A toto je jeden z najkrajsich /tuna vidno ako sa za par rokov zvrhli/
edit:tomaspura, nepacia sa mi urcite linie /plynuce aj z flaskoveho hype/ pri tom tvojom, inak zladene to mas pekne (okrem tej nalepky Fox), ale tu sa da polemizovat podla vkusu kazdeho sudruha, cize nie je to tema
Samé pekné novinky idú teraz, len tie ceny už aj pre nás čo sme ceny nejako neriešili sú už absolútne mimo....ja som včera objavil peknú teleskopku..a si tak hovorím. Super..vymením OneUP za niečo serióznejšie, ale keďže ide o firmu vyrábajúcu nič moc komponenty, tak stále cenovo prijateľnú WolfTooth sedlovku....ma skoro vystrelo keď som si to nakonfiguroval aj s páčkou a oilslick skrutkami Dúfam, že to nemienia reálne za toľko predávať....
Ja som o ONEUP už písal...vôle vo všetkých smeroch a mizerné utesnenie....Už bola na odpis, ale som ju rozobral a bol som zhrozený čo bolo vnútri - doslova asfalt s prachom a kamienkami čo už mi aj ryhy narobili, potom nejaký molitan plne nasatý vodou... ...samozrejme je to moja chyba, že som ju pravidelne nerozoberal a nečistil. Ale rovnako používanú FOXKU som za 2 sezóny neservisoval vôbec a ide už pomalšie, ale zvnútra cez tesnenie nevyťahuje bordel, rovnako aj vôle má ďaleko menšie.
A toto je jeden z najkrajsich /tuna vidno ako sa za par rokov zvrhli/
edit:tomaspura, nepacia sa mi urcite linie /plynuce aj z flaskoveho hype/ pri tom tvojom, inak zladene to mas pekne (okrem tej nalepky Fox), ale tu sa da polemizovat podla vkusu kazdeho sudruha, cize nie je to tema
Diky. Matne cierne polepy mam doma uz od marca, len som sa k tomu este nedostal ))
Zaujímavé, že odkedy vyšiel FUEL EXe, tak každý týždeň pribudne jeden nový e-bike tejto kategórie. Či sa to nejako dohodli, že to idú všetci tento rok naraz začať vyrábať ? A či to nebude na ebajkerov aj trochu slabé? Mne by to akože bohato stačilo, ale zas nejako si poradím ešte aj bez motora.
Na fotke naľavo je elektrika. Podľa mňa je táto verzia asistencie perfektné riešenie, ktoré sa môže stať budúcim totálnym štandardom. Asistovanej bike, ktorý je rovnako ťažký ako môj Banshee Rune , takže sa ide ľahšie, a dole kopcom rovnako dobre. Ja osobne by som to využil na pohon prevodovky a konečne tie bicykle začnú aj vyzerať.
Samé pekné novinky idú teraz, len tie ceny už aj pre nás čo sme ceny nejako neriešili sú už absolútne mimo....ja som včera objavil peknú teleskopku..a si tak hovorím. Super..vymením OneUP za niečo serióznejšie, ale keďže ide o firmu vyrábajúcu nič moc komponenty, tak stále cenovo prijateľnú WolfTooth sedlovku....ma skoro vystrelo keď som si to nakonfiguroval aj s páčkou a oilslick skrutkami Dúfam, že to nemienia reálne za toľko predávať....
Obávam sa, že trochu zavádzajú s tvrdením, že má najnižší stack na trhu. Vraj iba 32mm. Myslím však, že Fox Transfer model 21 má minimálne rovnako nízky stack, alebo dokonca nižší.
S tým stackom neviem povedať,že ako to je. Pre mňa je najlepší stack na RS AXS Reverb, kde je aj tá batéria. Čím viac tým lepšie, lebo OneUP má stack nízky a teda sedlovku potom musím vysúvať hodne ešte z rámu. Tento Wolftooth robia len 200mm a má väčší stack ako OneUP a teda by mi spodná časť teleskopky ešte viac trčala z rámu. Ale to by som nejako prekúsol..ale oficiálna cena sedlovka + páčka + oilslick skrutky 625 eur je absolútne mimo...Za teleskopickú sedovku (s výnimkou AXS) som ochotný dať v prémiovej kvalite max. 350-370 eur. Okrem toho sa obávam, že wolftooth nebude extra kvalita....mám od nich asi 4 prevodníky a CAMOSpidre a tie prevodníky sú dosť veľké šmejdy (aj hliníkové aj antikor) - prémiová je len cena.
lto Tú som už pozeral dávno. Vtedy som si hovoril, že načo by mi taký mega zdvih bol. Tak mám 3 Foxky Transfer so zdvihmi 125-150mm aktuálne pre mňa len na XC použiteľné...Potom som kúpil OneUP 210mm a v podstate jazdím tú aj s tými chybami čo má. Len ma nebaví sa v nej stále vŕtať a mazať....Ale rám by ma pustil aj do 240ky. Tento Wolftooth ma len zaujal ako novinka a že je plne servisovateľná užívateľom. Ale zas ak ju mám 4x ročne premazávať a odvzdušňovať za 620 eur, tak to môžem kašľať.
V podstate ten Wolftooth nemusí byť zlá sedlovka, ale bude treba sledovať ceny, za ktoré to budú predávať DE obchody. Aj 2023 modely vidlíc RS boli tento rok za uvádzacie ceny 1100 eur a teraz stoja tak 750 v akcii. Alebo tu na bazáre u špekulantov 850 -1000
Sedem rokov mam 100mm Spesl sedlovku a len raz som menil gufero Niekedy je asi lepsie nespekulovat Uz som minuly rok skoro siel do tej OneUp a ako vidim tak dobre , ze len "skoro",
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.wolftoothcomponents.com/products/resolve-dropper-post
Diky. Matne cierne polepy mam doma uz od marca, len som sa k tomu este nedostal
https://www.wolftoothcomponents.com/products/resolve-dropper-post
Obávam sa, že trochu zavádzajú s tvrdením, že má najnižší stack na trhu. Vraj iba 32mm. Myslím však, že Fox Transfer model 21 má minimálne rovnako nízky stack, alebo dokonca nižší.
S tým stackom neviem povedať,že ako to je. Pre mňa je najlepší stack na RS AXS Reverb, kde je aj tá batéria. Čím viac tým lepšie, lebo OneUP má stack nízky a teda sedlovku potom musím vysúvať hodne ešte z rámu. Tento Wolftooth robia len 200mm a má väčší stack ako OneUP a teda by mi spodná časť teleskopky ešte viac trčala z rámu. Ale to by som nejako prekúsol..ale oficiálna cena sedlovka + páčka + oilslick skrutky 625 eur je absolútne mimo...Za teleskopickú sedovku (s výnimkou AXS) som ochotný dať v prémiovej kvalite max. 350-370 eur. Okrem toho sa obávam, že wolftooth nebude extra kvalita....mám od nich asi 4 prevodníky a CAMOSpidre a tie prevodníky sú dosť veľké šmejdy (aj hliníkové aj antikor) - prémiová je len cena.
V podstate ten Wolftooth nemusí byť zlá sedlovka, ale bude treba sledovať ceny, za ktoré to budú predávať DE obchody. Aj 2023 modely vidlíc RS boli tento rok za uvádzacie ceny 1100 eur a teraz stoja tak 750 v akcii. Alebo tu na bazáre u špekulantov 850 -1000
Ja som ich naratal aspon 7