co sa mi k tomu podarilo najst :
Ak predajca pošle zásielku v tzv. toku cez Českú poštu, zásielka bude mať podacie číslo v tvare príklad XX123456789CZ. V takom prípade už nepôjde na colné konanie, a teda nebude platiť žiadne poplatky navyše, a teda ani poplatok Slovenskej pošty.
Tretie krajiny a predajcovia v praxi využívajú niekoľko poštových partnerov na toky zásielok z ich e-shopov do EÚ. Na Slovensko chodia dodávky z Česka ale aj Holandska, Belgicka, Maďarska. Pri týchto zásielkach je už väčšinou zaplatené clo aj DPH a prepravca to označí nálepkou na zásielke. Platí, že prepravnú trasu tovaru a následne zásielky si vyberá predajca a je teda len na ňom, v akom toku príde zásielka na Slovensko.
Ak predajca využije inú dopravu a zásielka príde na Slovensko (presnejšie na Slovenskú poštu), potom je pošta povinná predložiť zásielku Colnej správe, ktorá overí IOSS číslo zásielky a ak je správne (teda bolo zaplatené clo aj DPH – to zistia podľa IOSS), prepustia zásielku, pošta ju dá na doručenie a bude požadovať „svoj“ poplatok podľa platného cenníka (spomínané 2 eurá)
ahojte,jazdí tu niekto zadnú blikacku za sedlo s brzdovým senzorom ? je toho na ali plno a chcem nieco co majú ludia osvedcené. myslím ze sa to tu uz riesilo, no akosi som sa pozabudol
Ja som skusil toto od West Biking (ale moze ho predavat hocikto).
Bolo na vzpere na XC bajku. Moja predstava bola ze to zapnem a neriesim. Skusal som s tym vselico, ale nakoniec fungovalo dobre len automaticke vypinanie. Zmena intenzity mu velmi nesla, co viedlo vzdy k tomu ze to nevydrzalo ani vyjazd (2 hodiny to zhruba svietilo).
Zena sa potom rozhodla vyskusat vodotesnost, odvtedy to nejde vobec
bez zvyku dodrziavania bezpecneho odstupu ? ak nie je clovek myslienkami totalne mimo, malo by to stacit na zaregistrovanie spomalenia partaka pred sebou a na reakciu.
V Čínskej republike majú nejaké prázdniny alebo čo?
16.1. objednané a zaplatené a všetky položky stále neodoslané(to ship).
Nepamatám si,že by to takto dlho trvalo niekedy predtým.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak predajca pošle zásielku v tzv. toku cez Českú poštu, zásielka bude mať podacie číslo v tvare príklad XX123456789CZ. V takom prípade už nepôjde na colné konanie, a teda nebude platiť žiadne poplatky navyše, a teda ani poplatok Slovenskej pošty.
Tretie krajiny a predajcovia v praxi využívajú niekoľko poštových partnerov na toky zásielok z ich e-shopov do EÚ. Na Slovensko chodia dodávky z Česka ale aj Holandska, Belgicka, Maďarska. Pri týchto zásielkach je už väčšinou zaplatené clo aj DPH a prepravca to označí nálepkou na zásielke. Platí, že prepravnú trasu tovaru a následne zásielky si vyberá predajca a je teda len na ňom, v akom toku príde zásielka na Slovensko.
Ak predajca využije inú dopravu a zásielka príde na Slovensko (presnejšie na Slovenskú poštu), potom je pošta povinná predložiť zásielku Colnej správe, ktorá overí IOSS číslo zásielky a ak je správne (teda bolo zaplatené clo aj DPH – to zistia podľa IOSS), prepustia zásielku, pošta ju dá na doručenie a bude požadovať „svoj“ poplatok podľa platného cenníka (spomínané 2 eurá)
[url]https://www.aliexpress.com/item/1005004537939173.html?spm=a2g0o.store_pc_groupList.8148356.21.58aa6fb0YRgbxq&pdp_npi=2%40dis%21EUR%21€%201.390%2C92%21€%20625%2C91%21%21%21%21%21%402101f49916724048455751627e2dcb%2112000031556478817%21sh[/url]
https://okruzne-pily.heureka.sk/makita-sp6000j/?ppcbee-adtext-variant=RSA-static&gclid=Cj0KCQiAtbqdBhDvARIsAGYnXBNLUtokoYkPkjvVw1MfqSb54AsbgPa7-2h19Fi3bwk-tyKSPEFPZXIaAk0-EALw_wcB#prehlad/
EDIT:
btw. kto hlada ponornu pilu bez kompromisov, vrelo odporucam (z SK).
Mal som aj nejakú inú značku a pri minimálnom rozdieli ceny bol veľký rozdiel v poctivej kvalite
Bolo na vzpere na XC bajku. Moja predstava bola ze to zapnem a neriesim. Skusal som s tym vselico, ale nakoniec fungovalo dobre len automaticke vypinanie. Zmena intenzity mu velmi nesla, co viedlo vzdy k tomu ze to nevydrzalo ani vyjazd (2 hodiny to zhruba svietilo).
Zena sa potom rozhodla vyskusat vodotesnost, odvtedy to nejde vobec
16.1. objednané a zaplatené a všetky položky stále neodoslané(to ship).
Nepamatám si,že by to takto dlho trvalo niekedy predtým.