chcem sa naucit manual ale amen bajk co jazdim primarne je dlhy ako autobus a uz ma frustruje to mnozstvo neuzpesnych pokusov ... pomozem si kupou dirtu ?
Skús to s kamarátkou... To je lepšie ako s bicyklom alebo sám. A od kamarátky je ešte lepší orál...
KinDo Ako si to pamatam, ale podotykam, vobec to nie je moja salka rannej kavy: po obvineni a naslednom sude sa v USA predkladaju dokazy o nevine. Pokial nie su dostatocne, tak ide sediet. V EU sa predkladaju dokazy o vine, pokial nie su dostatocne, nejde sediet. Daj mi strucne napravu a ja prehodnotim svoj zivot s nepravdivou informaciou Sorry za OT v tejto teme.
presunul som to sem, nech v povodnej teme nie sme OT
vobec sa nevyznam v prave - ale nesuhlasil som s tymto tvrdenim :
ked si dobre pamatam zo skoly, v USA sa dokazuje nevina. V EU sa dokazue vina....
na sude u nich je asi jedno co sa dokazuje - zalezi kto presvedci porotu
nikde v civilizovanom svete nemozes dokazovat nevinu (prezumpcia neviny)
lebo nech sa stane hocico, tak vzdy najdes bambilion ludi bez alibi a s motivom
takze mozu vybrat jedneho a toho obzalovat ? a on nasledne musi dokazovat svoju nevinu ?
asi sa nema zmysel o tom bavit - koho to zaujima si dokaze najst rozdiely medzi angloamerickym a kontinentalnym pravom
„Minule som ho skoro nabúral po tme. Buď nech ho poriadne priviažu niekde ďalej alebo mu dajú reflexné prvky, zadné svetlo a čelovku na hlavu,“ vyjadril svoj názor obyvateľ Kysuckého Nového Mesta.
Vkuse pobieha popri ceste keď idem z práce nie po hlavnej ale cez Rudinu. Tá cesta je tam dosť úzka tak si viem predstaviť že sa mu moc ani nedá ujsť 😂
Kedysi sa tu objavovali také gravírované (alebo nejak inak zdobené) krytky na ahead predstavce. Je tu ešte dotyčný majster, čo sa týmto zaoberá (zaoberal)? Potreboval by som jednu personalizovanú. ďakujem. kľudne do SS,
po zotmeni (zapadnuti slnka) neblikajte vykonnymi svetlami a uz vobec nie ak mie su otocene dodola. Dnes som myslel, ze oslepnem pri jendnom takom cyklistovi. Po nom sli dvaja s normalne svietiacim dost vykonnym svetlom a to bolo uplne v pohode.
Ja by som tu prosbu rozsiril este o: majte svetlo[ vyhovorky typu "nepocital som s tym, ze sa zdrzim na pive", nie su akceptovatelne] a zapnite si ho este skor ako nastane uplna tma. Plati aj pre cesty kde nejazdia auta.
presne pre toto zboznujem ten debilny garmin radar co je tak popularny.. zlamat ruky tomu co to vymyslel
Suhlasim s tebou mam ho, je super, ale ked idem v partii za tymto svetlom, nevidim nic.
Hladal som moznosti, ci sa tam neda nastavit nejaka nizsia intenzita svetla, bohuzial nie, neviem preco to garmin tak urobil. To svetlo mi aj v najnizsej intenzite pride extremne silne.
user_id a ak ste nezodpovední, že si nedokážete ustrážiť stav batérie v svetlách (ako ja) dajte si dynamo... To by malo byť povinné, koľko elektriky by sa tým ušetrilo...
Videli ste film Žandári a mimozemšťania, v tom filme zmizla reštaurácia, tak to som dnes zažil pri bufete zelená voda pri Moste pri Bratislave.. zmizol ☹️
Suhlasim s tebou mam ho, je super, ale ked idem v partii za tymto svetlom, nevidim nic.
Hladal som moznosti, ci sa tam neda nastavit nejaka nizsia intenzita svetla, bohuzial nie, neviem preco to garmin tak urobil. To svetlo mi aj v najnizsej intenzite pride extremne silne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skús to s kamarátkou... To je lepšie ako s bicyklom alebo sám. A od kamarátky je ešte lepší orál...
presunul som to sem, nech v povodnej teme nie sme OT
vobec sa nevyznam v prave - ale nesuhlasil som s tymto tvrdenim :
na sude u nich je asi jedno co sa dokazuje - zalezi kto presvedci porotu
nikde v civilizovanom svete nemozes dokazovat nevinu (prezumpcia neviny)
lebo nech sa stane hocico, tak vzdy najdes bambilion ludi bez alibi a s motivom
takze mozu vybrat jedneho a toho obzalovat ? a on nasledne musi dokazovat svoju nevinu ?
asi sa nema zmysel o tom bavit - koho to zaujima si dokaze najst rozdiely medzi angloamerickym a kontinentalnym pravom
„Minule som ho skoro nabúral po tme. Buď nech ho poriadne priviažu niekde ďalej alebo mu dajú reflexné prvky, zadné svetlo a čelovku na hlavu,“ vyjadril svoj názor obyvateľ Kysuckého Nového Mesta.
po zotmeni (zapadnuti slnka) neblikajte vykonnymi svetlami a uz vobec nie ak mie su otocene dodola. Dnes som myslel, ze oslepnem pri jendnom takom cyklistovi. Po nom sli dvaja s normalne svietiacim dost vykonnym svetlom a to bolo uplne v pohode.
Dakujem za porozumenie
Skúšal si peloton mode, alebo low intensity a stále veľa?
https://www.gearhowto.com/howto/garminvaria/light-modes/
Koľko krát nabíjaš svetlo?
https://www.gearhowto.com/howto/garminvaria/light-modes/
Jasne, stale prilis vela