Čaute chcel by som v lete voziť polročného syna vo vozíku, len nemám žiadne skúsenosti, vie mi niekto poradiť, aký mám pozerať?
chcel by som pojazdiť aj trocha ľahší terén......
poprípade aj na predaj ak niekto má jazdený...............
tak ale to, že 28"(700) a 29" ráfiky majú rovnaký priemer, to samozrejme všetci vieme, rozdiel je, že keď si vezmeš cestné,trekové a mtb koleso s adekvátnymi plášťami na ich určenie, tak 29" bude najvyššia a ten rozmer kolies tam je udávaný kvôli výške, v akej by bol uchytený
Akurat vyberam cyklovozik a akoby nestacilo, ze musim porovnavat ficure a ceny jednotlivych cyklovozikov, do toho mam v hlave gulas z roznych osiek.
Na jednom bicykli mam boostovu pevnu os M12/1.5 dlzka 180mm, priatelka ma ebike s motorom v zadnom naboji, ktory ma os co vyzera ako pevna M12 zo zadnej stavby vytrca 20mm minus matica a je z toho 7mm priestor pre spojku na taznu tyc, co neviem ci bude stacit.
No viem ti akurat pomerat ako to mam ja na Thule voziku, normalna oska vs oska na tazne (je o nieco dlhsia) a potrebujes vediet ake mas stupanie zavitu 1.0 1.5 alebo 1.75. Alebo si dobehni pozriet.
Dik za ponuku, ale Thule ani Leggero mi neprejdu cez rozpoctove restrikcie uvalene priatelkou .
Keby tu vsak mal niekto S'cool TaXXi alebo Qeridoo Kidgoo a vedel pomerat hrubku spojky, ktorou sa pripaja cyklovozik k bicyklu..
Dik za ponuku, ale Thule ani Leggero mi neprejdu cez rozpoctove restrikcie uvalene priatelkou .
Keby tu vsak mal niekto S'cool TaXXi alebo Qeridoo Kidgoo a vedel pomerat hrubku spojky, ktorou sa pripaja cyklovozik k bicyklu..
Ja som ani raz leolutoval, ze som bral Thule. Bral som ho novy, 2,5 roka ho mala jazdi. Tento rok jej este je dobry a na rok pojde z domu niekam inak komu zasa paradne 3 roky posluzi. Mne sa osvedcil aj ako transport vina
Ahoj ako vozite deti v cyklovoziku v zime? Mate spodok vozika dako zatepleny alebo len dieta vo fusaku? My mame Thule Chariot 1 ale v zime este nebol pouzity. Dik za dobre rady
Ahojte, mám v pláne kúpiť cyklovozík a mimo všetkých ostatných otázok som nezohladnil môj bicykel.
Cyklovozík by som chcel ťahať za celoodpruženým karbónovým Canyon Neuron.
Myslíte že s tým bude problém v zmysle: a) že je z karbónu, b) že je celoodpružený?
Ďakujem.
Ahojte, mám v pláne kúpiť cyklovozík a mimo všetkých ostatných otázok som nezohladnil môj bicykel.
Myslíte že s tým bude problém v zmysle: a) že je z karbónu, b) že je celoodpružený?
Ďakujem.
A čo sa týka kompatibility osky (už som našiel aj presný model aký potrebujem) bude sa dat na thule syntace x12 pripnúť Qeridoo kidgoo cyklovozik? Mam na mysli ci ten adaptér co sroubujem na osku. Ďakujem.
Myslim, ze mi na nom nic nechyba. Priatelke trochu vadi, ze paka na kotucove brzdy ide tazko stlacat (ked je cyklovozik v rezime "kocik"), ale s tym sa asi neda nic robit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na jednom bicykli mam boostovu pevnu os M12/1.5 dlzka 180mm, priatelka ma ebike s motorom v zadnom naboji, ktory ma os co vyzera ako pevna M12 zo zadnej stavby vytrca 20mm minus matica a je z toho 7mm priestor pre spojku na taznu tyc, co neviem ci bude stacit.
Ako je to vlastne s kompatilitou adapterov medzi vyrobcami? (Thule, Croozer, Qeridoo, TaXXi...)
Ak povedzme Qeridoo nebude mat os M12/1.5 dlzky 180mm, mozem vybrat od ineho ? Napr.
https://www.origos.eu/shop/product/2577-m12x15-naprava-oska-180-mm-2736
Pokial ide o ebike, bude 7mm na osi stacit pre spojku na taznu tyc?
Vopred diky za rady/usmernenia/odpovede.
Link nechal postovy holub samozrejme na Ciernej Vode. Posielam nahradneho holuba - https://robertaxleproject.com
Ja som ani raz leolutoval, ze som bral Thule. Bral som ho novy, 2,5 roka ho mala jazdi. Tento rok jej este je dobry a na rok pojde z domu niekam inak komu zasa paradne 3 roky posluzi. Mne sa osvedcil aj ako transport vina
https://www.cyklodoprava.sk/ktory-sposob-vozenia-deti-na-bicykli-je-najbezpecnejsi-vysledky-testov-adac/
Ďakujem.
Ďakujem.
Nebude s tým žiaden problém.
Tiez pouzivam osku tretej strany na Qeridoo Kidgoo.