nimm_zwei zatial som sa ku tomu soulovemu albumu nedostal, musim zacat v mensich davkach. Prilis by ma to učilovalo Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
EDIT:
Nina Simone dostala v roku 1981 pozvanie do programu Bratislavskej lýry(začínajúcej 20. mája 1981) ako náhradníčka za Amii Stewart. Do Bratislavy mala pricestovať, ako všetci zahraniční vystupujúci, deň pred plánovaným vystúpením. To sa nestalo. Nina Simone priletela až v deň konania na letisko v Prahe. Letecké spojenie z Prahy do Bratislavy v ten deň nebolo. Ing. Peter Horák - šéf sekretariátu BL v úmysle záchrany dohodol u Pragokoncert letecký taxík (malé vrtuľové lietadlo s pár sedadlami). Sedačky museli z lietadla odstrániť, pretože súčasťou batožiny Niny Simone bola veľká klietka so psom(nemeckým ovčiakom). Po vystúpení z lietadla pôsobila pomerne zmäteným dojmom a organizátori nadobudli dojem, že je pod vplyvom drog. Na sebe mala kožuch, náhrdelník z perál a tesne priliehajúce triko čiernej farby, čo mohlo z diaľky pôsobiť, že je pod kožuchom nahá.
Údajne spôsobila rozruch aj na priestranstve pred Domom odborov – Istropolis, kde pobehovala spolu so svojim psom napádajúcim festivalových hostí. Nápad privolať políciu bol zavrhnutý prizerajúcim sa príslušníkom ŠtB. Upozornil, že ide o cudziu štátnu príslušníčku, čo by vyvolalo nežiadúci medzinárodný incident.[4]
K vystúpenie nakoniec nedošlo a Nina Simone odletela z Bratislavy späť do Francúzska.
Tento incident nápadne pripomína jej pieseň I Was Just A Stupid Dog To Them z albumu Fodder on My Wings(1982). Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
EDIT: Hazard tusim u Krausa Meky hovoril svojho casu, ze syn ma kapelu, nieco hraju a sem tam pride po radu , resp. Meky mu radi, kedy ako frazovat, kedy ako refren.
No asi ho dobre pocuval...
Psy Trance ja môžem. Za roky som do PC stiahol pár dobrých kúskov. Zvykol som sledovať stránku psynews.org a podľa toho vedel čo nové vyšlo... Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Konečne som svoju staručkú EPI-Sheraton predrátoval (pridal som možnosť rozpínať cievky a odpojiť tónovú clonu), dal nové snímače (Seymour Duncan - SH2 Jazz + SH4 Jeff Beck) a všetko "zlaté" zamenil za čierne. (S knoflíkmi ešte nie som spokojný.)
Attachment:
01.jpg
Attachment:
02.jpg
Teraz sa môžem pustiť do týchto dvoch skladieb:
Niekedy v roku 1987 môj učiteľ zapísal túto skladbu a dal mi noty. Začal som, ale skôr prišiel koniec školy. Alexei Kuznetsov - Remembering you
V časoch DC++ som našiel gitarovú úpravu tejto skladby. Pár taktov som už pozrel... Alison Moyet - That Ole Devil Called Love
(Ale nie som si istý tou prvou skladbou...)
Konečne som svoju staručkú EPI-Sheraton predrátoval (pridal som možnosť rozpínať cievky a odpojiť tónovú clonu), dal nové snímače (Seymour Duncan - SH2 Jazz + SH4 Jeff Beck) a všetko "zlaté" zamenil za čierne. (S knoflíkmi ešte nie som spokojný.)
Attachment:
01.jpg
Attachment:
02.jpg
Niekedy v roku 1987 môj učiteľ zapísal túto skladbu a dal mi noty. Začal som, ale skôr prišiel koniec školy. Alexei Kuznetsov - Remembering you
V časoch DC++ som našiel gitarovú úpravu tejto skladby. Pár taktov som už pozrel... Alison Moyet - That Ole Devil Called Love
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Analepsy - https://youtu.be/7JZO15xXFqQ
Jungle Rot - https://youtu.be/CG5Id4EvNxc
Hypocrisy - https://youtu.be/axDOQbo20iE
Immolation- https://youtu.be/TJIeXJzyM54
eidt. upravene death na dead
EDIT:
Nina Simone dostala v roku 1981 pozvanie do programu Bratislavskej lýry(začínajúcej 20. mája 1981) ako náhradníčka za Amii Stewart. Do Bratislavy mala pricestovať, ako všetci zahraniční vystupujúci, deň pred plánovaným vystúpením. To sa nestalo. Nina Simone priletela až v deň konania na letisko v Prahe. Letecké spojenie z Prahy do Bratislavy v ten deň nebolo. Ing. Peter Horák - šéf sekretariátu BL v úmysle záchrany dohodol u Pragokoncert letecký taxík (malé vrtuľové lietadlo s pár sedadlami). Sedačky museli z lietadla odstrániť, pretože súčasťou batožiny Niny Simone bola veľká klietka so psom(nemeckým ovčiakom). Po vystúpení z lietadla pôsobila pomerne zmäteným dojmom a organizátori nadobudli dojem, že je pod vplyvom drog. Na sebe mala kožuch, náhrdelník z perál a tesne priliehajúce triko čiernej farby, čo mohlo z diaľky pôsobiť, že je pod kožuchom nahá.
Údajne spôsobila rozruch aj na priestranstve pred Domom odborov – Istropolis, kde pobehovala spolu so svojim psom napádajúcim festivalových hostí. Nápad privolať políciu bol zavrhnutý prizerajúcim sa príslušníkom ŠtB. Upozornil, že ide o cudziu štátnu príslušníčku, čo by vyvolalo nežiadúci medzinárodný incident.[4]
K vystúpenie nakoniec nedošlo a Nina Simone odletela z Bratislavy späť do Francúzska.
Tento incident nápadne pripomína jej pieseň I Was Just A Stupid Dog To Them z albumu Fodder on My Wings(1982).
https://open.spotify.com/album/7iKs0VL4lcNhNoijdkLA8b
EDIT:
Hazard tusim u Krausa Meky hovoril svojho casu, ze syn ma kapelu, nieco hraju a sem tam pride po radu , resp. Meky mu radi, kedy ako frazovat, kedy ako refren.
No asi ho dobre pocuval...
Niekedy v roku 1987 môj učiteľ zapísal túto skladbu a dal mi noty. Začal som, ale skôr prišiel koniec školy.
Alexei Kuznetsov - Remembering you
V časoch DC++ som našiel gitarovú úpravu tejto skladby. Pár taktov som už pozrel...
Alison Moyet - That Ole Devil Called Love
Aby som ducha vlákna veľmi neurazil, pridám aj niečo tvrdšie - J. S. Bach - Toccata in D Minor.
tento typ krádeže schvaľujem
(Rádio Ragtime)
Niekedy v roku 1987 môj učiteľ zapísal túto skladbu a dal mi noty. Začal som, ale skôr prišiel koniec školy.
Alexei Kuznetsov - Remembering you
V časoch DC++ som našiel gitarovú úpravu tejto skladby. Pár taktov som už pozrel...
Alison Moyet - That Ole Devil Called Love
Aby som ducha vlákna veľmi neurazil, pridám aj niečo tvrdšie - J. S. Bach - Toccata in D Minor.
Tie čierne gombíky som dal dole tiež z epi SG. Kamarát sustruzil hliník a bol ochotný spraviť nové