Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Výpredaj -12% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 199 €
-12%
MOC 3 599 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Ďalšu výhodou, na ktorú som prišiel je, že v tejto uponáhľanej dobe sa my ebikeri vlastne ani nemôžeme ponáhľať, máme na to predsa oficiálny limit...
Osobne tieto technológie prípomoci považujem za r-e-volučné. Aj v biblii sa vraj píše: "Pomôž si človeče a ja ti budem nápomocný" V kombinácii s teóriou že "Elektrina je prejavom boha v pohybe" sa dostávame k záveru, že práve ten elektromotor je božská moc a spasenie(hlavne v kopcoch) o ktorých biblia píše. Takže pozdravy "Boh s tebou" alebo "Zbohom" či "Boh ťa sprevádzaj" sú vyjadrením nech ti božská moc skrze motor pomáha ... amen
Každý si nájde svoje plusy aj mínusy ... a hej e-bike je revolúcia, je to pokrok v presúvaní sa.
Len či je to aj revolúcia v športe? Tak to asi nie. Pre mňa je to revolúcia hlavne v lenivosti.
Poznáte ako je to ďalej?
V mojom prípade som vymenil tuk za motor s baterkou. Dobrý obchod? Posúdte ...
Váha mojej jazdnej súpravy s biobikom pred kúpou ebiku sa rovná po necelom roku váhe jazdnej súpravy s ebikom. Váhovo sa teda pri jazde nič nezmenilo, ale už mám prípomoc . Ono je to o tom, že sa mi chce ísť von aj za okolností keď sa mi predtým nechcelo. Proste ma viacej baví jazdiť ....Je to podobné ako keď máte novú frajerku ....
Kombinácia viac pohybu, príroda, energia, menej stresu, menej napchávania sa, viac radosti - človeku len prospejú. Na oplátku je tu lepší metabolizmus, znovuobjavené predtým už nepoužitelné oblečenie v skrini, a iné ...
Účel zase svetí prostriedky.
A riadime sa podľa vzoru 'nie som XYZ, neleziem sem'
XYZ=1. slovo nazvu temy, napriklad
Staci zalozit dalsiu (ak taka nie je, neviem), s nazvom napriklad (poeticka) Obhajoba e-pohonu a vybavene...
Ps: na rs955i
len doplnam chybajuce slovicko
(A vypaseny som, ako elektropohonič/jazdec
Praveze je zbytocne, aby sem chodili električkari, ked to je 'proti nim' (vtipkujem, jasne, ze nezakazujem - to by som skôr zakazal nelegálnu prípomoc...vazne)
4000€ 16h na bateriu
som v lese, odomknem mechanicky. idem domov, zamknem mechanicky
co je na tom tazke ? vidno ze vsetko uz je vymyslene, tak vyrobci "vymyslaju" zbytocne hovadiny.
rastie zlozitost (zbohom domaci servis), vaha pribuda, za chvilu sa bajky budu vyprostovat (a dvihat zo zeme) navijakom ako na dzipoch
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
pedale na okrasu aby obisli zakon.
Zvykajme si, že poslednou baštou analógovej rebélie bude long distance bikepacking🖤✊️