Nastupujuca demencia mi brani spomenut si ci som uz tu zverejnil svoje priznanie. Ak ano, tak to kludne preskocte a ak nie tak si pozrite pohlad z druheho konca zivotneho pribehu http://www.tronkosice.sk/Akcie/Pista/Ebike/index.html
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Výborne Pišta. Tak dlho si otáľal a až potom si sa múdro rozhodol. Ja som sa radšej múdro rozhodol hneď. Aj keď dôvody máme odlišné ...
Začať jazdiť na ebiku až v pokročilom veku, je ako začať so sexom až po svadbe. Človek má na to pádne dôvody, morálne to znie super, ale neskôr pochopí že sa ukrátil sa o roky zábavy.
Z toho je jasné že ebiker je vlastne cyklista, čo sa chce po ceste aj zabávať. Po anglicky by to bolo Funbiker Matematicky by to išlo zapísať E:Š=Z . Jedná sa o jednu z prvých základných matematických hypotéz, ktorými sa dá vyjadriť význam ebiku. Pritom platí že E- elektrická prípomoc, Š-šliapanie, Z-zábava. Čím je vyššia prípomoc, a menšie šliapanie tak je najvyššia zábava. Bohužial ak je prípomoc nulová, je jasné že zábava je nulová.
minule som videl párik asi 55-60 ročných z e-bikami vystupovať z vlaku taký mlaďas im chcel pomôcť ale jeho frajerka mu to zakázala a nahlas aby to dobre počuli všetci mu povedala, že podvodníkom nesmie pomáhať a odtiahla ho preč
z čoho vyplýva, že dotyk e-biku zabraňuje sexu na dlhšie obdobie
minule som videl párik asi 55-60 ročných z e-bikami vystupovať z vlaku taký mlaďas im chcel pomôcť ale jeho frajerka mu to zakázala a nahlas aby to dobre počuli všetci mu povedala, že podvodníkom nesmie pomáhať a odtiahla ho preč
Ale dúfam si ich aspoň predbehol.
Či to nebolo v rakúsku?
Mne podľa toho vypočtu vyšlo že ak chcem poriadnu zábavu potrevujem motorku. 🤔🤭 cena v podstate rovnaká ako pri e-biku. Neviem načo by mi bol. 😁 hurá po papiere. 😅 ale na to prirovnanie ku sexu som už bohužial prikrátky. Uživaj teda e-bike. 🤭
Týmto sa chvastať je riadny primitivizmus, Fakt vám tu už niektorým úplne ustrelila súdnosť.
Želám vám, aby ste nikdy nezostarli, neochoreli a neopustili vás sily.
ja sa chvastám? Ja keď budem mať chuť si kúpim e-bike a budem mať celé fórum u prdele ... ale hlavne sa nebudem tváriť aký som cyklista ako sa ani teraz netvárim aký som športovec len preto, že trochu behám bicyklujem a tak podobne ... len Pistove priznanie mi pripomenulo pekný zážitok ...
Ja celkovo nechápem ako sa ľudia dajú ovplyvniť okolím a potom si vymýšľajú ospravedlnenia aby bolo dobre ... ak neporušuješ zákon rob si čo chceš ale nikoho o tom nepresviedčaj.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
citát ..... frajerka mu to zakázala a nahlas aby to dobre počuli všetci mu povedala, že podvodníkom nesmie pomáhať .....
Hm. Je zaujímavé ako sa mentalita prejaví pri takýchto jednoduchých reakciách. V minulosti sa dosť podobne niektorí stavali ku židom ... a bez viny niesú ani tí, ktorí to sledovali a v duchu s tým súhlasili.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Začať jazdiť na ebiku až v pokročilom veku, je ako začať so sexom až po svadbe. Človek má na to pádne dôvody, morálne to znie super, ale neskôr pochopí že sa ukrátil sa o roky zábavy.
Z toho je jasné že ebiker je vlastne cyklista, čo sa chce po ceste aj zabávať. Po anglicky by to bolo Funbiker
Veď nie je dôležité množstvo,ale kvantita 😀
Ale dúfam si ich aspoň predbehol.
Či to nebolo v rakúsku?
Týmto sa chvastať je riadny primitivizmus, Fakt vám tu už niektorým úplne ustrelila súdnosť.
Želám vám, aby ste nikdy nezostarli, neochoreli a neopustili vás sily.
Ja celkovo nechápem ako sa ľudia dajú ovplyvniť okolím a potom si vymýšľajú ospravedlnenia aby bolo dobre ... ak neporušuješ zákon rob si čo chceš ale nikoho o tom nepresviedčaj.
Hm. Je zaujímavé ako sa mentalita prejaví pri takýchto jednoduchých reakciách. V minulosti sa dosť podobne niektorí stavali ku židom ... a bez viny niesú ani tí, ktorí to sledovali a v duchu s tým súhlasili.