Lokalizácia
Formulár sa odosiela
a ako casto ho menis??? (nemam vedenie cez hlavove) na graveli som nic nemusel menit, od kedy ho mam (skoro 8000km) na FS cannon habit som menit hlavove loziska raz po 4km a potom nove dali 10km bez problemu a stale boli ok, teraz na yetim zatial 2300km a tiez nic nemusim riesit.
Zobraziť komentár 03.11.2022 - 22:26:15
00
príde mi to taký kočkopes... keď to nemá byť plne integrované ako na aero cesťákoch... tak to moc zmysel nemá to ťahať cez to hlavko... ani to lepšie nevyzerá, ani to nemá ten aero efekt (pri mtb to asi ani nemá taký význam ako na ceste) mechanik sa môže zblázniť.. z pomerne univerzálnych komponentov sa vyrábajú kusovky na konkrétny model, čo môže niekedy v budúcnosti robiť problémy pri zhánaní
Zobraziť komentár 03.11.2022 - 22:26:17
08
Vyberám aj niekolko krát do roka, hlavne kvôli čisteniu s premazaniu... Blato a následné umývanie sú vyberá svoju daň...
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 04:04:08
06
kazdopadne ten novy oiz vyzera extremne krasne :)
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 07:06:15
00
arrow_leftRANDAL napísal:
Ako casto ho menis, vyberas?

staci 1x za rok alebo dva, len ti to servis zarata(ak si neservisujes sam): odpojenie zadnej brzdy-mozno odvzdusnenie, deeto prehadzky a sedlovky. Samozrejme ak mas AXS, tak iba zadna brzda
V podstate ho ani nemusis meni - preventivna udrzba cistenie, lepsie sa to cisti ked ti tam nic neprekaza. Focus Jam a Mondraker Raze maju tiez podobne intehrovane vedeni.
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 07:17:55
03
Vycistit a premazat 1-2x za rok ho dokazes, ano bude to trochu viac prplacka ale nevidel by som v tom az taky problem a aj tak si to viac odsiera dolne lozisko ktore je omnoho skor na odpis a tam sa nic nemeni. Ked by uz aj prislo na to horne, tak to spojis s odvzdusnenim brz ktore tiez robim zhruba raz za rok a pripadnou vymenou lanka od teleskopu a v tom pripade to nevnimam ako nejaku tragediu. Jednym vrzom vsetko. Tym netvrdim ze som zastanca tohto riesenia, len ze z tych ktore uz su sa mi javi ako najschopnejsie.
Naramne mi to pripomina zaciatky vnutorneho vedia ramom, mechanik sa uz vtedy mal zblaznit a stale ich tu je viac nez dost :lol:
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 07:51:04
00
Co ja viem... Raz za rok? ? Známemu som už riešil takýto hlavak na Cobe... Bajk mal možno mesiac, na konci sezóny si dal jeden XC pretek v blate, následné wapkovanie a ložisko už má dosť, vyčistené, premazane a už proste nejde hladko... Dávam mu ešte 2-3 takéto preteky, s tým ze po každom ho bude treba premazať aby sa životnosť predĺžila aspoň o par hodín, a môže ísť do koša, takže to s tým vyčistení a premazanim 1x rocne je hodne optimistické... Ale pre servis to bude parádny zárobok ? prečo si nezauctovat 100ku za výmenu ložiska ?
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 08:23:47
03
Vy ste tu aky extremisti, lozisko ko po mesiaci, dalsi zas rusi teleskopky-vidlice pomaly co vyjazd… Sranda ze ja mam, mal som na mtb 10k za rok vo vsetkych podmienkach a stacilo to hlavko premazat ako vravim 1-2x za rok. Aj to hlavne to spodne, a stale funguje k spokojnosti. Bud shit samotne lozisko alebo staci mat zdravy usuduok pri wapkovani :geek:
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 09:00:09
011
Alebo ne-wapkovat vobec ;)
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 09:07:07
01
tak ale uznaj na co je to dobre? v com to vylepsilo bike? mal som aj vedenie vnutrom ramu a som rad ze ho uz nemam a uz ho ani nikdy nechdem. keci - ako casto to menis su pre mna trapne - staci raz za 10 rokov a ide ma z toho ebnut. keby to malo prinos k jazdnym vlastnostiam alebo pohodliu nepoviem nic - ale takto pribuda jedna picvinka k druhej pekne postupne - pri kazdej si povies ved ok a za par rokov ked mas zoservisovat bike tak ta ide slahnut. nevravim o zohanani nahradnych dielov.
ale jasne - iny pohlad na to ude mat pravidelny menic celeho bicykla.
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 09:12:56
05
Chalani... Jazdite aj na preteky? Tam iná možnosť ako wapka nie je... Keď za tebou čaká ďalších 30 ľudí, k dispozícii sú 2-3 wapky tak nikto nebude riešiť šetrne umývanie... Chceš to mat co najskôr obriadene a nezdrzovat... Pokojne si niekoho prizvem, preplatím cestovné náklady a ubytovanie, nech mi teda ukáže ako v takejto situácii umyť bajk tak aby som sa ho celú sezónu nemusel ani chytiť... Alebo teda dobre iba raz za sezónu... Za tie ušetrené prleniaze na komponenty mi to stojí ?
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 09:13:19
01
Inak este k tomu novemu Oiz-u. Tu je rovno akoze aj prvy test :
https://bikerumor.com/2023-orbea-oiz-120mm-xc-bike/

Celkom ma zaujala ta udavana hmotnost celeho biku aj s pedalmi ze 9,98kg. Ako OK, ram udavaju extremne lahky ( a medium frame made from Orbea’s top-end OMX Carbon weighs 1739.3 g, with the shock ), ale aj tak mi to nejako nevychadza pod 10. Pisem len preto ze nejake taketo biky sme uz skladali a oni tie gramy lubia naskakovat :) ...a na tom biku nevidim nic "extra" lahke az na ten ram.
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 09:15:42
00
Veď sa skús namiesto zvážnic niekedy aj previezť v teréne a uvidíš, že bike si začne pýtať väčšie starostlivosť aj častejšie ako raz ročne. Samozrejme len výnimky bike wapkujú...Ostatní ľudia si bike umývajú len rozprašovacou koncovkou na hadici, alebo čistia len handrou a vodou z bidónu. Otázkou je aj aké ložiská dá výrobca do hlavového. Napríklad TREK má ložiská FSA a tie sú neutesnené, je to len vo vazelíne, takže to treba tak raz mesačne robiť, alebo to ložisko už po pol roku praská. Ale dajú sa vymeniť ložiská za krytované a tie vydržia dosť dlho, ale zas nestoja najmenej.
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 09:18:05
01
FSA ložiská sú hnoj... Hrdzavie to pri prvom kontakte s vodou, utesnenie nemajú prakticky žiadne... Skoda že práve FSA hlavaky buchaju výrobcovia na väčšinu bajkov lebo sú lacné...
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 09:21:29
01
Veď preto to píšem, že závisí od toho čo tam dá výrobca, lebo ja keď som to moje vybral, tak bolo na ňom už aj trochu korózie a videl som priamo zakorodované guličky a žiadne tesnenie. Už tam mám iné a praskanie už robí len stĺpik vidlice - to zas pre XC zvážničiarov skúsim vysvetliť...keď sa s strmých switchbackoch, alebo len tak z nudy dáva bike na predné tak FOX vidlice po určitom čase a nájazde km vydávajú praskavé pazvuky - je to konštrukčná chyba stĺpika a upevnenia nôh od výrobcu a nie, že my tu stále každý mesiac niečo likvidujeme na bikoch :) :)
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 09:27:26
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up