Za Bytčou majú taký kopec kde jeden už neaktívny člen fóra šiel za kamiónom cez 90 a strašne sa kvôli tomu sekali s rootom
Tak poviem ti keby na tom kopci išiel kamion 90 tak by skončil v prvej pripastii len tak pre zaujmavosť jeden autobus tam 10 rokov dozadu spadol do tej pripasti všetci mrtvy
Tak poviem ti keby na tom kopci išiel kamion 90 tak by skončil v prvej pripastii len tak pre zaujmavosť jeden autobus tam 10 rokov dozadu spadol do tej pripasti všetci mrtvy
Heh kamino tam moze ist 90 ale na poslednej rovinke co ide cez Klokocov tam je taky pekny dlhy sesup........ a uz tam moc zakrut nie je ...
pcha mne vcera na 24hodinovke na tom modrom koberci ukazovalo na mieste 91km/h a maximalka sa zastavila na 150,2km/h neviem co sa stalo ,ale ze som to niekedy dal mi asi nikto neuveri.skoda.mohol som byt najvacsi frajer
Preto som verný káblom. Moja maximálka je len 83 km/h na cestnom dolu do Kubíkovej. Škoda, že Melocík nieje strmší, oba zjazdy sa mi veľmi páčia alebo škoda, že na Fačkovskom sedle je toľko zákrut.
A ozi... s tými kamiónmi... Áno, tie dnešné svine aj keď idú preťažené, tak na ich zrýchlenie sa veru nechytám. V deväťdesiatich rokoch keď sa ešte občas vyskytla lenivá dymiaca Liazka alebo Tatra s nejakým nadrozmerným nákladom, tak sa za ňou dalo krásne ísť 70 - 80 km/h a len občas šliapnuť do pedálov, pokiaľ nešla hore miernym kopčekom. Horšie však bolo, keď boli občas na ceste nejaké spadnuté dosky z iného auta (raz som to zažil). Včas zareagovať a preskočiť, to bol adrenalín. Pád pri takej rýchlosti na asfalte s osobnými autami za chrbtom... Hmmm, asi by som sa zmestil do jednej igelitky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SAMOVRAH?
SAMOVRAH?
Tak to by už ani mne nebolo všetko jedno
prídi do Krasňan pri ZA a hneď pôjde maximálka k 70 až 80
Heh kamino tam moze ist 90 ale na poslednej rovinke co ide cez Klokocov tam je taky pekny dlhy sesup........ a uz tam moc zakrut nie je ...
asi pojdem skusit pezinsku babu smerom do PK...neskusal tam niekto?
A ozi... s tými kamiónmi... Áno, tie dnešné svine aj keď idú preťažené, tak na ich zrýchlenie sa veru nechytám.