Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Hlavko pri mojom najazde cistim minimlane 4x za rok. Hlavne to horne kedze schytava pot z prilby a chyta hrdzu. Cistim ale len povrch, do vnutra zasahovat netreba a toto sa da aj s kablami. Vyhodou toho riesenia je cistejsi dizajn. Mne pri klasike vadi hlavne zasahovanie a odieranie kablov o svetla upevnene pod predsunutym drziakom computera. Vela vyrobcov navyse pusta do sveta biky s prilis dlhou kabelazou. Zopar veci sa tym vyriesi.

btw: vedeli ste, ze vymenit brzdovu paku na Shimano brzdach za inu naplnenu je mozne aj bez odvzdusnenia? Robota na 5 minut ;)
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 11:05:33
00
A ty bezne pocas blatoveho vyjazdu kazdu chvilu zastavujes menis tlak a odskok?

Zobraziť komentár 04.11.2022 - 11:08:50
00
Tak oni tie krytované riešenia sú veľmi elegantné. Kashima samozrejme je prezentovaná, že nejde len o parádu, ale zníženie trenia, ale zas čo tak pozerám kamarátov čo jazdia Rhytm a Performance verzie, tak nejaký rozdiel v chode nevidím, len v tlmiacej časti vidly, alebo teda tlmiča. Otázkou je aká je kompatibilita tlmičov pod tým krytom? Keď by som chcel tlmič vymeniť za nejaký iný? a prípadne by ten tlmič obsahoval nastavenia LSR,HSR,LSC,HSC, ktoré sa u mnohých nastavujú len kľúčami. Potom samozrejme integrovanie do predstavca pri použití AXS je tiež pekné, len zas AXS aktuálne prehadzovače majú trochu na enduro použitie príliš masívny tvar a nie je problém vyčnievajúci prehadzovač poriadne otrepať o skaly. ...Takže za mňa to perfektne vyzerá, len je dobré si spomenúť aj určité praktické skúsenosti z jazdenia.
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 11:12:51
00
arrow_leftclxno1 napísal:

to nemením vôbec, ale fúkam pred každým výjazdom a rozhodne neumývam bike po každej jazde... hlavne keď blato ešte zaschne počas jazdy... takže neviem potom ako ten dekel jednoducho otvorím keď je cuplík pod nánosom suchého blata. viem si ale predstaviť že keď niekto závodí a má tréning na okruhu a je mokro, tak si to nastavenie chce vyladiť a otvára to aj počas
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 11:18:40
00
A vysvetlis mi preco to fukas pred kazdym vyjazdom? Ja tlmic / vidlicu fukam iba pri pociatocnom nastaveni (po kupe/servise) a viac sa toho nechytam.
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 11:20:38
05
To je aké odpruženie keď ho je potrebné fúkať pred každým výjazdom?
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 11:23:07
03
Asi jazdi raz za rok.
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 11:23:26
02
arrow_leftHack3r napísal:
mne sa paci tento koment pod tym Scottom :D > What's the purpose of having Kashima shock if nobody can see it

Staci takto?
http://www.kashima-coat.com/global/service/kashima-coat/property.html
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 11:51:28
00
...ved zakazdym ked tam pripoji hadicu, ma o 30psi menej ako naposledy :rofl:
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 11:51:55
011
arrow_leftPalo TT napísal:

Dotycny to pisal ako vtip a ja to tak aj beriem. Co je kashima snad vie kazdy kto sa aspon trochu zaujima o biky, nemusis sem davat ziadne linky 😉
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 12:47:23
01
arrow_leftPalo TT napísal:

Hlavny ucel predsa je, aby kazdy videl, ze mas najdrahsiu radu produktov od FOX ;)
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 12:52:32
09
Hack3r Po vojne je kazdy general :) Mozno, sa stale najdu medzi nami "farbickari" a pre tych ostanych - opakovanie je matka mudrosti. A vo finale aj sam som sa v tom linku nieco nove dozvedel. To, do akej miery je to len marketing a ci sa to v praxi oplati (pomer cena/vykon, bez ohladu na to, ci to vidis alebo nie) je druha vec.
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 12:55:29
00
Kashima je dobry marketingovy tahak. Lebo uplne vsetci za jazdy citime tie mikro odchylky v odtrhu alebo celkovom chode. Hlavne sa smejem ako za X rokov nevedia vo Fox-e vychytat ani len jednotny odtien na vidlici, tlmici a sedlovke ;) .
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 13:32:58
03
hlavne na teleskopke je Kashima kvôli funkčnosti :D :D
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 13:36:37
00
Polo, myslim, ze vidlica a sedlovka sa celkom zhoduju, aj X2 sa celkom zhoduje, ale ostatne tlmice (DPX2, X, DPS, ...), tie su veru v uplne inom odtieni. Jazdil som FOX Factory 3 roky (vidlica, sedlovka aj tlmic), teraz jazdim Performance Elite a rozdiel veru akosi nepocitujem.
Zobraziť komentár 04.11.2022 - 13:41:48
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up