lapaloma Mezcaly Vittoria ponuka aj ako gravel plaste a Barzo vpredu mam lebo jazdievam aj narocnejsi teren. Podla testov maju len o kusok horsi RR ako tu ospevovane Tufa
lapaloma Mezcaly Vittoria ponuka aj ako gravel plaste a Barzo vpredu mam lebo jazdievam aj narocnejsi teren. Podla testov maju len o kusok horsi RR ako tu ospevovane Tufa
Skoda ze vo Vittorii este nepochopili, ze treba v dnesnej dobe aj uvadzat ci je plast hookless compatible alebo nie.
Tiez som to mal vzdy na haku, ale odkedy mam obe sady kartonovych kolotocov bez haku a po dvoch pripadoch Panaracerov(TLR ale neuvadzaju ze su hookless), ktore sa mi podarilo vyzut z hookless rafu si na to davam pozor.
blackman Akurat pozeram na svoje plaste a nie je tam uvedene ani to, ze by boli urcene len pre rafiky s hakom ako to ma napr. Schwalbe pri clincher plastoch. Zato min. tlak pre tubeless pisu 2bar. Myslim, ze keby neboli pre hookless, tak by to tam tiez uviedli kvoli legalne ochrane. A mozno sa mylim..
user_id to ze maju oznacene tubeless ready alebo TLE alebo akakolvek ina iteracia, tak standardne plati, ze je to pre hooked rafiky. Takze to oznacuje malokto. Ale verim ze sa to zmeni zvysujucou sa saturaciou pindajucich zakaznikov hookless rafikov
DK urcite nie. Televizna veza by bola uplne niekde inde a hlavne nizsie ako DK, nehovoriac o tych halach dole, ktore by boli ovela dalej.
To bude niekde pri Rendezi.
Jak sa ti pozdava ta farba. Chcel som ho tiez kupit ale vsade na nete mal ten bike inu farbu na ftkach a videach. Posledne co som kupoval canyon v modrej ked som otvoril krabicu prisla taka facka oproti farbe co maju na stranke ze wut
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skoda ze vo Vittorii este nepochopili, ze treba v dnesnej dobe aj uvadzat ci je plast hookless compatible alebo nie.
matko001 TSS = Tubeless Straight Side = Hookless
matko001 TSS = Tubeless Straight Side = Hookless
Tiez som to mal vzdy na haku, ale odkedy mam obe sady kartonovych kolotocov bez haku a po dvoch pripadoch Panaracerov(TLR ale neuvadzaju ze su hookless), ktore sa mi podarilo vyzut z hookless rafu si na to davam pozor.
scarinko Ze zrovna ty sa rehlis
To bude niekde pri Rendezi.
nadchod horne švajby.... stanica
Presne tak, získávaš bludišťáka