Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftHosť napísal:
Že odblokovaním sa žiadny výkon nezvýši. :-)

a to kde píšem? Môžeme sa chytať za slovíčka, Všetkým je predsa jasné, že odblokovaním sa zvýši prípomoc. Ale chápem, že ak je niekto zvyknutý čítať iba diplomové práce a vyjadrovať sa ako profesor musí byť z môjho písaného prejavu smutný. Ale v tom prípade je ten dotyčný na nesprávnom fóre. Takýmito príspevkami sa tu akurát niektorí "elektrikári" sami zosmiešňujú vymýšľaním rôznych zdôvodnení a výhovoriek. Peace! Je to váš boj. Nech máte baterku vždy radšej poloplnú ako poloprázdnu :lol:
Zobraziť komentár 13.10.2021 - 22:05:44
02
arrow_leftKristina napísala:
a to kde píšem? Môžeme sa chytať za slovíčka, Všetkým je predsa jasné, že odblokovaním sa zvýši prípomoc. Ale chápem, že ak je niekto zvyknutý čítať iba diplomové práce a vyjadrovať sa ako profesor musí byť z môjho písaného prejavu smutný. Ale v tom prípade je ten dotyčný na nesprávnom fóre. Takýmito príspevkami sa tu akurát niektorí "elektrikári" sami zosmiešňujú vymýšľaním rôznych zdôvodnení a výhovoriek. Peace! Je to váš boj. Nech máte baterku vždy radšej poloplnú ako poloprázdnu :lol:

Prípomoc sa nezvýši len max rýchlosť
Zobraziť komentár 13.10.2021 - 22:54:25
03
Kristína, chceš sa hádať? 😃
Zobraziť komentár 13.10.2021 - 23:58:38
01
Kristinavsetkym je jasne, ze pises hluposti, ak som sa na ebajku neviezol a nemam s nim skusenosti ani radsej o nom pisat nebudem, takto sa len zosmiesnujes, peace
Zobraziť komentár 14.10.2021 - 11:54:44
03
cyros Ten bol dobrý. Pobavil si :)
Zobraziť komentár 14.10.2021 - 14:32:32
00
arrow_leftNazgul napísal:
Pokiaľ to pred samotnou reklamáciou vrátia na pôvodné hodnoty, tak ani svätý nezistí, že to odblokované niekedy bolo... A keby aj, tak Crussis to vo svojich Záručných podmienkach nemá, takže reklamovateľné to jednoznačne je...

Citát s návodu Crussis " Z výroby je obmedzenie rýchlosti nastavené na 25 km/h tak, aby spĺňalo normy pre prevádzku elektrobicykla na pozemných komunikáciách. V prípade prenastavenia obmedzenej maximálnej
rýchlosti na vyššiu hodnotu ako 25 km/h, nespĺňa už elektrobicykel príslušné normy a nesmie byť
použitý k jazde na pozemných komunikáciách!!!"
Citát so záručného listu Leader Fox z motorom Bafang M500
"Jakákoliv změna softwaru vede ke ztrátě záruky v souladu s platnou legislativou EU a je na vlastní
nebezpečí a zodpovědnost uživatele!"
"Je zakázáno zasahovat do zapojení elektromotoru, řídící jednotky nebo baterie. Porušení tohoto bodu může
mít za následek neuznání záruky na zboží, případně nenávratné poškození elektrokola."
Zobraziť komentár 14.10.2021 - 15:04:48
00
To je pekné, ale o prepadnutí záruky Crussis nepíše... To, čo cituješ, je len informácia o používaní/nepoužívaní odblokovaného ebajku na cestných komunikáciách... LeaderFox neriešim, riešime Crussis... BTW, z akého návodu pre Crussis si čerpala? Lebo slovenský návod pre tento rok nie je, k ebajkom posielajú len český, celú sezónu sa kvôli tomu s nimi hádam... ;-)
Zobraziť komentár 14.10.2021 - 17:23:58
01
https://www.akumo.cz/zrychleni-elektrokola-2

Krátko citujem: "Provedená úprava nemá vliv na záruku kola ani motoru" :handshake:
Zobraziť komentár 14.10.2021 - 17:31:48
00
https://ekolo.cz/tuning

Zas citujem: "Záruka vám zůstane beze změny - produkt lze snadno odinstalovat a poté není zpětně detekovatelný diagnostikou." :clap:
Zobraziť komentár 14.10.2021 - 17:35:24
00
Chcel by sa verejne poďakovať nášmu Nazgul z Ebajk Zvolen :bow: . Super prístup a ochota.Všetkým vrele odporúčam. :y:
Zobraziť komentár 21.10.2021 - 15:36:29
12
:-) Ďakujeme za pochvalu, nemuselo to byť takto verejne, ale vždy to poteší... :-) Nech všetko slúži k úžitku...
Zobraziť komentár 21.10.2021 - 15:42:28
00
mne to robí to isté - v silnom zábere tichúčko, v slabšom zábere tam niečo šuchá, sviští, Ani sa nepokúšam o reklamáciu. Funguje? Funguje! - by znela odpoveď. Mám len jeden život a jedny nervy.
Čo horšie sa mi stalo - že po roku (cca 4 tkm) mi motor "zhasol" a koniec. Reklamácia, výmena počítača, chvíľu to fungovalo a zas. Druhá reklamácia - vyčistenie kontaktov RJ a zatiaľ funguje.
Do servisného listu zapísali, že odporúčajú nejazdiť v daždi a neprevážať bike na aute na nosiči tiež v daždi....
To je ako ten vtip s topánkami, že reklamujem, že pri chôdzi po mokrom chodníku premokajú...A oni mi vysvetlili, že topánky sú len do truhly.... Čiže beriem to tak, že aj eMTB je len do kuchyne, prípadne obývaku. V opačnom prípade máš problém, chlapče....
p.s. - v daždi som jazdil iba raz, občas nejaká tá mláčka, mini blatko, pravidelné a opatrné čistenie s minimom vody.
Zobraziť komentár 25.01.2023 - 14:48:08
00
Ahojte,
chcel by som vás poprosiť o radu/vaše skúsenosti. ... Kúpil som nový Crussis e-Largo s Bafang M500 , na bicykli som si všimol, že hlavne pri šlapaní v záťaži do kopca (stálom rovnakom šlapaní) vypadávala dopomoc motora a to v niekolko sekundových intervaloch aj veľa krát po sebe. ... Bicykel šiel na reklamáciu, vraj na diagnostike neboli žiadne chyby, prehrali tam nanovo software a malo to byť v poriadku. ... Zdá sa, že sa to zlepšilo, ale zas robí inú vec. Mám aktuálne nastavený rozsah 1-9, pri dopomoci 1-4 zaberá motor kontinuálne, od 5-9 pri stálom rovnakom šlapaní (hlavne do kopca) neustále mení intenzitu dopomoci aj keď ja šlapem stále rovnako, sklon stúpania ani prevod sa nemení. (skúšal som aj prestavovať rôzne intenzity snímača v nastaveniach, robí to to isté). Neni to moc príjemné, jednak na pocit a asi to nerobí dobre ani tomu motoru, lebo tie zmeny v intenzite sú výrazné. Stretli ste sa s niečim takýmto ? Viete prosím niečo poradiť, či odporúčate radšej opatovnú reklamáciu :/ ?

Zároveň bicykel robí aj ďalšiu zvláštnu vec. Dosť často si všimnem pri spomaľovaní/zastavovaní, že vyletí rýchlosť na nezmyselnú hodnotu (napr. 65km/h). A niekedy to robí aj naopak, idem kontinualne 26km/h cca a kukam že zrazu je na tachometri po dobu par sekund 0,8km/h (priklad, proste nezmysel). Poloha magnetu je v poriadku.

Ďakujem za rady ;)
Zobraziť komentár 29.01.2023 - 21:59:02
00
....mne sa to takto správalo ked som mal poškodený kábel k snímaču rýchlosti.Ak premeriaš el.okruh tých dvoch vodičov ktoré vedu k snímaču a zistíš že su v poriadku,to ešte neznamená že ten kábel je funkčný.Ja síce mám inu značku ale princíp snímania otáčok je rovnaký.
Zobraziť komentár 30.01.2023 - 05:57:27
00
mne to občas robí, na najnižších prevodoch (myslené najľahších), keď potrebujem vybehnúť maličký prudký kopček. Cuká a trhá s tým neskutočne, aj vypína pohon. Myslím, že toto ani nie je možné celkom vyriešiť, pretože si to dosť logicky odporuje - chcem silnú prípomoc, ale slabo tlačím do pedálov, keďže mám veľmi ľahký prevod. Toe ten torzný snímač tlaku asi nevie tak citlivo rozslišovať....Ale iba to iba tak odhadujem....
Zobraziť komentár 30.01.2023 - 17:41:56
00
keyboard_arrow_up