Horské bicyklovanie a "rovina" znie trochu ako oxymoron, ale jazdenie v teréne sa dá praktizovať aj tu. Podobnú tému som tu nenašiel, k jej založeniu ma priviedol včerajší zážitok z ramien, kde tých cyklistov bolo viac, vrátane niekoho, kto si to tam natáčal na GoPro. Jazdievam tu kadejakými trasami a nachádzam stopy po bajkoch, tak možno bude takáto téma užitočná.
ivast Neviem, či Ti kolega odpovedal, ale v zásade ak zabodneš kružidlo na mape do cca Hurbanova a urobíš kruh podľa mierky s polomerom tak 35-40 km, tak máš pod palcom veľkú väčšinu týchto miest.
Zbytocne sa opakujes. Forum je deformovane ludmi, ktori sem postuju cokolvek len preto, ze si precitali v informaciach o vernostnom systeme, ze mozu ziskat body za fotky nahrate do fora...
Na to aby boli nahodne maju uzky tematicky a regionalny rozptyl, su to fotky z vyjazdov z lokality Podunajska rovnia a ramena Dunaja, takze sem patria. Aj ked by mozno by som dodal ramena Vahu a starej Nitry. Mne sa tie fotky pacia, nemyslim si ze ich dava kvoli ziskavaniu nejakych bodov vo vernostnom systeme mtbikera. Hej prijal by som aj ja nejaky strucny popis pri niektorych zaberoch aby som sa vedel pripadne motivovat kedze lokalita je v mojom cyklodosahu. V pripade makrozaberov na huby, necakam vela pokial Vieto nieje fundovany Mykolog. Vieto mozes mi dat strucny polohopis dvoch fotiek z Piatku na ktorych su ukazky industrialnej architektury? Jenda s kominom a druha fotka je precerpavacia stanica. Dikes.
S komínom je precerpavacka v Patinciach ... A ta biela stavba bude skôr nejaká mala zvodná elektráreň, ale z telefónu som ju popri umývaní zubov nenašiel, tak možno to niekto iný identifikuje...
Vdaka za tip. Hej tie plaze mi vychvaloval kamos co vyrastol v Petrzalke, vraj najlepsie kupanie v meste na Dunaji, tie co su az za mostom proti prudu. Este som nemal moznost vyskusat. Moc tadial nechodim, snad si na to spomeniem ked tadial pojdem a omrknem to. Nechce sa mi umyvat bike tak teraz brazdim asfaltky?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozri sa tu na popis :
https://www.mtbiker.sk/forum/post1909422.html#p1909422
https://maps.app.goo.gl/XCvj8z5MSnPEQFFa7
Slovenský Vodohospodársky Podnik - Sprava Vnútorných Vôd
https://maps.app.goo.gl/68ohgP4nBuj7SnWC9