airbilly Tibor Eliot Rostas-už len to meno znamená,že je to prokremelský troll-fakt netuším,prečo ešte nie je hospitalizovaný v Pezinku na príslušnom oddelení
Myslím, že ak sa niekto dožaduje mieru v tej forme ako Chmelár, Rostas a im podobní, v skutočnosti by sa to už mohlo považovať za vec, ktorú by už OČTK mohli skúmať podľa §417 trestného zákona, lebo oni de facto požadujú kapituláciu Ukrajiny a prezentáciou toho "mieru" vlastne roztrubujú ruskú propagandu.
_________
Ale iné som chcel. Krásne správy prichádzajú z Krymu. Na trajekt čaká už 900 kamiónov, čakacia doba 3-4 dni.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Vyborne, potvrdzujes co som napisal, raz oficialne zverejnili 10k a tym to haslo.
Skus pocitat so mnou.
Prva nahodne vygoogleny sprava z 12.5.
Od začiatku ruskej invázie bolo zabitých 561 príslušníkov ukrajinskej Národnej gardy a ďalších 1 697 utrpelo zranenia. Uviedol to v stredu najvyšší predstaviteľ tohto bezpečnostného orgánu
Druha z 11.6, kde mame zrazu 10k padlych.
Zhruba 10 000 ukrajinských vojakov už podľa Kyjeva prišlo o život od začiatku ruskej invázie. Poradca ukrajinského prezidenta Olexij Arestovyč to uviedol v rozhovore na sociálnych sieťach v reakcii na otázku, o koľko vojakov Ukrajina prišla počas prvých 100 dní invázie, teda do 3. júna. Informuje o tom v sobotu stanica BBC.
Tretia sprava z 23.7.
Straty ukrajinskej armády sa v poslednom čase znížili a v bojoch s ruskými silami zomiera asi 30 vojakov denne, povedal Volodymyr Zelenskyj. Začiatkom júna ukrajinskí predstavitelia uvádzali, že každý deň padne 100 až 200 vojakov. Zlepšenie podľa prezidenta súvisí s dodávkami zbraní zo Západu. Dodal, že vďaka nim mohli ukrajinské sily stabilizovať situáciu na Donbase.
Denne ukrajinské sily prichádzajú aj asi o 250 vojakov, ktorí utrpia zranenia, doplnil ukrajinský líder.
Stvrta, podotykanm zase nahodne vybrana sprava (na nete je ich viacej samozrejme) z 22.8.
KYIV, Aug 22 (Reuters) - Nearly 9,000 Ukrainian military personnel have been killed in the war with Russia, the head of Ukraine's armed forces said on Monday.
Od 11.6, kedy priznali 10k, sa pocet zazracne znizil na 9k...asi sa uz prestalo umierat cez leto.
Piata z 22.9.
Straty ruskej armády sú počas aktuálne trvajúcej ukrajinskej protiofenzívy deväť až desaťkrát vyššie ako sa strane ukrajinskej armády. Ako referuje web nv.ua, povedal to tajomník ukrajinskej Rady národnej bezpečnosti a obrany Oleksij Danilov.
Ja tam vidim 5 vyhlaseni, 561, 10k, potom vieme nasobit pocet dni x 30 ak verime samotnemu prezidentovi a nakoniec v septembri korekcia na 9k, pri ktorej vsak zverejneili pocet padlych rusov, a kedze o mesiac ho zverejnili tiez a zdoraznili, ze ich straty su 10x mensie mozme odhadnut straty UA armady na 1200 muzov za ten mesiac.
A to som googlil na SK webe, na EN je tych odkazov niekolkonasobne viac.
Priklad.
9.6
Mr Podolyak's suggestion that 100 to 200 Ukrainian soldiers are dying each day is higher than previous estimates. On Thursday, Ukraine's Defence Minister, Oleksii Reznikov, said Ukraine was losing 100 soldiers a day, and 500 more were injured.
To nie su ziadne odhady zahranicnych pozorovatelov, ale vsetko vyhlasenia oficialnych UA predstavitelov tak ma prosim nepresviedcaj uz o tom, ze zvrejnili raz 10k a tym to zhaslo.
Ale, ked 5=1 tak mas pravdu.
Stratené existencie ste skôr vy slniečkári. Žijete si v tej svojej bubline a veríte že Ukrajina vyhrá. Prehra a čím neskôr tým viac nás to všetkých v Európe bude bolieť
Nemyslim si, ze ten kto veri vo vyhru UA je sratena existencia. Je to niekto kto veri UA, nema rad rusakov, alebo pouziva logiku a vie si zratat, ze Rusko uz vyhrat nemoze.
UA nema ako prehrat, uz davno vyhrala len to nikto este neoznamil vepecku.
Analogia tvojho vyroku znie, ze cim skor vyhra tym menej nas to bude boliet.
Stratené existencie ste skôr vy slniečkári. Žijete si v tej svojej bubline a veríte že Ukrajina vyhrá. Prehra a čím neskôr tým viac nás to všetkých v Európe bude bolieť
Od zaciatko covidu sa to stale pytam este sa nenasiel jeden jediny co by mi odpovedal….
Pytam sa to covidopopieracov, fasistov, rusofilnych idiotov….
Mozno ty mi konecne odpovies…
Nemyslim si, ze ten kto veri vo vyhru UA je sratena existencia. Je to niekto kto veri UA, nema rad rusakov, alebo pouziva logiku a vie si zratat, ze Rusko uz vyhrat nemoze.
Na základe čoho si zistil, že UA už vyhrala? Ekonomika v troskách, defakto je UA v bankrote. Priemysel konci, nebude elektrika. Západ v podstate minul všetky použiteľné zásoby zbraní ktoré vedel dodať. Ide zima a generál Moroz stal vždy pri rusoch
Na základe čoho si zistil, že UA už vyhrala? Ekonomika v troskách, defakto je UA v bankrote. Priemysel konci, nebude elektrika. Západ v podstate minul všetky použiteľné zásoby zbraní ktoré vedel dodať. Ide zima a generál Moroz stal vždy pri rusoch
A tebe sa zdá že Rusi vyhrávajú?....tuším tam išli o.i. demilitarizovať Ukrajinu....to sa im fakt darí 🤔🤣
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
nas tu nazyva slnieckarov a sam ako buzna odfoteny s cikulolizacom na mtbiker avatare....toto nevymyslis,to je rusky dementizmus. krajina s najvacsim poctom cikulolizacov vseobecne.... dokonca posledne video bolo,ako jeden rus fajci druhemu v zakope a zhodia na nich granat z drona.Toto nevymyslis
nas tu nazyva slnieckarov a sam ako buzna odfoteny s cikulolizacom na mtbiker avatare....toto nevymyslis,to je rusky dementizmus. krajina s najvacsim poctom cikulolizacov vseobecne.... dokonca posledne video bolo,ako jeden rus fajci druhemu v zakope a zhodia na nich granat z drona.Toto nevymyslis
Máš nejaký problém s fotkou môjho syna ? Je autista…
Úlohou piatej kolóny v polícii ale aj v iných rezortoch (ako zdravotníctvo cez rôzne "krčméryovské sabaky" diktujúce povinné očkovanie a celoplošné testy) v armáde ("experti na armádu" - politruci naďovčíci alebo v justícii (špecializovaní "honzovia a lipšice") je poštvať proti sebe občanov vo všetkých sférach spoločenského života tak, aby sa takto vytvorené nezmieriteľné skupiny zlikvidovali prostredníctvom zámerne vyhrotenej nevraživosti. Toto je modus operandi globálneho neofašizmu s koreňmi hlboko zapustenými aj na Slovensku."
Tibor Eliot Rostas
A dopracovali sme sa na stranu 2000... Skoda, ze s osobnymi invektivami, urazkami a vulgarizmami - tiez som radsej za mier a slusnost , ale obcas pohár trpezlivosti pretecie a na hrube vrece hrubu zaplatu.
Frolov uz nekrmim, i ked nezrovnalosti a nelogickosti by sa naslo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
_________
Ale iné som chcel. Krásne správy prichádzajú z Krymu. Na trajekt čaká už 900 kamiónov, čakacia doba 3-4 dni.
https://twitter.com/bayraktar_1love/status/1580230919306502151
Skus pocitat so mnou.
Prva nahodne vygoogleny sprava z 12.5.
Druha z 11.6, kde mame zrazu 10k padlych.
Tretia sprava z 23.7.
Denne ukrajinské sily prichádzajú aj asi o 250 vojakov, ktorí utrpia zranenia, doplnil ukrajinský líder.
Stvrta, podotykanm zase nahodne vybrana sprava (na nete je ich viacej samozrejme) z 22.8.
Od 11.6, kedy priznali 10k, sa pocet zazracne znizil na 9k...asi sa uz prestalo umierat cez leto.
Piata z 22.9.
Ja tam vidim 5 vyhlaseni, 561, 10k, potom vieme nasobit pocet dni x 30 ak verime samotnemu prezidentovi a nakoniec v septembri korekcia na 9k, pri ktorej vsak zverejneili pocet padlych rusov, a kedze o mesiac ho zverejnili tiez a zdoraznili, ze ich straty su 10x mensie mozme odhadnut straty UA armady na 1200 muzov za ten mesiac.
A to som googlil na SK webe, na EN je tych odkazov niekolkonasobne viac.
Priklad.
9.6
To nie su ziadne odhady zahranicnych pozorovatelov, ale vsetko vyhlasenia oficialnych UA predstavitelov tak ma prosim nepresviedcaj uz o tom, ze zvrejnili raz 10k a tym to zhaslo.
Ale, ked 5=1 tak mas pravdu.
Od zaciatko covidu sa to stale pytam este sa nenasiel jeden jediny co by mi odpovedal….
Chcel by som vediet ze ci ta tvoja tupota boli? 🤔
Chcel by som vediet ze ci ta tvoja tupota boli? 🤔
A zase len urážky? Štvrtá dávka už bola ?
Ps: normalneho cloveka to neurazi, lebo sa ho to netyka…
Inak, zase raz bez odpovede na moju otazku 😂
A tebe sa zdá že Rusi vyhrávajú?....tuším tam išli o.i. demilitarizovať Ukrajinu....to sa im fakt darí 🤔🤣
Inak, zase raz bez odpovede na moju otazku 😂
Lepšie rusofil ako rusofob.
Nazývaš ma tupým ? Ja sa tak necítim cize nemá ma čo bolieť.
Máš nejaký problém s fotkou môjho syna ? Je autista…
Ty máš pocit že prehrávajú ?
***** ruskej flotily ponorkou,jj vyhravaju
VTIP ROKA
Tibor Eliot Rostas
Sa trosku pomylil, to urcite hovoril o svojej ulohe
https://dennikn.sk/blog/378330/ako-je-to-s-udajnou-nezavislostou-tibora-rostasa/
https://www.youtube.com/watch?v=0t2yAax3_2s
Slovenskí "Putinovskí" branci končia
Moskva im zrejme prestala dávať peniaze
Tajná nahrávka Rostasa o vybavovaní peňazí z Ruska
https://www.youtube.com/watch?v=0t2yAax3_2s
Fotka: Rostas ktorý vybavoval peniaze z Ruska cez ruského ambasádora pri komediálnom podpisovaní nezmyslov s Brancami
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3431156817116012&set=gm.1082027649167367&idorvanity=200418140661660
Frolov uz nekrmim, i ked nezrovnalosti a nelogickosti by sa naslo.