Lokalizácia
Formulár sa odosiela
mno chorvatsko chodime v podstate na tie iste miesta a hotely a ceny sli hore skoro o 25 percent. nie zeby ma to zrujnovalo, ale hore sli aj bezne vydavky a tak clovek realne odlozi menej. preto ten poukaz a preto slovensko.
napada ma este ubytko niekde v okoli blavy a stamade nejake trasy do rakuska ci ciech ( valtice )
Zobraziť komentár 13.01.2023 - 16:43:47
00
v BS je super ale 4 ročný na singelspeede...no...neviem,je to tam samý strmák,ibaže by si ho ťahal
Zobraziť komentár 13.01.2023 - 16:48:57
01
valecek, dopredu pisem, ze nerypem, ale na SVK nesli stravovacie/ubytovacie zariadenia tiez hore? Ja som si povedal uz pred par rokmi, ze na SVK nemienim dovolenkovat, lebo aj ked sa najdu pekne lokality, tak ceny vysoke a uroven sluzieb nizka.
Zobraziť komentár 13.01.2023 - 17:51:05
00
valecek Mišo a trenčiansky kraj si nerozmýšľal ? Cyklotrasa od PN po TN-Nemsova a do CZ .... Po skoro CZ hranice takmer rovina, pri PN máš nejakú Zoo pre deti, v NM zelenú vodu, Beckovsky hrad, TN hrad, v Nemsovej kúpalisko, pri NM máš minifarmu zo zvieratami... Spravis plan a podľa toho ubytko
Zobraziť komentár 13.01.2023 - 18:00:37
03
arrow_leftclxno1 napísal:
valecek, dopredu pisem, ze nerypem, ale na SVK nesli stravovacie/ubytovacie zariadenia tiez hore? Ja som si povedal uz pred par rokmi, ze na SVK nemienim dovolenkovat, lebo aj ked sa najdu pekne lokality, tak ceny vysoke a uroven sluzieb nizka.

stále sú v platnosti Dankove rekreačné poukazy. zamestnávateľ preplatí 55% zdokladovanej ceny pobytu a súvisiacich služieb do výšky 275€ na rok. dá sa to využiť aj na viackrát, podmienka je ubytovanie min. na 2 noci
Zobraziť komentár 13.01.2023 - 18:50:14
00
jordi diky moc, trenciansky kraj som nenavstivil odkedy som tam stratil poctivost s EX :D mozeme to niekedy rozobrat.

clxno1 urcite sli sluzby hore ako na slovensku, tak vsade no ak dam za ubytko s polpenziou napr 550e za tyzden a polku mi vrati dankov poukaz, mam moznost zbytok minut za nejake atrakcie, cestovanie a podobne. ale suhlasim s tebou a beriem to realne.... preto vzdy pomoze nejaky navrh na dobre ubytko za normalne peniaze a podobne.

klikol som si taky hotel permon, alebo sitno a presiel ma smiech. ved to je drahsie ako turecko ci chorvarsko :D
Zobraziť komentár 13.01.2023 - 18:54:15
01
Mišo tvoju ex rozoberieme, či to čo som pisal ja 😂😂
Zobraziť komentár 13.01.2023 - 19:58:00
01
valecek
Spravím Vám prehliadku Trenčína a okolia 🚴‍♂️😉
Hlavne aby to nebolo cez Pohodu ☝️Keby si o Trenčíne uvažoval, tak napíš cez Messenger.
Zobraziť komentár 13.01.2023 - 20:10:00
01
arrow_leftxyz napísal:
v BS je super ale 4 ročný na singelspeede...no...neviem,je to tam samý strmák,ibaže by si ho ťahal

Nie som si istý, ale mám taký dojem, že tuto v BŠ požičiavajú aj detské e-bajky:
https://www.ebajkrent.sk/
Zobraziť komentár 13.01.2023 - 20:17:05
00
tak nech zistí od koľkých rokov... štvorročné dieťa ste už videli ísť na e-biku?
edit:vygooglil som aj také od 4r takže...
Zobraziť komentár 13.01.2023 - 20:43:54
00
arrow_leftvalecek napísal:
jordi diky moc, trenciansky kraj som nenavstivil odkedy som tam stratil poctivost s EX :D mozeme to niekedy rozobrat.

clxno1 urcite sli sluzby hore ako na slovensku, tak vsade no ak dam za ubytko s polpenziou napr 550e za tyzden a polku mi vrati dankov poukaz, mam moznost zbytok minut za nejake atrakcie, cestovanie a podobne. ale suhlasim s tebou a beriem to realne.... preto vzdy pomoze nejaky navrh na dobre ubytko za normalne peniaze a podobne.

klikol som si taky hotel permon, alebo sitno a presiel ma smiech. ved to je drahsie ako turecko ci chorvarsko :D

A to v akom zrube je 550 na tyzden s polpenziou na SK pre 2+ dve deti?
My sme chodili na poukazy ale ono sa to az tak neoplati, hotely a penziony s tym rataju a ceny pekne zdvihli lebo vedia ze to aj tak ludom preplacaju. Skus HU, ceny byvaju lepsie, stravovanie lacnejsie ako u nas, prostredie pekne, hlavne okolo Balatonu.
Zobraziť komentár 13.01.2023 - 21:07:07
00
Offtopic, lebo HU a nie SK(nemam realnu skusenost s poukazmi), Bukfurdo alebo obec Buk, termalne kupalisko, byvanie na private (apartman) mimo 'hlavnej' sezony 'za facku', resp inokedy v aparthoteli tiez velmi vyhodne, velky areal aj atrakcie pre deti. Pobliz nejaky lanovy lezecky park (neodskusane). Jedlo zvycajne madarske, parada. Okolie uplna rovina...
Zobraziť komentár 13.01.2023 - 21:25:39
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Prilby)
keyboard_arrow_up