagram.com/reel/CjBOWYCjwNe/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.instagram.com/reel/CjBOWYCjwNe/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
V komentároch:
"For those asking why in the peculiar way, it's a special handlebar because our friend has one arm shorter than the other. Greetings"
Alebo niečo v zmysle 'nejde platiť kartou' "La pas pa-pa" mi preložilo ako stanica ošípaných 😂
Kazdopadne to planujem nabuduce skusat niekde na luke.. a teda reagujem aj na dlzku bajku, urcite by to slo s lahsim a kratsim lepsie..ale ani kratky bajk ti nepomoze pokial to nerobis spravne (skusal som aj na svojom staruckom 26" a ten je extra kratky a tam mi to rovnako neslo)
Ale teda co urobilo velky rozdiel u mna je zamknuta vidla, teleskopka dole a potom uz len zapruzit o vidlu a hned to rukami potiahnut hore (akokeby si chcel riaditkami urobit benchpress a v urcitom momente rit dozadu) pointa je ale ze pokial nevytiahnes to predne dostatocne vysoko (toto bol u mna vzdy problem) tak to navazenim sa dozadu neudrzis..a samozrejme to treba urobit pekne v rovine
Idealne to najprv asi skusat na manual machine a potom to az skusat s chranicmi..niekde kde je makko
Neviem ci ti tetno moj vyplod nejako pomoze..