ak je toto pravda,v Ruzku sa čosi deje (prekladač)
V Moskve sa začalo vojenské zatýkanie, - Gur mo Ukrajiny.
▪️ Mesto zaradili jednotky divízie operačného účelu pomenované podľa Dzerzhinského – „elity“ Ruskej gardy.
▪️Do centra sa presúvajú spolu s policajnými jednotkami.
▪️ Všetky vojenské jednotky na obvode Moskvy dostali do zvýšenej bojovej pripravenosti.
Strategický strážený objekt na ktorom stojí a padá veľkosť Putinovho pera, pardon ruského národa a niekto tam behá s mobilom po veline. To je možné len v krajine zázrakov.
Putin vyhlásil, že výbuch na Kerčskom moste spôsobila ukrajinská tajná služba, označil to za teroristický čin. Podľa ruských úradov spôsobila výbuch a následný oheň bomba v kamióne. Údajne zistili jeho predošlú trasu aj podozrivých.
Rusko až doteraz zodpovednosť za explóziu mosta, ktorý spájal Rusko a anektovaný Krym, Ukrajine neprisúdilo.
„Niet pochýb. Je to teroristický čin, ktorého cieľom bolo zničiť kritickú civilnú infraštruktúru v Ruskej federácii,“ povedal Putin.
Svoj názor na sobotný výbuch povedal aj šéf vyšetrovacieho výboru Alexander Bastrykin. Ten informoval o podozrivých, ktorí boli zapojení do prípravy akcie. „Zistili sme trasu toho kamióna. Je to Bulharsko, Gruzínsko, Arménsko, Severné Osetsko, Krasnodar. Zistili sme prepravcu a bolo možné identifikovať podozrivých medzi tými, ktorí mohli teroristický útok pripraviť,“ povedal Bastrykin. (čtk, meduza)
to su taky kkti toto. odpalit most s minimalnymi alebo ziadnymi obetami ( fakt som to nepostrehol ) je teroristicky cin. ale znasilnovanie, mucenie civilistov, raketove utoky tooo je specialna vojenska operacia.
To s tym kamionom im clovek, co daval pozor na fyzike neuveri, ale chcel b som upozornit aj na "uspechy" ruskych ajnych sluzieb v zahranici, kde sa tiez cinia.
Napriklad https://balkaninsight.com/2022/10/04/explosion-at-bulgarian-firearms-factory-kills-one/, co je podla vsetkeho evidentne praca ruskych tajnych sluzieb a silne to pripomina aferu z CR (Vrbetice).
V tejto tovarni sa okrem ineho napriklad robili zapalky do delsotreleckych nabojov, ktore brali ine zapadne zbrojovky, takze ak by rusaci stupnovali taketo utoky mohol by ma aj zapad trosku problem s municiou.
Verim vsak, ze ludia na zapade nie su taki babraci ako rusaci a ze sa im nepodari rozsirit cisla vybu***** tovarni na uzemi EU.
V tejto tovarni sa okrem ineho napriklad robili zapalky do delsotreleckych nabojov, ktore brali ine zapadne zbrojovky, takze ak by rusaci stupnovali taketo utoky mohol by ma aj zapad trosku problem s municiou.
Verim vsak, ze ludia na zapade nie su taki babraci ako rusaci a ze sa im nepodari rozsirit cisla vybu***** tovarni na uzemi EU.
Po sobotnom vyjazde mam v tomto smere aspon ako tak pokojny spanok, myslim ze "kriticku infrastrukturu" si vojaci aspon u nas momentalne strazia. Isiel som totiz tesne okolo VU v Zemiankych Kostolanoch ale prvykrat v zivote druhou stranou ako bezne jazdiavam a nakolko som to tam nepoznal tak som asi 3x stal a pozeral do mobilu do mapy. No a po zjazde cez luky do Leloviec ma uz chalani cakali a zastavili si ma. Po zisteni totoznosti sa ma slusne opytali ci som nieco fotografoval v blizkosti arealu ( vsimol som si tam zakazove tabule ) a ci mozu pozriet moje posledne fotky v mobile. Ukazal som, videli tam iba jednu fotku z luk smerom na Vtacnik, tak sme si navzajom zazelali pekny zvysok dna a prijemny a pokojny vikend.
Po sobotnom vyjazde mam v tomto smere aspon ako tak pokojny spanok, myslim ze "kriticku infrastrukturu" si vojaci aspon u nas momentalne strazia. Isiel som totiz tesne okolo VU v Zemiankych Kostolanoch ale prvykrat v zivote druhou stranou ako bezne jazdiavam a nakolko som to tam nepoznal tak som asi 3x stal a pozeral do mobilu do mapy. No a po zjazde cez luky do Leloviec ma uz chalani cakali a zastavili si ma. Po zisteni totoznosti sa ma slusne opytali ci som nieco fotografoval v blizkosti arealu ( vsimol som si tam zakazove tabule ) a ci mozu pozriet moje posledne fotky v mobile. Ukazal som, videli tam iba jednu fotku z luk smerom na Vtacnik, tak sme si navzajom zazelali pekny zvysok dna a prijemny a pokojny vikend.
Tak toto sa dobre cita, ze nie sme taki mantavi ako rusaci a ze si to po nedavnych drono-aferach naozaj strazia.
Skoda, ze rovnako sa neda zmyslat o policii, ktora nezvlada migraciu (vid zavrete hranice od nasich susedov) a uz vobec nie o colnikoch, kde som cital uz snad 58 kriticky clanok, kde clenovia roznych charit, ci ludia, co pendluju na UA vraveli, ze UA strana uplne v pohode a nasa strasne zdrzovacky...pritom si tam vraj v budkach za zrkadlovymi oknami pili kavicku v pohode.
Tych policajtov by som si este vedel vysvetlit, ze ich je proste malo, ale tych colnikov uz moc nie,
...tak colnici su bohuzial u nas kapitola sama o sebe. A to pisem z pohladu cloveka ktory sa snazi(l) nieco podla zakonov a pravidiel preclit. Pri nich mam vzdy pocit ze idu preclievat podla toho ako sa vyspali, pripadne ako velmi ich doma nasr.. partner. A to sa jedna iba o bIby tovar...
Samozrejme nie vsetci su tam taki, ale ten problem je tam zjavne dost citelny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V Moskve sa začalo vojenské zatýkanie, - Gur mo Ukrajiny.
▪️ Mesto zaradili jednotky divízie operačného účelu pomenované podľa Dzerzhinského – „elity“ Ruskej gardy.
▪️Do centra sa presúvajú spolu s policajnými jednotkami.
▪️ Všetky vojenské jednotky na obvode Moskvy dostali do zvýšenej bojovej pripravenosti.
orig.status na FB:
https://www.facebook.com/igor.mosijcuk/posts/pfbid02gyZMk8MZGvdxrA4KPeYmbLmqwSVVnAXG8vLdhoxd8XeSAcQhHLGaCZjVzjF4QNx1l
Ja nerozumiem tomuto videu.
To niekto sedí v riadiacej miestnosti a točí si monitor na mobil, kde čistou náhodou nastane výbuch? Wtf
pretočený záznam z bezp. kamery nič zvláštne
https://www.ta3.com/live
htt -->ps://blog.sme.sk/valchar/politika/neznasam-ukrajincov-russkij-most-posol-na*****
https://twitter.com/Elizrael/status/1578675708876193793?t=4ce4L0KfUHK2ZF9QIC9r3w&s=19
https://kechlibar.net/2022/10/09/most-ktery-nebyl-prilis-daleko/
🔓 : https://dennikn.sk/3046442/putin-sa-tvari-ze-sa-nic-nestalo-su-tri-teorie-ako-ukrajinci-zasiahli-kercsky-most/?cst=e215ff1f4beecf375b5028d2bae284041347546f
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-neznicitelne-bratrstvi-nebude-kyrgyzstan-manevry-s-ruskem-a-spol-bez-vysvetleni-zrusil-40411023
Rusko až doteraz zodpovednosť za explóziu mosta, ktorý spájal Rusko a anektovaný Krym, Ukrajine neprisúdilo.
„Niet pochýb. Je to teroristický čin, ktorého cieľom bolo zničiť kritickú civilnú infraštruktúru v Ruskej federácii,“ povedal Putin.
Svoj názor na sobotný výbuch povedal aj šéf vyšetrovacieho výboru Alexander Bastrykin. Ten informoval o podozrivých, ktorí boli zapojení do prípravy akcie. „Zistili sme trasu toho kamióna. Je to Bulharsko, Gruzínsko, Arménsko, Severné Osetsko, Krasnodar. Zistili sme prepravcu a bolo možné identifikovať podozrivých medzi tými, ktorí mohli teroristický útok pripraviť,“ povedal Bastrykin. (čtk, meduza)
Napriklad https://balkaninsight.com/2022/10/04/explosion-at-bulgarian-firearms-factory-kills-one/, co je podla vsetkeho evidentne praca ruskych tajnych sluzieb a silne to pripomina aferu z CR (Vrbetice).
Tak toto sa dobre cita, ze nie sme taki mantavi ako rusaci a ze si to po nedavnych drono-aferach naozaj strazia.
Skoda, ze rovnako sa neda zmyslat o policii, ktora nezvlada migraciu (vid zavrete hranice od nasich susedov) a uz vobec nie o colnikoch, kde som cital uz snad 58 kriticky clanok, kde clenovia roznych charit, ci ludia, co pendluju na UA vraveli, ze UA strana uplne v pohode a nasa strasne zdrzovacky...pritom si tam vraj v budkach za zrkadlovymi oknami pili kavicku v pohode.
Tych policajtov by som si este vedel vysvetlit, ze ich je proste malo, ale tych colnikov uz moc nie,
Samozrejme nie vsetci su tam taki, ale ten problem je tam zjavne dost citelny.