Kategórie
Bike-techAké hodinky majú bajkeri? # recenzie # výbava # doplnky # hodinky # značky # skúsenosti # diskusia # elektronika
-10% Garmin Instinct E - 45 mm hodinky, electric lime/electric lime (LE)
274 €
-10%
MOC 305 €
Akcia -10% Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition hodinky, Coyote Tan
406 €
-10%
MOC 499 €
-20% Hammerhead 2.0 C1 hrudný pás so snímačom tepovej frekvencie, čierna
43,99 €
-20%
MOC 63,99 €
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Pekne, Zenith ja mozem. Ale vies ako sa poslednu dobu hovori...radsej sa hodinkami nechvalit lebo ti za ne bude niekto schopny useknut ruku
ja by som sa skor bal toho, ze sa tu objavi do 15 minut niekto, kto povie ze hodinky aj tak nenosi, lebo ich ma na mobile, ked je slnko opali sa mu pasik, ked prsi tak sa pokazia lebo robotnik si nemoze dovolit kupit vodotesne, a vobec ako si niekto moze dovolit dat za hodiny tolko, da link na clanok "10 sposobov ako sa zaobist bez hodiniek" atd.. atd...
ale aby som nebol len pesimista, tak napriek tomu ze je to mainstream, neda mi neopytat sa - Swatch X Omega niekto neukoristil ?
“Časy jsou těžké”
Soudruh maršál Koněv, když se marně snažil sundat Pražský orloj.
https://www.dcrainmaker.com/2022/08/smartwatch-companies-truthful-size-specs.html
…ja dnes takto
Mimochodom toto boli prve RLX ktore ma oslovili...to bolo este v dobach ked toho bolo vsade kopu a snad na to davali aj zlavy z retailu
Na tieto Milgaussy som si musel počkať skoro presne rok…ale veľmi som ich chcel, vznikli v spolupráci a ako pocta fyzikom CERN-u.