Ved daj nejaký, čo stal 3000 a zrazu stojí 6000. Dal som ti reálny príklad na bike na XT s normálnym pružením. A nie, že máš len dojem, že zrazu stojí dvojnásobok.
Ved daj nejaký, čo stal 3000 a zrazu stojí 6000. Dal som ti reálny príklad na bike na XT s normálnym pružením. A nie, že máš len dojem, že zrazu stojí dvojnásobok.
Áno mal som dojem....sypem si popol na hlavu.. ale o 30% to išlo hore....
Čaute
Kúpil som osku od kcnc kqr08 do fox vidlice imbusové uťahovanie. Neviete niekto na aké Nm by som to mal utiahnuť ? Na oske ani na vidlici som nenašiel torque. Dík
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
och
Hej, mne fajcia, preto mozem mudrosti vypisovat cez pracovnu dobu
Áno mal som dojem....sypem si popol na hlavu.. ale o 30% to išlo hore....
https://www.canyon.com/en-at/gravel-bikes/bike-packing/grizl/cf-sl/grizl-cf-sl-7/3244.html?dwvar_3244_pv_rahmenfarbe=YE
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
edit: stym dazdom v pozadi je to hypnotizujuce
Zmazali to vsetko, vsetky obrazky su fuc.
Tiez by som obcas niecim prispel, no uz nie je kam.
Bud tolerantny a inkluzivny
Mne by stačilo mať jej nohy na mojich pleciach, na jogu sa môžem ...
https://www.aktuality.sk/clanok/V2Zulov/tatry-mountain-resorts-si-brusia-zuby-na-horske-stredisko-v-saudskej-arabii/
Kúpil som osku od kcnc kqr08 do fox vidlice imbusové uťahovanie. Neviete niekto na aké Nm by som to mal utiahnuť ? Na oske ani na vidlici som nenašiel torque. Dík
https://www.ta3.com/clanok/258479/turisti-uviazli-v-tatrach-s-babatkom-nerespektovali-uzaveru-ani-lavinovu-hrozbu