Teraz bol v prislusnej teme uvedeny zavod West Carpathia Challenge. Mna tieto zavody vzdy lakali a 2x som sa pred rokmi zucastnil ceskeho Loudani, ale rovnako 2x ma zradilo zdravie (po 200km, resp. 430km). Chcel by som znova absolvovat nieco podobne, ale na tie parametre 600km / 13500m si moc neverim. Nepoznate nieco podobne o dlzke povedzme 300-400km?
Čoby si nedal. Veď je to skoro rovina Na 333 km je prevýšenie len nejakých 5800 m. To sú dva letné výjazdíky na pohodu Nazbierať v kopci 5800 m výškových trvá na MTB mne tak 17 hodín na 100 km - ELBRUSING 233 km máš rovinu za 16 hodín. Stíhaš aj kysnuté cesto za ten čas
odkiaľ ? z centra ?
z centra jedine cez Palackého popod mosty a potom doprava popri E571 - je tam chodník aj cez most,
a za mostom si na Vyšnom Opátskom
Len to je uz po zapocitani/prejdeni 100km a 5800vm za 10 hodin..., ako pisala Piny
Inac, priemer ~10 km/h je na prvy pohlad realny, ale ist to v terene/kopcoch a 33h chce mat riadne natrenovane
Cca 60% je po asfatle. Ale chapem, lahko sa mudruje od klavesnice. Treba to skusit. Uz poslednych par rokov ma na to slusne kare. Hlavne preto, lebo vzdy v case konania 333 sme na rodinnej dovolenke na Cingove (co je prave dovod, preco sa tych pretekov nezucastnujem) a okrem toho, ze tychto cyklistov kazdy rok stretavame, sme sa jeden rok aj ocitli spolu s nimi na trase preteku v ramci nasho kratsieho vyjazdu.
Ponuknite nejaky nepretrzity zdroj napajania, aby to konkretnemu (aj)ejazdcovi dokazalo zdvojnasobit vyjazd, a potom znova a znova...
Len ho nestretnut v konstantnom protismere.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Limit 33 hodín je myslím aj pre trať 222 km a 111 km
To by musel aj cuvat
Inac, priemer ~10 km/h je na prvy pohlad realny, ale ist to v terene/kopcoch a 33h chce mat riadne natrenovane
z centra jedine cez Palackého popod mosty a potom doprava popri E571 - je tam chodník aj cez most,
a za mostom si na Vyšnom Opátskom
Cca 60% je po asfatle. Ale chapem, lahko sa mudruje od klavesnice. Treba to skusit. Uz poslednych par rokov ma na to slusne kare. Hlavne preto, lebo vzdy v case konania 333 sme na rodinnej dovolenke na Cingove (co je prave dovod, preco sa tych pretekov nezucastnujem) a okrem toho, ze tychto cyklistov kazdy rok stretavame, sme sa jeden rok aj ocitli spolu s nimi na trase preteku v ramci nasho kratsieho vyjazdu.
Este povedz, do ktorej casti Opatskeho ides, lebo to je celkom slusne roztahane a podla toho, kde ides, sa Ti oplati ist roznymi cestami.
Len ho nestretnut v konstantnom protismere.