som zvedavý,čo sa dnes dohodne dúfam,že Nemecko konečne pochopí,čo je jeho povinnosť:
spojenci budú na dnešnom stretnutí na základni Ramstein diskutovať, akú ďalšiu vojenskú pomoc pošlú Ukrajine
jednou z hlavných tém budú západné tanky a otázka, či Nemecko dá súhlas s dodávkou Leopardov Kyjivu
Dano5, Poliaci o ziaden suhlas nikdy neziadali a Nemci dopredu povedali ze suhlas im daju.
To len Poliaci vytlkaju politicky kapital - podobne ako s ich poziadavkami na 1.3 biliona eur za druhu svetovu vojnu.
nech poliaci vytĺkajú čokoľvek,ale na rozdiel od nemcov ukr.jasne podporujú.nemec sa chová ako vždy kvôli byznisu s rusmi sú ochotní predať hocikoho.tie ich výhovorky sú už nestrávitelné.keby na nich usa netlačili tak nepošlú nič.Tu je len vidieť,že bezpečnosť európy nikdy nemože stáť na nemcoch a franc.
rusák rozmiestňuje pvo na strechách vládnych budov.to už je úplná fraška.dosratí sú asi dobre.
podla mna to je len divadlo pre vylepsenie verejnej mienky pred dalsou vlnou mobilizacie, je jasne ze im na ten "Krmelec" nik normalny strielat drony nebude
áno,Poliaci vytĺkajú politický kapitál,ale Nemci sú tí.ktorý sa krútia ako had,hladajú výhovorky,prečo sa to nedá a pod. aj preto som zvedavý,ako to dnes dopadne ...
Poliaci stále idú svoje:
20. januára 2023 8:18
Poľsko je pripravené podniknúť „neštandardné kroky“, ak Nemecko nebude súhlasiť s rozhodnutím Varšavy poslať Ukrajine tanky Leopard 2, povedal námestník ministra zahraničia Pawel Jabloński. Spojenci dnes budú na základni Ramstein hovoriť o vojenskej pomoci Ukrajine a jednou z hlavných tém bude práve možnosť dodávok nemeckých tankov.
Poľsko aj Fínsko dali najavo, že sú ochotné dodať ukrajinskej armáde svoje tanky Leopard 2, podľa pravidiel na to však potrebujú povolenie Berlína.
Na otázku, či by to Poľsko urobilo aj napriek nesúhlasu Nemecka, Jabloński odpovedal, že sa domnieva, že „ak by bol odpor silný, boli by sme pripravení aj na takéto neštandardné kroky“.
„Ale nepredbiehajme fakty,“ dodal. (rmf, čtk)
Ono nejde o katolicizmus, ale zaostalost. Sme zial prdel eu a nie len v tomto. Na dezole proruskej scene to vidiet este jasnejsie. Tu treba zial len dufat, ze deti prerastu svojich rodicov a nebudu rovnako zaostale.
Slováci rovnako ako deti prechádzajú momentálne prirodzeným obdobím vzdoru a odporúča sa len a len trpezlivosť. Aj mne sa zdá byť tento krok prikrátky a nie len čo sa týka názvu ale aj nemožnosti dedenia - ak som to správne pochopil.
Chápem pod tým skôr politikárčenie a teda získanie kresťanský a navyše radikálne orientovanej skupiny voličov.
A v čo alebo v koho veria vlastne ateisti? Lebo život bez viery je ako bike bez kolies.
Naprosto s Tebou súhlasím. Ja verím v prírodu ale to neznamená že ak človek spôsobil nejakú pliagu napr. Covid alebo CO2 tak ho netreba umelo tj. človekom vykynožiť.
Ono nejde o katolicizmus, ale zaostalost. Sme zial prdel eu a nie len v tomto. Na dezole proruskej scene to vidiet este jasnejsie. Tu treba zial len dufat, ze deti prerastu svojich rodicov a nebudu rovnako zaostale.
Tohoto sa tak trosku bojím že “neprerastú” a možno to bude ešte horšie. Keď vidím to obrovské množstvo deti na ktoré rodičia “kašlú” pretože citujem “budujú si kariéru, musia zarobiť, mat tiež svoj život, nemôžu predsa deťom robiť animátorov atd…”, tak neviem neviem či ta frustrácia súčasných deti v budúcnosti nebude ešte väčšia. Ale dúfam že sa len mýlim.
A v čo alebo v koho veria vlastne ateisti? Lebo život bez viery je ako bike bez kolies.
A preco si myslis, ze zivot bez viery je horsi ako zivot s vierou? Viera bola odjakziva len nastrojom na ovladanie/manipulaciu ludi, prip. na ulahcenie si cesty z tohto sveta (valhalla, raj, ...) alebo vysvetlenie ukazov, ktorym clovek nerozumel (alebo stale nerozumie). Kolko zla ma na svedomi krestanstvo? Kolko zla ma na svedomi islam? A pritom samotni predstavitelia "viery" sa casto spravaju najhorsie. Na jednej strane, sa mi niektore pravidla pacia (desatoro), lebo pre veriacich s nefungujucim moralnym kompasom su to aspon nejake guidelines ako sa spravat v spolocnosti, ale co z toho, ked sa nimi samotni veriaci neriadia?
Ja napriklad verim v to, ze mozem zit plnohodnotny zivot aj bez viery v to, ze pred 2000 rokmi tu pobehoval chlap co vedel chodit po vode, menil vodu na vino a po smrti vstal z mrtvych. Navyse ked mi o tom maju prednasat pani, ktori maju zakazane tr*kat a potom robia kadejake sarapaty s malymi detmi…
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrjaina-rusko-krym-nytimes.A230119_093133_zahranicni_aha?zdroj=zahranicni_hp
spojenci budú na dnešnom stretnutí na základni Ramstein diskutovať, akú ďalšiu vojenskú pomoc pošlú Ukrajine
jednou z hlavných tém budú západné tanky a otázka, či Nemecko dá súhlas s dodávkou Leopardov Kyjivu
To len Poliaci vytlkaju politicky kapital - podobne ako s ich poziadavkami na 1.3 biliona eur za druhu svetovu vojnu.
Este raz, citaj:
https://www.politico.eu/article/poland-leopard-tank-ukraine-war-germany-vice-chancellor-robert-habeck/
..uz to pripomina tie trapne Polske machinacie so stihackami z ktorych tiez nic nebolo
rusák rozmiestňuje pvo na strechách vládnych budov.to už je úplná fraška.dosratí sú asi dobre.
https://twitter.com/michaelh992/status/1616111133038870531?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1616111133038870531%7Ctwgr%5E7e02dd5734b015dac20ead3df24e3ce9d42e48bb%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ftn.nova.cz%2Fzpravodajstvi%2Fclanek%2F485488-putin-se-klepe-strachy-pred-drony-po-moskve-nechava-rozmistovat-protivzdusnou-obranu
Poliaci stále idú svoje:
20. januára 2023 8:18
Poľsko je pripravené podniknúť „neštandardné kroky“, ak Nemecko nebude súhlasiť s rozhodnutím Varšavy poslať Ukrajine tanky Leopard 2, povedal námestník ministra zahraničia Pawel Jabloński. Spojenci dnes budú na základni Ramstein hovoriť o vojenskej pomoci Ukrajine a jednou z hlavných tém bude práve možnosť dodávok nemeckých tankov.
Poľsko aj Fínsko dali najavo, že sú ochotné dodať ukrajinskej armáde svoje tanky Leopard 2, podľa pravidiel na to však potrebujú povolenie Berlína.
Na otázku, či by to Poľsko urobilo aj napriek nesúhlasu Nemecka, Jabloński odpovedal, že sa domnieva, že „ak by bol odpor silný, boli by sme pripravení aj na takéto neštandardné kroky“.
„Ale nepredbiehajme fakty,“ dodal. (rmf, čtk)
ehm
Slováci rovnako ako deti prechádzajú momentálne prirodzeným obdobím vzdoru a odporúča sa len a len trpezlivosť. Aj mne sa zdá byť tento krok prikrátky a nie len čo sa týka názvu ale aj nemožnosti dedenia - ak som to správne pochopil.
Chápem pod tým skôr politikárčenie a teda získanie kresťanský a navyše radikálne orientovanej skupiny voličov.
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/politika-t15182-33150.html
Naprosto s Tebou súhlasím. Ja verím v prírodu ale to neznamená že ak človek spôsobil nejakú pliagu napr. Covid alebo CO2 tak ho netreba umelo tj. človekom vykynožiť.
Tohoto sa tak trosku bojím že “neprerastú” a možno to bude ešte horšie. Keď vidím to obrovské množstvo deti na ktoré rodičia “kašlú” pretože citujem “budujú si kariéru, musia zarobiť, mat tiež svoj život, nemôžu predsa deťom robiť animátorov atd…”, tak neviem neviem či ta frustrácia súčasných deti v budúcnosti nebude ešte väčšia. Ale dúfam že sa len mýlim.
A preco si myslis, ze zivot bez viery je horsi ako zivot s vierou? Viera bola odjakziva len nastrojom na ovladanie/manipulaciu ludi, prip. na ulahcenie si cesty z tohto sveta (valhalla, raj, ...) alebo vysvetlenie ukazov, ktorym clovek nerozumel (alebo stale nerozumie). Kolko zla ma na svedomi krestanstvo? Kolko zla ma na svedomi islam? A pritom samotni predstavitelia "viery" sa casto spravaju najhorsie. Na jednej strane, sa mi niektore pravidla pacia (desatoro), lebo pre veriacich s nefungujucim moralnym kompasom su to aspon nejake guidelines ako sa spravat v spolocnosti, ale co z toho, ked sa nimi samotni veriaci neriadia?
Alebo si myslel nejaku konkretnu Vieru?
https://twitter.com/carramba66/status/1616052215793197056?cxt=HHwWgICxzbK7r-0sAAAA
https://www.nytimes.com/2023/01/18/us/politics/ukraine-crimea-military.html
Ty poznáš moju švagrinú !