Lokalizácia
Formulár sa odosiela
incel jak vysity
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 13:11:06
00
arrow_leftCykloturista napísal:
Podľa mňa nie. Politici by si mali uvedomiť, že tá hrozba tu bola a prebrať sa. A už by sa mali ozaj poriadne snažiť. Takže som zvedaví s čím prídu a čo naozaj spravia. Ak vôbec.

Ono v poslednych dnoch sa to postupom frontu velmi vyrazne lame v prospech UA, co zvysuje aj sancu, ze rusi uz zacnu konecne riesit sami seba. Myslim si, ze skor bude snaha to v tomto trende udrzat a neprilievat zbytocne olej do ohna - davat dalsie zamienky ruskej propagande, ked uz sa to nespravilo doteraz.
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 13:28:18
02
V konečnom dôsledku je za túto tragédiu aj tak zodovedné ruzko! Keby neútočili na ciele v blízkosti hraníc a to nielen polských tak by Ukrajina nemusela použiť k obrane raketu, ktorá skončila v PL.
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 13:37:19
017
Ja sa naopak teším že nie je verejne jasné ako to bolo naozaj s tými raketkami v PL lebo to prospieva k urýchleniu konečného vyriešenia.
Ináč odhadujem že sa chystá podobne nejasná ale oveľa tvrdšia odveta v ČM od EG .
Klin sa klinom vybíja.
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 17:13:44
00
WSJ: Ukrajine sa podarilo pristáť s iránskym dronom Mohajer6, ktorý používa Rusko. Zistili, že väčšina častí pochádza zo Západu. Našli šošovku použitú v jej infračervenej kamere s vysokým rozlíšením, ktorá vyzerá identicky s modelom vyrobeným izraelskou firmou Ophir Optronics.

https://www.wsj.com/articles/ukrainian-analysis-identifies-western-supply-chain-behind-irans-drones-11668575332
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 17:15:37
00
michalz vsak to je davno jasne,ze mohajer je z 90% zlozeny z nich
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 17:17:52
00
canopus prosím ťa netrep,rusák má jediné šťastie,že sú poliaci v nato inak by sa úplne inak angažovali vojensky na ukrajine.usa ich musia hodne brzdiť inak by sa s nimi takto nesrali.ak by sa polská armáda zdvihla smer rasíja tak putin bude podpisovať "mierovú" zmluvu na predmestí moskvy.
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 17:20:05
01
Keď dezoláti sú proti vyzbrojovaniu Ukrajiny, aby sa nepredlžoval konflikt, tak prečo potom Ukrajinu vyzbrojujú rusi ? :)

Děkujeme za dárky. Rusové u Chersonu nechali tanky, houfnice i vrtulníky
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-ukrajina-cherson-koristni-zbrane.A221116_110103_zahranicni_aha
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 17:31:10
05
arrow_lefttriki napísal:
canopus prosím ťa netrep,rusák má jediné šťastie,že sú poliaci v nato inak by sa úplne inak angažovali vojensky na ukrajine.usa ich musia hodne brzdiť inak by sa s nimi takto nesrali.ak by sa polská armáda zdvihla smer rasíja tak putin bude podpisovať "mierovú" zmluvu na predmestí moskvy.
chvalabohu,ze nefungujes niekde v strategickych odvetviach,este lepsie v taktickych,lebo to by bolo bordelu,kebyze Ta pustia za pas,nebodaj lis
si moc naivnucky,ale to je dobre,lebo aj takych treba
staci,ze sem hadzes skratkoidne vyrazy ako NFZ,aby si bol zaujimavejsi.Doteraz si nam neobjasnil,ako by si spravil bezletovu zonu nad celou Ukrainou.To je iba take Tvoje zbezne prianie.Ale v reale by to bolo nesplnitelne
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 17:58:51
01
arrow_leftIngVisitor napísal:
Vedel by si to prerozpravat inymi slovami? .

Kým som napísal môj príspevok tak ten pôvodný na ktorý som odpovedal ( dopad rakiet do Poľska a čo sa bude riešiť) zmizol alebo sa upravil, čo som si nevšimol. A teraz večer som sa opäť dostal k počítaču, pozerám že to stratilo súvislosť a už pribudli iné príspevky. Takže myšlienka vyprchala.
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 18:43:27
00
Teraz večer som čítal správy že je to trochu chaos, vyšetrujú to, nakoniec to je asi ukrajinská protivzdušná raketa a úlomky ruskej .... rusi k tomu tvrdia niečo, ukrajinci niečo, tak alebo tak ...

Ale jedno je jasné, jedna strana útočila a druhá sa bránila. Zomreli nevinní ľudia v Poľsku. Ako to ovplyvní ďalší priebeh?
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 18:50:34
00
arrow_lefttriki napísal:

Aj keď si Poliaci tento rok poriadne vyprázdnili vojenské sklady, tak ako 38 mil. národ by UA vedeli pomôcť, to hej. Ale anektovať Województwo Moskowskie :lol: , Belgorodskie, Kurskie, etc... to až tak o 10 rokov, keď skompletizujú všetky aktuálne masívne objednávky z USA (tanky, F35, HIMARS), z Korei (tanky, húfnice, raketomety, stíhačky), atď....
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 19:25:33
02
no len aby potom nechceli vratit aj Bielovodsku a Javorovu dolinu :?:
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 19:47:03
00
Čestný a morálny rus nemá v Rusku miesto...
https://blog.sme.sk/benovic/politika/dnes-pred-13-rokmi-zabili-sergeja-magnitskeho
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 20:03:30
02
A niečo o Poľsku...
https://blog.sme.sk/valchar/politika/raketovy-utok-na-polsko
Zobraziť komentár 16.11.2022 - 20:04:33
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up