Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-12% Isadore Light Short Sleeve Baselayer dámske tričko, biela
od 43,99 €
-12%
MOC 55 €
Výpredaj -15% X-BIONIC Puma Twyce run SH SL dámske tričko, black/grey/pink alert
67,99 €
-15%
MOC 93,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer set, space blue/navy blue
83,99 €
-18%
MOC 129 €
btw pre upresnenie - ja som na to brynje dal este aj moje starsie termotriko, take zelene obycajne Craft. Bolo to len dvakrat na skusku, sobotu a nedelu, a funguje to super.
elpha - vdaka, ale toto nie, ked sa clovek smykne na blate alebo na lade, tak je na zemi v okamihu a ani nestihne dat z toho ruky von
skusim najst nejake vhodne vyhrievane rukavice a uvidim...
Stále mám dojem, že mnohí sa mylne domnievajú, že ak si kúpia také, či onaké tričko, tak sa budú menej potiť alebo sa nebodaj už nebudú/prestanú sa potiť. Funkčnosť tričiek, resp. funkčného či "termo" oblečnia spočíva len v tom, že vzniknutú vlhkosť transportuje pomezi vlákna, nie, že zmení proces ľudského tela. Každý ak si dá aj len Brynje a dres a vydá sa vyšliapať kopec, tak sa spotí... a ak sa niekto potí veľa, tak tie vrstvy majú čo robiť aby to stíhali odviesť a teda veci sú dlhšie mokré. Priznám sa, že čím som staršia, tým sa obliekam menej a funguje to
https://www.bike24.com/p2333559.html?source=SRP&indexName=production_SEARCH_INDEX_EN&objectId=VAU433376&queryId=undefined&userToken=anonymized
kamos ich ma a pochvaluje si, na najvyssi rezim 1,5 hodiny,ale to uz je extrem,aspon co vravel a 4 hodiny na najslabsi rezim
Pouzivam v zime ked je menej ako 3 stupne pripadne vlhko ci veterno na zateplene elasticke dlhe gate. Je to super aj na cestak, lebo su takmer obtiahnute a vobec ich nevnimas. Ako dodatocna ochrana proti vetru super.
No vsak to je na tych od Sportful super ze je to len taka elasticka vodeodpudiva latka ciastocne neprefukava. Ziadne zateplenie. Fakt je to super.
ja mam taketo gate: https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/nohavice/kratke-elasticke/gore-c5-ws-trail-shorts-kratke-nohavice-cierne.html
Pouzivam v zime a ked je blato. Ten windstoper je velmi odolny a dost to pomoze proti chladu. Ked dam zimne gate a nato tieto sortky, tak kludne aj pri -10 mozem ist. A su dost obtiahnute, to by si mal celkom v pohode aj na cestak.
Fotky z netu, lepsie som nenasiel