Lokalizácia
Formulár sa odosiela
a to doprdele tiez nie je vhodne a preto si davam ban
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 23:07:44
01
My sme si nič nesľúbili, to Ivan Hoffman na námestiach spieval, že sľubili sme… Prezrel som si zbežne dnešnú debatu, a zasa exceluješ, tu dostávaš sprchu a ešte keď sa Irina ako zamestnávateľ dozvie, že ty takto vajatavo na obe strany hráš, bude sprcha aj tam😂. Dobre, že máš tú prilbu, hlavu máš chránenú keby niečo.

Srsen ak by si mal chuť vyslovene sa za niečo vytrestať a trpieť v nedeľu podvečer z nejakého dôvodu, pozri tuto kolegove kreatívne výtvory na YT. Priznám sa, ja som na tom závislý, Vasky a Občiansky tribunál bledne závisťou. Nakoniec sa však zasmeješ, tak ako ja. Takto sa to robí, do psej matere. Ešte pár dní, a začnem dostávať provízie za sprostredkovanie pozretí. Mám nový business plán !!! Koniec môjmu vyhoretiu😊
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 23:20:55
00
Ale no taaaak....sak si mi este pred par dnami pisal, ze niektore videa su dobre. A ja som sa tak tesil, ze sa ti pacili lebo viem aky si narocny.
A dnes som uz v jednom kosiari s Vaskym? Ty teda tiez vies menit nazory zo dna na den.
A to si mi pisal, ze hned na zaciatku, ked som ti navrhol, ze nezasierajme vlakna osobnymi invektivami lebo to nemas rad a ze mi naspinis radsej cez PM...ani to si uz nedodrzal.
Pre mna skamanie.
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 23:28:19
00
wtf ? need more details
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 23:32:44
02
A teraz tu nasleduje "tota fotka zos Majklom"
Ban mi uz vypršal
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 23:39:56
00
Fleg a Flegko - Aj ja som sa sklamal. Takto končí naše krehké priateľstvo…. Stratil som ilúzie, už druhý krát za dva dni. Som uvrhnutý do bezodnej priepasti nihilizmu…
Ale inak to “medzigeneračné porovnanie dvoch kosačiek”bolo dobré👍. A seriál jedeň deň v živote IT….mimoriadne nedocenené dielko. Napriek sklamaniu zostávam Tvoj verný fanda!!!

Chlapi, Vy ostatní, vidíte, vzťahy treba kultivovať inak zahynú sťaby kvietok v prudkom slnci😎
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 23:44:17
00
Thanks, clear :handshake:
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 23:47:39
10
Fleg a Flegko - Aj ja som sa sklamal. Takto končí naše krehké priateľstvo…. Stratil som ilúzie, už druhý krát za dva dni. Som uvrhnutý do bezodnej priepasti nihilizmu…
Ale inak to “medzigeneračné porovnanie dvoch kosačiek”bolo dobré👍. A seriál jedeň deň v živote IT….mimoriadne nedocenené dielko. Napriek sklamaniu zostávam Tvoj verný fanda!!!

Chlapi, Vy ostatní, vidíte, vzťahy treba kultivovať inak zahynú sťaby kvietok v prudkom slnci😎

Sklamanie je obojstranne (sakra neviem najst smutny smajlik).
Sklamal si ma svojom povrchnostou, aj ked narychlo zbuchany pribeh a ruskej zamestnavatelke, tunelovania firmy ma celkom pobavil.
A nevadi, ze to nie je pravda, ale mohla by byt;o)).
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 23:49:37
00
arrow_leftboris.ko napísal:
flegko a ty sa ako voláš?
Zobraziť komentár 16.10.2022 - 23:54:25
10
Nemám reálne info z burzy. Ale bolo by to pre HU zaujímavé.

Maďarská vláda se dlouho holedbala tím, že se jí povedlo nasmlouvat plyn přímo z Ruska za příznivou cenu +-300 EUR za MWh, když se cena na burze pohybovala kolem 318 EUR a hrozilo její zdražování (pamatujete na ten hlasitý řev našich flastenců, jak bychom to měli udělat stejně?). Jenže trh si poradil a v současné době se například na holandské burze TTF plyn obchoduje spotově za 65 EUR/MWh, pražská komoditní burza PXE v tuto chvíli uvádí roční kontrakty kolem 164 EUR/MWh. Plyn bude Maďarsko nakupovat na úvěr splatný do roku 2026 a připomeneme, že již dříve Maďaři žádali Putina o odklad splátek z důvodu platební neschopnosti. Podle Viktora Orbána ale #prachynejsouproblém a je prý důležitější plyn mít než ho mít lacino. No a maďarská média klidní veřejnost prohlášeními, že až se zas ceny zvednou, tak na tom bude Maďarsko líp než třeba Česko a Rumunsko. A vo-vo-vo tom to je, přátelé.

https://www.palba.cz/viewtopic.php?t=9301&sid=9855d9eb54a052412820b0a58faec2f5&start=320
Zobraziť komentár 17.10.2022 - 07:12:24
07
Irán to má doma na rozpadnutie,ale aj tak chce pomáhať Ruzákom :puke:
Írán plánuje tajně zásobovat Rusko zbraněmi, uvedl Washington Post. Půjde o rakety země-země s doletem 300/700 km, bezpilotní letouny a kamikadze drony. Myslím, že se do vojenské podpory Ukrajiny brzy vloží další silný hráč. Vzhledem k minulosti to bude těžké ale udělá to.🙏
https://twitter.com/DarPutinovi/status/1581723673169653761
Zobraziť komentár 17.10.2022 - 07:16:14
00
v burzach sa moc nevyznam, ale tu je "nejaky" graf. Na TTF aktualne plyn za 142 Eur/MWh.

https://tradingeconomics.com/commodity/eu-natural-gas
Zobraziť komentár 17.10.2022 - 07:35:57
00
Imho precedens, Iran da rakety RU, USA da rakety UA.
Strasne sa mi pacilo, ako zapad zareagoval na to zatial najmasivnejsie bombardovanie UA. Uz na druhy den zacali hovorit co vsetko UA poskytnu a do tyzdna cast z protilietadlovych zbrani aj dorazila. Neriesim ci to je dostatocne, ale principialne je to vynikajuce. Jasne to ukazuje, ze russko kazdym utokom iba posilnuje Ukrajinu. Len kde sa tie F16 tolko zasieraju?
Zobraziť komentár 17.10.2022 - 07:39:14
01
Este k plynu. Ak fakt nakupil plyn za 300, tak to pokaslal genialne. Teraz je plyn za 140, na Q1/23 sa obchoduje za 164 a na rok 24 za cca 120.
To je to, co si mysli aktualne trh. Takze sa to postupne stabilizuje. Aj s elektrinou.

Tieto info mam z grafov na oenergetice.cz.
Zobraziť komentár 17.10.2022 - 08:10:27
11
arrow_leftDano5 napísal:
Irán to má doma na rozpadnutie,ale aj tak chce pomáhať Ruzákom :puke:
Írán plánuje tajně zásobovat Rusko zbraněmi, uvedl Washington Post. Půjde o rakety země-země s doletem 300/700 km, bezpilotní letouny a kamikadze drony. Myslím, že se do vojenské podpory Ukrajiny brzy vloží další silný hráč. Vzhledem k minulosti to bude těžké ale udělá to.?
https://twitter.com/DarPutinovi/status/1581723673169653761

Topiaci sa topiaceho chytá takže Don't Worry ? , ale je otázne čo na to povie Čína.
https://sinopsis.cz/sinopis/cinsko-iranske-vztahy/

Ja len dúfam že šachová partia USA s Čínou nedopadne tak zle ako pred 80? rokmi s Japonskom.

Slabí nám neublížia ale Čína medzi nich nepatrí a odrezanie od najnovších technológií je beh na dlhé trate.
Zobraziť komentár 17.10.2022 - 08:46:44
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up