arrow_leftDudo napísal:
Chlapi, ja sa pridam k Turbiho vyzve... neslo by obmedzit tie osobne utoky? Hoci aj mna prsty casto velmi svrbia...

Nie a bude horsie. Kym si dezole sli nahubky a covid, tak sa to dalo. Zabijali viacmenej sami seba. Dnes prebieha krvava vojna, pricom agresor uz otvorene hovori o genocide. A tupela im fandia, obhajuju ich a rozsiruju tie zvratky do sveta. Hlavne ale kua zachovajme dekorum a "slusne diskutujme". Tak? Idem poslat dalsie prachy na UA drony, lebo mi stupa tlak.
12.10.2022 - 23:59:25
09
Suhlas.tiez mam na niektorých členov doslova averziu a v princípe sú podľa mňa úplne normálny ľudia, ktorý nikomu nechcú ublížiť len majú podporu ideológie ktorá sa nedá nijak racionálne obhájiť.

Na tieto hádky si už dávam pozor, v práci sa to počas kovidu vyhodilo tak, že neockovany boli doslova sikanovany ockovanymi.Ako nestrannemu nadriadenému mi buchli nervy a poslal som Už všetkých do p..... a skoro som dostal výpoveď :)
Odvtedy je v práci tabu kto v čo verí, kto koho voli, koľko zarába a nazor na očkovanie
13.10.2022 - 06:45:01
12
Len si tolerujte dezolátov, len aby ste ich náhodou nenahnevali alebo neurazili. Včerajší strelec, 19r vrah syn Harabinovho kandidáta, matka s georgijevskou stuhou (Oranžovo-čierna pásikavá stuha ktorá patrila k najvyšším vojenským vyznamenaniam Ruskej cárskej ríše). Hlava vraha totálne vymletá proparandou a nenávisťou, ktorú tu šíri hlavne Smer, fašisti (Republika,ĽSNS), Sme spodina a ďalší a je platená z russka. Aj keď Smer sme platili hlavne my s naších daní, aj ked nedobrovoľne, všakže. Každý slušný a normálny človek aby sa bál hocičo povedať alebo zabrániť zlým ľudom, aby šírili zlo, lebo majú "právo na názor" Demokracia má pravidlá, tamtí pravidlá, dohody a zmluvy nedoržiavajú!
russi sa zaviazali, že keď sa Ukrajina vzdá atómových zbraní, zaručia im územnú celistvosť. Takto je to s russom, teraz vidíme ako platia dohody s diablom. Ja keď tu vidím výzvy na mier a spojenia ako "vy liberálni slniečkari" sa mi dvíha žalúdok z tých popletených pro-rusských trollov.
Internet priniesol toľko info a niektorí ich jednoducho nie sú schopní filtrovať, nevedia čo je fakt a čo nezmysel. Žerú to, čo je lepšie stráviteľné pre ich zablúdenú čiernu dušu...
Edit: ja osobne poznám 2 chlapov, čo sú bi alebo homosexuálni a najväčší milovníci Putina a russka. To ako kebyže som černoch a milujem Kukluxklan.
13.10.2022 - 08:07:32
831
arrow_leftvalecek napísal:
... v práci sa to počas kovidu vyhodilo tak, že neockovany boli doslova sikanovany ockovanymi.

Je to síce silný off-topic, ale celkom vážne by ma zaujímala forma šikany neočkovaných zo strany očkovaných. V opačnom garde som to zachytil dosť často, ale toto je celkom zriedkavý úkaz.
13.10.2022 - 08:26:25
00
arrow_leftStrenki napísal:
Len si tolerujte dezolátov, len aby ste ich náhodou nenahnevali alebo neurazili. Včerajší strelec, 19r vrah syn Harabinovho kandidáta, matka s georgijevskou stuhou (Oranžovo-čierna pásikavá stuha ktorá patrila k najvyšším vojenským vyznamenaniam Ruskej cárskej ríše). Hlava vraha totálne vymletá proparandou a nenávisťou, ktorú tu šíri hlavne Smer, fašisti (Republika,ĽSNS), Sme spodina a ďalší a je platená z russka. Aj keď Smer sme platili hlavne my s naších daní, aj ked nedobrovoľne, všakže. Každý slušný a normálny človek aby sa bál hocičo povedať alebo zabrániť zlým ľudom, aby šírili zlo, lebo majú "právo na názor" Demokracia má pravidlá, tamtí pravidlá, dohody a zmluvy nedoržiavajú!
russi sa zaviazali, že keď sa Ukrajina vzdá atómových zbraní, zaručia im územnú celistvosť. Takto je to s russom, teraz vidíme ako platia dohody s diablom. Ja keď tu vidím výzvy na mier a spojenia ako "vy liberálni slniečkari" sa mi dvíha žalúdok z tých popletených pro-rusských trollov.
Internet priniesol toľko info a niektorí ich jednoducho nie sú schopní filtrovať, nevedia čo je fakt a čo nezmysel. Žerú to, čo je lepšie stráviteľné pre ich zablúdenú čiernu dušu...
Edit: ja osobne poznám 2 chlapov, čo sú bi alebo homosexuálni a najväčší milovníci Putina a russka. To ako kebyže som černoch a milujem
Kukluxklan.

A najlepsie je, ze strielal tatkovou legalnou zbranou. Lebo ved to, ze ma v hlave vymetene a siri tie bludy do sveta je len nazor. Treba ho akceptovat a byt na neho slusny. A dat mu aj legalnu zbran, ved to je LEN NAZOR. Nie, je to fasisticka ideologia, ktora uz zabila desiatky milionov ludi a zabija stale, denno denne. A take nieco ja tolerovat nebudem.
13.10.2022 - 08:37:55
09
Sorry nechcel som odbocit. napriklad kolegyna, ktorá bola očkovaná odmietla prísť do práce s tým, že sa cíti ohrozená nakoľko jej kolegyňa v kancelárii je neočkovaná ( stačil platný test ). testy som svojim podriadeným mal kontrolovať ja, pričom tak či tak chceli niektorí očkovaný vidieť ich platné potvrdenia o absolvovaní testovania. v kuchynke navrhli kúpiť ďalšiu chladničku pre očkovaných a neočkovaných.pravidelné na poslednú chvíľu mi kolegyne neprišli do práce, nakoľko som si daného (nezaočkovaného) zamestnanca zavolal do práce, pretože sme ukončovali veľkú súťaž. ( zvážali sa jedným referenčným vozidlom. Ako nadriadený si môžem myslieť čo chcem, no nemožem odcudzovať nezaočkovaného človeka pokiaľ dodržuje všetky opatrenia.

úplná topka bola, že očkovaný si z home office urobili pernamentnú dovolenku a očkovaný doslova chceli chodiť fyzicky do práce.

toľko k téme a ver mi, že keď máš odovzdať zákazku za 100 miliónov a máš riešiť takého ******** človeku prasknú nervy. hawk koniec off topic
13.10.2022 - 08:40:54
01
dôsledok politiky nenávisti:
https://dennikn.sk/3052833/k-strelbe-na-zamockej-sa-prihlasil-muz-na-twitteri-par-hodin-predtym-zverejnil-manifest-proti-zidom-a-lgbti/?ref=tit1
13.10.2022 - 08:41:06
00
Valecek - táto veta platí vo variante A alebo B? mám svoj tip, ale počkám si na rozuzlenie...

A úplná topka bola, že očkovaný si z home office urobili pernamentnú dovolenku a neočkovaný doslova chceli chodiť fyzicky do práce.

B úplná topka bola, že neočkovaný si z home office urobili pernamentnú dovolenku a očkovaný doslova chceli chodiť fyzicky do práce.
13.10.2022 - 08:44:33
00
platí B, sorry za preklep
13.10.2022 - 08:49:18
01
arrow_leftDano5 napísal:

zásadné zlyhanie policajného spravodajstva a spravodajstva ako takého.Ak nedokážu v takejto malej krajine zachytiť priamo na sieti v predstihu niekoľko hodín takéhoto teroristu ako chcú potom bojovať voči skutocným teroristom.
13.10.2022 - 08:51:18
01
arrow_lefttriki napísal:
zásadné zlyhanie policajného spravodajstva a spravodajstva ako takého.Ak nedokážu v takejto malej krajine zachytiť priamo na sieti v predstihu niekoľko hodín takéhoto teroristu ako chcú potom bojovať voči skutocným teroristom.

Zase musíme si uznať, že na Slovensku je príliš veľa kadejakých k*k*t*v, ktorí sa radikalizujú voči rôznym témam, od Covidu, cez vojnu na Ukrajine, až po podobné rasové drísty. Sledovať to celé dezolátske prostredie , to neusleduje nikto.
13.10.2022 - 08:57:51
01
https://www.aktuality.sk/clanok/AsGBYHd/vrazda-zo-zamockej-nasli-mrtve-telo-pravdepodobneho-pachatela/

to je ten rozdiel prečo na západe spravodajské služby dokážu zabrániť drvivej väčšine útokov skutočných teroristov.
predpokladám,že ten nagelovaný xujlo sa bude chváliť ako boli zase úspešní.Ak by to bol skutočný terorista tak im zdrhne s prstom v nose.Tento sa im proste sám zastrelil.
13.10.2022 - 09:02:11
00
je to priamy dôsledok politiky filciek,ako je Blaha,Fico,Chmelár,Harabín a pod... už mali byť dávno riešený políciou-jaj,aha,máme demokraciu,každý si môže písať a hovoriť,čo sa mu zachce :^)
13.10.2022 - 09:09:31
211
Vzhladom na to, ze som bol oznaceny (okrem ineho) za prokremelskeho trolla, dokonca vraj si tu ziskavam zakerne doveru, aby som mohol potom...uz neviem co by som mal potom....
Prevelice rad sy som sa tycho uzivatelov spytal, co robili pred par mesiacmi a ako sa vyjadrovali.
Ja som napriklad zverejnil tychto niekolko videai, za ktore som na YT (ako inak) ominuskovany uplne rovnako ako tu. Na YT je su prorusaci totizto vyrazne aktivnejsi.
Par dni po zacati speci operacie.
thumb_up0thumb_down
Toto je za 14.3,
thumb_up0thumb_down
Toto z 24.3
thumb_up0thumb_down

Za prezdielanie Bayraktar videa som mal dokonca strike na asi 3 tyzdne.

Takze akoze fakt chalosi ma tu este niekto bude podozrievat z toho, ze fandim Rusku, ci som prokremelsky troll???
My to tu trosku zacina pripominat cistky po vitazstve komunistou v Rusku, kde sa zacali tvorit frakcie a ta vitazna strana si to rozdala vo svojom vnutri so vsetkymi nepohodlnymi (Trockij a spol).
Nieco v style vyhraveme (tu na fore su prorusaci v mensine), ale kto si dovoli v niecom oponovat bude asimilovany.
13.10.2022 - 09:25:19
02
flegko, len sa nevykrúcaj. Už si proruský troll a nevyhrabeš sa z toho :-) :-) :-)
13.10.2022 - 09:33:27
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up