zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
planuje sa zrusenie vjazdu aut na viedensku a spojenie sadu a nabrezia, myslim ze sa uz magistrat a petrzalka dohodli kto to bude cele spravovat kedze doteraz sad riesila petrz a nabrezie magistrat takze novy asfalt tam bude asi az pri tejto akcii
planuje sa zrusenie vjazdu aut na viedensku a spojenie sadu a nabrezia, myslim ze sa uz magistrat a petrzalka dohodli kto to bude cele spravovat kedze doteraz sad riesila petrz a nabrezie magistrat takze novy asfalt tam bude asi az pri tejto akcii
Pochybujem. Už len to slovo plánuje sa je dosť na to, že k tomu v skutočnosti nepríde. Navyše všetko sa ukáže až ako dopadne architektonické stvárnenie revitalizácie SJK. Neviem si predstaviť ako by to chceli spojiť, keďže tá vyvýšená časť, po ktorej ide aj cesta a sú tam aj cylopruhy je zároveň aj ochranná hrádza. Jediné čo sa bude dať realizovať, že sa Viedenská cesta preklasifikuje na cyklistickú ulicu, kde budú mať absolútnu prednosť cyklisti aj od áut a tým pádom tam budú musieť ísť vodiči áut rýchlosťou akou ide napr. cyklista pred ním a dokonca aj s možnosťou ísť 2 cyklisti vedľa seba. Ten prístup pre motorizovaných návštevníkov tých dvoch prevádzok a UFA bude musieť byť zachovaný ako aj pre zásobovanie.
Kľudne sa môže celá cesta zrušiť, spraví sa tam len cyklotrasa, kontrolovaný vjazd ako pri Bosorke v Petržalke. Zvyšok môže byť tráva, môžu sa tam zasadiť stromy, atď...
A my co nemame radi cervenych ? Kto mohol vymysliet taku blbost ? Zelena je fajn.
Bodove svetielka su dalsie hrbolce na ceste, ktorym sa treba vyhybat. Na chodniku pri Dunaji okolo Eurovei su take intenzivne, ze sa tade neda chodit.
K tym bodovym svetlam: na panelke su vzhladom na (ne)kvalitu povrchu uplne OK. Odskusane dnes cez den na cestaku 25mm,naozaj ziaden problem (jasne, som neprechadzal vsetky, ale takych 15-20 ks sa podarilo trafit.
Vdaka iron.hide za info, nabuduce uvidim aj potme, ci/ako funguju .
LaS miestam ako nabrezie pri eurovea sa snazim vyhýbať, išiel som tade asi raz, dvakrát, tlaciac bicykel
cez euroveu ani nevedie ziadna cyklotrasa. Eurovea stoji uz 12 rokov, no doteraz tam nikdy nebol ani len naznak nejakej cyklotrasy.
Ale mozno ak sa tadial postavi ta nova elektrickova trat, tak popri nej dufam ze nejaka bude.
na dalsom useku Chorvatskeho ramena pribudli svetla (od Rusovskej cesty az po Pajstunsku, pred tyzdnom to bol usek Bosakova-Rusovska), a Vallo pise ze to bude az po Antolsku.
jaj toto su take tie FB komentare ludi co tade nikdy nesli
tie svetla ledva svietia na tu cestu, na ramene je tma rovnako ako pred tym.
to uz viac osvetluju panelaky cez okna
Takto by mohla byť osvetlená aj hrádza v rámci mesta od Lanfranconi po Prístavný. Lebo tí čo jazdia neosvetlený si to svetlo aj tak nedajú a akurát sa im urobila pomôcka v tých zbytočných svetelných puntíkoch. Tí čo tade jazdia po zotmení a poctivo si svietia, žiadne puntíky nepotrebujú. Im stačí tá stredová biela čiara, ktorá by sa mohla posypať ešte balotínou pre zvýšenie reflexných vlastností.
Jednoznačne doporučujem, iná príležitosť už nebude, keďže kraj sa z mne nelogických dôvodov rozhodol cestu II.triedy č. 127, ktorá by mala slúžiť všetkým, keďže je realizovaná z daní všetkých obyvateľov, vyčleniť iba pre motorové vozidlá. Takže jazda po nej na bicykli bude protizákonná. Nevadilo by to ak by kraj vo svojej múdrosti spolu s týmto úsekom vybudoval aj súbežnú cyklocestu, tak ako sa to už robí minimálne 20 rokov v civilizovanejšej časti Európy. No kraj sa zatiaľ v uvažovaní a projektovaní novej infraštruktúry akosi do 21.storočia nedostal.
Ak II/127 bude pre auta a mozno z II/502 spravia cyklocestu
Zarty bokom, suvisla cyklotrasa okolo MK by bodla, alebo aspon pospajat asfaltovou cyklocestou podkarpatske mesta a obce. Sucasne riesenie je akurat pre dobrodruhov.
Rovnako ako sa postavi svetelna krizovatka s malym casom na odbocenie a malym odbocovacim pruhom pred odbockou na Triblavinu namiesto kruhaca a teraz su tam kolony a budu vacsie pri vacsej intenzite dopravy. To nema logiku, proste postavime nieco a sme spokojny. To ze sa nestavia s vyhladom dopredu a musi sa neskor dorábat/prerabat ich netrapi.
A to sa zacne neskor stavat cela stvrt pre novych obyvatelov od danej krizovatky po Ciernu vodu. Co bude potom?
Po dlhom case som siel devinskou cestou. Namalovali tam cyklopruh. Vysledna cesta je tak uzka ze auta jazdia ako po starom. Ale tak je pravda, ze ked ja som siel uplne po pravom okraji a oni ostali vo "svojom" pruhu ma ten cas, tak som mal viac priestoru. Ale celkovo to bolo take divne a urcite by som si netrufol ist stredom toho pruhu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pochybujem. Už len to slovo plánuje sa je dosť na to, že k tomu v skutočnosti nepríde. Navyše všetko sa ukáže až ako dopadne architektonické stvárnenie revitalizácie SJK. Neviem si predstaviť ako by to chceli spojiť, keďže tá vyvýšená časť, po ktorej ide aj cesta a sú tam aj cylopruhy je zároveň aj ochranná hrádza. Jediné čo sa bude dať realizovať, že sa Viedenská cesta preklasifikuje na cyklistickú ulicu, kde budú mať absolútnu prednosť cyklisti aj od áut a tým pádom tam budú musieť ísť vodiči áut rýchlosťou akou ide napr. cyklista pred ním a dokonca aj s možnosťou ísť 2 cyklisti vedľa seba. Ten prístup pre motorizovaných návštevníkov tých dvoch prevádzok a UFA bude musieť byť zachovaný ako aj pre zásobovanie.
Bodove svetielka su dalsie hrbolce na ceste, ktorym sa treba vyhybat. Na chodniku pri Dunaji okolo Eurovei su take intenzivne, ze sa tade neda chodit.
K tym bodovym svetlam: na panelke su vzhladom na (ne)kvalitu povrchu uplne OK. Odskusane dnes cez den na cestaku 25mm,naozaj ziaden problem (jasne, som neprechadzal vsetky, ale takych 15-20 ks sa podarilo trafit.
Vdaka iron.hide za info, nabuduce uvidim aj potme, ci/ako funguju .
LaS miestam ako nabrezie pri eurovea sa snazim vyhýbať, išiel som tade asi raz, dvakrát, tlaciac bicykel
Ale mozno ak sa tadial postavi ta nova elektrickova trat, tak popri nej dufam ze nejaka bude.
jaj toto su take tie FB komentare ludi co tade nikdy nesli
tie svetla ledva svietia na tu cestu, na ramene je tma rovnako ako pred tym.
to uz viac osvetluju panelaky cez okna
Jednoznačne doporučujem, iná príležitosť už nebude, keďže kraj sa z mne nelogických dôvodov rozhodol cestu II.triedy č. 127, ktorá by mala slúžiť všetkým, keďže je realizovaná z daní všetkých obyvateľov, vyčleniť iba pre motorové vozidlá. Takže jazda po nej na bicykli bude protizákonná. Nevadilo by to ak by kraj vo svojej múdrosti spolu s týmto úsekom vybudoval aj súbežnú cyklocestu, tak ako sa to už robí minimálne 20 rokov v civilizovanejšej časti Európy. No kraj sa zatiaľ v uvažovaní a projektovaní novej infraštruktúry akosi do 21.storočia nedostal.
Zarty bokom, suvisla cyklotrasa okolo MK by bodla, alebo aspon pospajat asfaltovou cyklocestou podkarpatske mesta a obce. Sucasne riesenie je akurat pre dobrodruhov.
A to sa zacne neskor stavat cela stvrt pre novych obyvatelov od danej krizovatky po Ciernu vodu. Co bude potom?
Ale to uz sme mimo twjto temy.
Akože na jednej strane som rád aj za takéto veci. Ale na druhej tieto pseudo-cyklopruhy sú fakt na smiech.