Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftpeterg napísal:

Pozor, pozor, nekaz ľudom zábavu :)

https://az247.cz/osveta/

AZ247.cz je ironie a sarkazmus… někdo tomu říká i satira. Pointou tohoto textu je Vám sdělit, že všechny naše články jsou vymyšlené a nezakládají se na pravdě. I přesto, že tu tento text visí už od založení tohoto webu, stejně se najde velké procento lidí, kteří zde publikovaným zprávám věří. Za takové lidi a jejich následnou hysterii neneseme odpovědnost.
Zobraziť komentár 14.11.2022 - 16:43:12
00
arrow_leftdeadliner napísal:
Nazdar Bikeri.
Kedze sa zenie black friday, tak sme sa rozhodli ze tiez daco dobre nachystame. Akurat nie len na jeden den (tyzden), ale az do vianoc. Porobime nejake vyhodne bundle. Prvym je https://coffia.sk/products/kostariky-vianoce-22
Ze to nehame do vianoc som sa rozhodol, lebo som mal vtedy dobru naladu, ale aj pre to aby ma napr Ramon1 nedal dole, ze on o tom nevedel a ze neni od Macochy atd :) Asi spravime aj nejake dalsie bundle. Nieco co by vas konkretne potesilo?

od vas prakticky hociake bundle budu super:))
Zobraziť komentár 14.11.2022 - 22:12:49
00
arrow_leftdeadliner napísal:
Nazdar Bikeri.
Kedze sa zenie black friday, tak sme sa rozhodli ze tiez daco dobre nachystame. Akurat nie len na jeden den (tyzden), ale az do vianoc. Porobime nejake vyhodne bundle. Prvym je https://coffia.sk/products/kostariky-vianoce-22
Ze to nehame do vianoc som sa rozhodol, lebo som mal vtedy dobru naladu, ale aj pre to aby ma napr Ramon1 nedal dole, ze on o tom nevedel a ze neni od Macochy atd :) Asi spravime aj nejake dalsie bundle. Nieco co by vas konkretne potesilo?

Ja by som privital tu marhulovu kavu z minuleho ci predminuleho roka, a moze byt aj v bundle samo so sebou. :)
Zobraziť komentár 14.11.2022 - 22:53:43
00
Ak by mal niekto záujem
https://elektro.bazos.sk/inzerat/144426419/df64-black.php
Zobraziť komentár 19.11.2022 - 14:10:17
01
Nedávno jsem chutnal vietnamskou kávu, která měla velmi neobvyklou chuť. A teď jsem se dostal k dalšímu balíčku, který moji zvědavost znova zažehl… https://cafeslegend.com/en/ground-coffee/32-sang-tao-n-5.html
Káva nerovnoměrně mletá - jsou tam hrubé kusy i dost fines. Ale chuť je taková… jako kdyby do ní nastrouhaný nugát. Nikde jsem ale nenašel info o přidaných aromatech, tvrdí, že jde o špeci systém pražení. Nevíte někdo prosím, čím to, že má káva od tohoto výrobce tak specifickou chuť? Díky
Zobraziť komentár 26.11.2022 - 09:30:23
00
Môže byť taká aj od prirodzenia :) .
Zobraziť komentár 26.11.2022 - 11:02:20
01
arrow_leftpeterg napísal:
Môže byť taká aj od prirodzenia :) .

🤣🤣🤣
Zobraziť komentár 26.11.2022 - 18:52:13
00
Ako mlynček na espresso sa rozhodujem medzi Comandante C40 a 1zpresso J-Max. Sú nejaké vážne dôvody prečo sa rozhodnúť práve pre jeden z nich? Cenový rozdiel aktuálne cca 35€ v prospech J-Max z mne dostupných zdrojov.

Nie som z tých šikovných čo si vedia zarobiť natoľko, aby si kúpili do práce niečo elektrické kvalitné ako Zero, tak aspoň si nameliem ručne. Denne robím 1-2 espressa.
Ďakujem za radu a pripomienky
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 10:00:29
00
Neviem ako 1zpresso ale comandante ma dobre ohlasy ak na espresso vyuzitie prikupis redclick. Po zlavach sa nedavno dalo dostat s comandante tesne pod 200€ co je velmi lakava ponuka.
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 10:28:17
00
Šikovná mašinka, síce asi tentokrát nepodporím, ale páči sa mi, ako čurí vodu do kolečka. :-)
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.kickstarter.com/projects/xbloom/xbloom-all-in-one-coffee-machine
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 10:45:01
00
Ja som tiez nedavno zacal pouzivat Comandante s red clix na espresso. A zatial som spokojny. Zatial co pri standarnej oske je jeden klik rozdiel 30 mirkonov v hrubke mletia, tak pri red clix je to 15. Treba si pozriet video ako najdes nulovu poziciu pre comandante a potom uz je to len o pocte klikov. A je to celkom jednoduche aj na zmenu kavy. napr pre light roast espresso to je cca 6 klikov (12 pri red clix), dark roast je to cca 10 (20 pri red) a pre aeropress 26-30 klikov. Retentcia je prakticky nulova. Pri mleti na espresso odporucam pouzivat RDT metodu, dost to znizuje staticky naboj a kava sa ovela lahsie vysype.
U mna comandate nahradil mazzer mini, retencia okolo 3 gramov, nutnost neustale dostelovavat nastavenie mletia, nevhodnost na single dosing a celkovo velmi nizka konzistentnost vysledkov ma doviedli az k tomu, ze som prestal doma pit espresso. S comandante si to znovu uzivam. Aj ked sa uz pozeram po Niche Zero.
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 10:55:53
01
arrow_leftbedo napísal:
Šikovná mašinka, síce asi tentokrát nepodporím, ale páči sa mi, ako čurí vodu do kolečka. :-)
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.kickstarter.com/projects/xbloom/xbloom-all-in-one-coffee-machine

Podľa mňa blbosť....z toho čo vidím, je mi jasné, že ten výsledný produkt bude mať tak nízku teplotu, že to budeš musieť ešte hodiť do mikrovlnky zohriať
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 12:25:43
00
arrow_leftmilos2 napísal:
Ja som tiez nedavno zacal pouzivat Comandante s red clix na espresso. A zatial som spokojny. Zatial co pri standarnej oske je jeden klik rozdiel 30 mirkonov v hrubke mletia, tak pri red clix je to 15. Treba si pozriet video ako najdes nulovu poziciu pre comandante a potom uz je to len o pocte klikov. A je to celkom jednoduche aj na zmenu kavy. napr pre light roast espresso to je cca 6 klikov (12 pri red clix), dark roast je to cca 10 (20 pri red) a pre aeropress 26-30 klikov. Retentcia je prakticky nulova. Pri mleti na espresso odporucam pouzivat RDT metodu, dost to znizuje staticky naboj a kava sa ovela lahsie vysype.
U mna comandate nahradil mazzer mini, retencia okolo 3 gramov, nutnost neustale dostelovavat nastavenie mletia, nevhodnost na single dosing a celkovo velmi nizka konzistentnost vysledkov ma doviedli az k tomu, ze som prestal doma pit espresso. S comandante si to znovu uzivam. Aj ked sa uz pozeram po Niche Zero.

Práve toho sa obávam, že bez redclix to bude komplikované s nastavením pri C40, s jeho dokúpením to je rozdiel 70€.
J-Max má skoky po 8,8mikronoch a nastavovací dial je očíslovaný pekne na vrchu. Dumem nad tým už týždeň a neviem sa rozhodnúť
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 13:04:41
00
arrow_leftbladerunner napísal:
Podľa mňa blbosť....z toho čo vidím, je mi jasné, že ten výsledný produkt bude mať tak nízku teplotu, že to budeš musieť ešte hodiť do mikrovlnky zohriať

Ale napad spravit "Hariomat" je celkom zaujimavy, s programovou regulaciou teploty a prietoku vody, viacerymi profilmi a pod. by sa dal spravit slusny automat na alternativnu pripravu. A nie je ziaden problem vysledny produkt je mozne temperovat na pozadovanu teplotu.
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 13:07:57
00
arrow_leftjurant napísal:
Práve toho sa obávam, že bez redclix to bude komplikované s nastavením pri C40, s jeho dokúpením to je rozdiel 70€.
J-Max má skoky po 8,8mikronoch a nastavovací dial je očíslovaný pekne na vrchu. Dumem nad tým už týždeň a neviem sa rozhodnúť

Myslim, zu su tu spokojni uzivatelia 1Zpresso, ktorí sa ešte neozvali. Commandante je trochu overrated, volil by som 1Zpresso.
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 13:11:11
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up