Nereaguj na neho a mas pokoj ? ja osobne chcem kupit AXS upgrade a podla vsetkeho staci aj GX. Inac mi asi nic netreba ved som len minuly postavil novy bike ?
Ja to takto ráno čítam čo pribudlo a zistil som že keď zaratam všetky náklady súvisiace s bajkovanim tak by som tento limit minul v q1 ... Tak preto mi napadla taká otázka .... Ale moja chyba, kedze som zjavne ešte nedobootoval tak mi nedošlo kto sa pýta ...
Jo a upgrade na AXS je jediná vec čo mi aktuálne vŕta v hlave, ale vždy ma stopne že to zmysel vymeniť spolu s teleskopkou a už som hneď cez limit
zalezi, co sa rata do rozpoctu. Ci len vybava a komponenty, alebo aj cyklodovolenky. Ak len to prve, tak moj kazdorocny ciel je 0€. Za minuly rok som minul 10,40€ na blikacku a to bolo vsetko. Mam ale oba brzdove kotuce pod limitnou hrubkou, takze tento rok to bude za viac
najazdil som len okolo 3000km v podstate rovnomerne rozdelene na 2 biky, takze retaze som nemenil. Mozno teraz na jar. Okrem toho svoje biky som kupal pred X-rokmi ako bazarovky a dostal som k tomu spolu asi 3 nove retaze. Este ich mam, lebo som si na ne spomenul az nedavno pri prehrabavani sa v krabici s cyklokomponentami
Reťaze mi idú z DE 4ks GX eagle za 19€ (spotreba 1 ročne) ,ďalšia dcére, ,2xplatnicky cca 20€,gumy som kúpil min. rok, treba repas sedlovky one up po roku (nájazd čosi cez 1000 km),už klepe v zjazde,taky ma vakel,takže do 200 stoviek by som sa mohol túto sezónu zmestiť...A na cesták len galdu 45€ a chorus reťaz 40€. A ešte shotgun alebo Mac Ride,musím nejako vtiahnuť 3 ročnú do cyklo sveta?
Tento rok som si dal predsavzatie, že na bike koníček tento rok utratim max 600€..som zvedavý, či sa mi to podarí ?.ako ste na tom vy?
Nemyslim si, ze ma zmysel nejak prilis setrit. Dovod je vysoka inflacia a aj to, ze netusime ako sa vyvinie konflikt na Ukrajine. Preto ja naopak setrit neplanujem, tento rok mam napriklad v plane kupit si karbonovy ram.
My to príde až strašidelné, umelá inteligencia v takejto rozvinutej forme. Chápem že to môže pomôcť vedcom, lekárom a podobne ( minule to vypočítalo nejaký zapeklitý problém), ale ... To je ako v tých filmoch, zatvoria nejaké zviera/obludu/tyranosaura do klietky a kŕmia/sledujú ho/študujú ho a jedného dňa je klietka prázdna... a začína 2 hodinový film o záchranu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jo a upgrade na AXS je jediná vec čo mi aktuálne vŕta v hlave, ale vždy ma stopne že to zmysel vymeniť spolu s teleskopkou a už som hneď cez limit
Sovicka50
Nemyslim si, ze ma zmysel nejak prilis setrit. Dovod je vysoka inflacia a aj to, ze netusime ako sa vyvinie konflikt na Ukrajine. Preto ja naopak setrit neplanujem, tento rok mam napriklad v plane kupit si karbonovy ram.
v Čiernej Hore ?. Nejak mi nič iné netreba. ?
https://www.youtube.com/watch?v=cn2lxfywbfc
po tomto mi padla sanka
https://www.osel.cz/12619-konverzacni-inteligence-chatgpt-halucinuje-simulace-linuxu-a-inteligenci.html