Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Úprimne - dovtedy som nemal ani tušenia o detských elektrobicykloch. A hoci pri urputnom myšlienkovom experimente viem teoreticky nájsť situáciu, kde by také e-biky význam mohli mať, v praxi mi to príde ako absolútne absurdná idea, dokonale ilustrujúca moderných tzv. kosačkových rodičov.
Ja fakt nepatrím na túto planétu...
Chapem tu poznamku ale ak nam to visi na stranke uz 12 rokov a nekseftujeme s tym, tak majitel prav na to dufam kasle a odpustil nam ...
ja ma zas taku skusenos, ked som isiel na Kubinku, ma obehla e-bajkerska 3-clenna rodinka(ani bu ani mu, taka klasika). Ichj synacik si ma na dvoch zakrutach pockal a "vychutnal". Asi mu to dobre padlo, ze ukazal ako to jemu ide a mne nie
Veď keď vedľa otvoríš požičovňu kvalitných bicyklov a konkurencne ich polizis,miestna biobikerska komunita ťa vyhlási za svätého...
Alebo tomu ani sam neveríš ??
A prečo by ťa mali zdraviť ? Stále tu tvrdíte že to sú motorkári, čo ako určite vieš je iná komunita, tak nechápem dôvod prečo ti to vadí, že ťa nepozdravili.
Úprimne - dovtedy som nemal ani tušenia o detských elektrobicykloch. A hoci pri urputnom myšlienkovom experimente viem teoreticky nájsť situáciu, kde by také e-biky význam mohli mať, v praxi mi to príde ako absolútne absurdná idea, dokonale ilustrujúca moderných tzv. kosačkových rodičov.
Ja fakt nepatrím na túto planétu...
Zodpovední rodičia vedúci deti od malička k športu
Ale zase ma to už neprekvapuje, keď vidíš decká na kolobežkách, tak na 90% na elektrike.
Mne to nevadi, ja len konstatujem. Kedysi bolo normale(aj mna tak ucili), ze sa navsevnici lesa navzajom zdravili bezohladu na to, ci su pesiaci/cyklisiti... No v poslednej dobe ked nieko pozdravim (pesiaka/cyklistu), tak nema zjavne ani tolko vychovania aby sa slusne odzdrvil, trebarz v PL je to uplne naopak. Nova doba: "Host vyhadzuje vrchniho". Tak ja si z toho tazku hlavu nerobi, to sa nemusis bat
A že som ich už niečo postretal.