Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nazdar,
v Alze majú teraz toto:
https://www.alza.sk/1zpresso-k-plus-rucny-mlyncek-na-kavu-d6698143.htm
Mám to doma už cca 2roky. Väčšinou s tým meliem na alternatívu, ale istý čas fungoval aj na espresso. Veľmi kvalitne, teda z môjho pohľadu. Precízne sa s ním dá extrakcia kávy vyladiť. Kupoval som za čosi viac ako 250,-€
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 13:20:52
00
1zpresso mám v pláne brať priamo od výrobcu
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 13:25:58
00
No je pravda, ze bez tej red clix osky bolo treba niekedy pol gramu kavy ubrat resp pridat, aby som dosiahol pozadovany cas. A tiez zalezi aj od kavy, light roast je narocnejsi na nastavenie mletia. Tym ale nechcem povedat, ze Comandante je lepsi ako 1Zpresso, kedze s nim nemam skusenosti. Comandante som mal doma na policke uz roky, skor som ho pouzival ako cestovny mlyncek na prekvapkavanu kavu a skusil som aj na espresso a bol som milo prekvapeny.
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 13:28:50
00
arrow_leftjurant napísal:
1zpresso mám v pláne brať priamo od výrobcu

"Orders for the J-Max (without other items) within the European Union (EU) will be dispatched from Europe directly." ... tak to ho mozes mat pod 200 eur (strieborny este menej), urcite dobra kupa ...
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 13:48:36
01
Áno, včera som im písal, dnes odpísali. 199USD z nemeckého medziskladu bez ďalších poplatkov, free shipping. Čiže 190€
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 13:50:29
00
... tak nemáš čo váhať.
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 14:08:22
00
Asi mesiac som celkom uspesne fungoval iba s C40-mk3 kym som cakal na lagom. Red clix som mal objednany ale doba bola zla a po 2 mesiacoch som objednavku zrusil :) Da sa v poho fungovat aj bez red clix, ak ti nevadi upravit davku kavy. Teraz ho uz primarne pouzivam na dovci ked zabalim flair.
Zobraziť komentár 28.11.2022 - 14:16:39
00
Diky za postrehy, vyriesene, snad uz cez vikend nameliem bez nervov
Zobraziť komentár 29.11.2022 - 11:34:47
00
Vyriesene ktorym smerom?
Zobraziť komentár 29.11.2022 - 11:39:06
00
vzal som 1zpresso J-Max priamo od vyrobcu
Zobraziť komentár 29.11.2022 - 12:22:30
01
Ahoj, nebol som tu pár dní. Inak by som poradil skorej.
Mám v robote Jmax s Lelit Anitou. Tiež som ho volil ako alternatívu k elektrickému mlynčeku. Mletie je dobre, konzistentné, vonkajšie nastavovanie je vysoko navýková záležitosť. Jemnosť nastavanie- s mojou spotrebou som nenarazil na limity. Možno Ramon by ju odhalil :D.
Doma mlynček otestovaný s kombínáciou Bezzerou Unicou a všetko v poriadku, dokonca pomlel light roast s ktorým mal problem NZ.
Určite budeš spokojný s výberom.
Zobraziť komentár 29.11.2022 - 13:02:49
01
Tiež mám , je to už riadny "Macek" , 30g namelie raz dva. Vonkajšie nastavovanie je super , aj magnetická nádobka na kávu je fajn..netreba furt krútiť, stačí len potiahnuť . Comadante ich zažalovali tak v EU sú už len posledné skladové zásoby . Tak už jedine na priamo
Zobraziť komentár 29.11.2022 - 16:20:37
00
Comandante nezazalovali priamo ich, ale nemecke obchody, ktore ich ponukali. Asi si spocitali, ze v cine by s patentovymi narokmi moc neuspeli. Celkovo si ale comandante vysluzil dost velky "hate" za tento krok. Nie je uplne jasne, ze co vlastne Comandante vadi, v principe na ich mlyncekoch nie je nic nove co by tu uz nebolo desiatky rokov. Niektori influenceri s Comandante prerusili spolupracu a najdu sa aj ludia co comandante teraz ponukaju v bazaroch. Su o tom nejake thready na reddite.
Zobraziť komentár 29.11.2022 - 17:48:55
00
arrow_leftelwood napísal:
ja som presiel zo silvie na ecm. para je podstatne lepsia a ak sa dobre pamatam tak sa ecm rychlejsie zohreje aj ochladi

a aký typ máš tej ECM? Classika? Podarilo sa mi predať môj kávovar tak téma kúpy nového je horúcejšia a preto chcem zistiť čo najviac info od užívateľov
Zobraziť komentár 29.11.2022 - 21:20:09
00
arrow_leftmilos2 napísal:
Comandante nezazalovali priamo ich, ale nemecke obchody, ktore ich ponukali. Asi si spocitali, ze v cine by s patentovymi narokmi moc neuspeli. Celkovo si ale comandante vysluzil dost velky "hate" za tento krok. Nie je uplne jasne, ze co vlastne Comandante vadi, v principe na ich mlyncekoch nie je nic nove co by tu uz nebolo desiatky rokov. Niektori influenceri s Comandante prerusili spolupracu a najdu sa aj ludia co comandante teraz ponukaju v bazaroch. Su o tom nejake thready na reddite.

Od kedy som zistil na jednom polskom fore, ze Comandante pouziva(l) stejne cinske kamene ako Timemore, prestal som ho brat vazne. Ano, mlyncek nie je len o kamenoch, ale aj (ci mozno hlavne) o ich ulozeni a sposobe nastavovania hrubky mletia, ale to uz maju v Kinu a cinania (napr. 1Zpresso) zvladnute lepsie...
Zobraziť komentár 29.11.2022 - 22:59:06
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up