Tobol vtip Nie si cielovka Ale tak nejak sa da prirovnat vypinanie BT k zalepovaniu CVV kodu na karte. GPS podla toho co ti bezi a ako. Je to oblubena feature pre spehovanie (alebo ulahcovania zivota, ak ho odovzdas do ruk inych ). Zalezi na uhle pohladu. A v podstate aj wifi a mobilnu siet, to zas kvoli baterke (aj). Alebo prepinanie na 2G, ak si v menej civilizovanej oblasti. To kvoli baterii. Najlepsie vypnut cely mobil. Aspon da pokoj
No ja som skoncil podobne pri vyzdvihovani v Zboxe. Musel som si nainstalovat apku, prist k boxu a v apke kliknut na otvorit schranku. A velky prd. Vyhlasilo chybu a nic sa neotvorilo. Som tam pol hodinu saskoval, skusal vsetlo mozne, volal na podporu a nakoniec odisiel bez balika. Cela packeta stoji za ....
Nemal si vtedy pripojene aj tie hodinky a sluchatka? BT v telefone je limitovany na 2 zariadenie, tiez sa mi to stalo ked som mal pripojene hodinky a este audio v aute a neislo otvorit ten box aj ked sa tvarilo ze by to malo ist. Potom ma napadlo ze skusim odpojit auto a uz som v pohode box otvoril.
nie, nemal som pripojene nic, ani auto, este som aj preinstaloval apku, vypinal mobil a nic, nakoniec som to presmeroval do auparku co je asi 100m vzdusnou ciarou a to trvalo dalsich 5 dni kym to preniesli.
ltoja v podstate mam nonstop telefon na uchu resp uz sluchatka vypinat to nema vyznam nakolko ked sa to nepouziva prave tak to je skoro to iste ako ked je to vypnute, nic to nezerie.
Pokial by mal bt dosah tak 2metre, tak este ako tak, ale napisem to inak . bt je potencialna bezpecnostna diera jak vrata do stodoly Rozoberat to nebudem, je to nad ramec tejto diskusie. Ale v dnesnom svete, kde kazdy dava na FB vsetko mozne o sebe, je to asi skoro jedno
edit: ale jasne, ak niekto ma sluchadla a pouziv ich neustale, tak ich vypinat nebude. Keby neexistovali ludia, co chcu vsetko zbierat a pripadne zneuzivat, tak by to asi problem nebol.
Hmm neviem. Skúšal som 3krat otvoriť a vždy mi otvorilo tú istú schránku. Každopádne som písal email, aj reklamoval, ale zatiaľ je ticho. Neozyvaju sa. Som zvedavý ako to vyriešia, lebo dôkaz že schránka bola prázdna nemám. A v appke to svieti už ako vyzdvihnute.
toto aj mna raz napadlo pri boxe, co keby bola schranka prazdna. jedine podla casu pozriet zaznam z kamery (alza ma), inak ma nenapada nic akoby som im mohol dokazat ze tam nic nebolo.
Packete ide v poslednej dobe. Dosť, čo som mal problémy s odoslaním zásielky, už je dnes 16 dni, čo mi nezaplatili dobierku a tvrdia, že je zaplatená… Zajtra skúsim zas.
Ta packeta to nejak nezvlada....mne sa minule stalo ze mi volala nejaka pani ze jej vydalo moj balik a ja budem mat teda asi jej....nahlasovala to do tej packety...tak som tam siel ja a nic prazdna schranka....moj tovar mi dala a svoj riesila cez reklamaciu (neviem ako dopadla) u mna slo nastastie o 5eur polozku, ktoru nemohla vyuzit lepsie je vyzdvihovat v case ked maju tu podporu este online pre pripad reklamacie (maju tam tusim aj kameru na tieto pripady) a raz sa mi stalo ze v alzaboxe mi hlasilo balik a nic tak som tam volal a ze sa pomylili- zase prazdna schranka (dali mi kod z predoslej zasielky ktoru som mal 2dni doma a tu ktoru som cakal prisla az o2 dni)
Tak teda dostal som odpoveď. "Ospravedlňujeme sa, ale balík sme nemohli doručiť do Vami vybraného boxu, museli sme ju presmerovať na najbližšie vhodné/dostupné výdajné miesto Packeta." Akože to je síce pekné, ale prečo nemôžu dať dopredu vedieť? Resp. Keď kuriér zistí, že sa to tam nezmesti, tak niečo príde (upozornenie napríklad). Alebo to nedajú ako pripravené na vyzdvihnutie. Dajú to ako pripravené na vyzdvihnutie. Človek tam dôjde a je to prázdne🤦😁žiadna notifikácia, nič. Až o 2 dni.
nedavajte si to do boxov a vybavene, ked to ocividne este nefunguje tak ako ma
mne stratili balik, ktory som posielal do ciech, prisiel na exp depo a odtial uz nikde neodcestoval. reklamaciu vybavili za dva mesiace, cize peniaze mi prisli presne den pred vyprsanim dvoj mesacnej lehoty
horsie bolo, ze to co som posielal sa neda tak lahko zohnat…
Ja dnes cez Packetu bezproblémové doručenie aj s bezdrôtovým otvorením boxu, zasielka z PRG do BA v rámci jedneho dňa, ráno info o prebratí, večer info o uložení do skrinky ...
Asi mám šťastie. V poslednej dobe si skoro všetko dávam posielam do Paketa Z-Boxu, lebo ho mám kúsok od bytu a všetkých asi 10 zásielok bez problémov. Vyhovuje mi to lepšie ako kuriér alebo odberné miesto, lebo ma nelimitujú otváracie hodiny, prípadne čakanie na kuriéra.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemal si vtedy pripojene aj tie hodinky a sluchatka? BT v telefone je limitovany na 2 zariadenie, tiez sa mi to stalo ked som mal pripojene hodinky a este audio v aute a neislo otvorit ten box aj ked sa tvarilo ze by to malo ist. Potom ma napadlo ze skusim odpojit auto a uz som v pohode box otvoril.
ltoja v podstate mam nonstop telefon na uchu resp uz sluchatka
edit: ale jasne, ak niekto ma sluchadla a pouziv ich neustale, tak ich vypinat nebude. Keby neexistovali ludia, co chcu vsetko zbierat a pripadne zneuzivat, tak by to asi problem nebol.
Stalo sa to niekomu z Vás už?
Ano. Nikto mi už nedvíhal, tak som rýchlo písal email. Aj cez appku reklamoval.
mne stratili balik, ktory som posielal do ciech, prisiel na exp depo a odtial uz nikde neodcestoval. reklamaciu vybavili za dva mesiace, cize peniaze mi prisli presne den pred vyprsanim dvoj mesacnej lehoty
horsie bolo, ze to co som posielal sa neda tak lahko zohnat…