Jano amen. Ale aj tu ludia citaju len tie nadpisy, to na nasratie a povysenectvo uplne staci, o viac velkemu mnozstvu "citatelov" ani nejde...
Ad volit Matelka. Pred volbami som sa bavil s kolegom, vraj nevie koho, hodi to asi Psychopatovicovi. Vravim mu ano, vresti ako chora vrana a je v tom vyborny, ale staci to? To je fajn v opozicii, ale vies si ho predstavit vladnut?
Povedal, ze nevie a ze mam pravdu. A aj tak mu to hodil. Takze tolko k tym predvolebnym "analyzam". Ako povedal uz Hascak, bezny volic toho zial nie je schopny a klze iba po absolutnom povrchu = nadpisy clankov...
A jeden obrazok lepsi ako milion slov
A to som si ja egoisticky myslel, že dokážem voliť, že politiku úplne neignorujem. Priznám nakoniec, dal som krúžok aj Záborskej (áno, naozaj som ju nepoznal čo je zač, nebudem po mene lustrovať 150 ľudí každej strany, a nemám prehľad o členoch fanatických spolkoch) povrchne len preto, že mala MUDr. (ako ukázal COVID-19 naozaj veľa lekárov má problém s EBM napriek vysokoškolskému titulu, dovtedy som bol dosť naivný ohľadom mať vysokoškolský titul a automaticky preto nemať nasrané v hlave). Ako som minule písal, už nikdy nebudem voliť krúžkovaním mena (jediná výnimka budú prezidenské voľby a župana), síce môj krúžok bol v tomto prípade nevýznamný, ale už to nikdy neurobím, iba ak v danú osobu budem mať istotu limitne blížiacu sa k 100%. A keď si predstavím ako volia jednoduchší ľudia a ľudia čo nemajú sebakritiku, tak sodoma gomora.
K obrázku. Za znásilnenie si tá žena / Ukrajina môže sama lebo bola necudne oblečená a dávalo najavo svoju nezávislosť…
a presne takto to vyzera,ked niekto vidi titul Mudr.tak sa ideme vsetci z toho priposrat...... pozrite si,kolko ludi sedi v zastupitelstvach miest,VUC apod. s titulmi MUDr. toto tu funguje od dob sociku...... cele zle.
Ti čo volili toho psychopata Matoviča a jeho debilne panoptikum , nie že sa zle rozhodli , ale rečou gádža , “ to celé d*ali “ . A tento ešte od Matoviča neodpojeny v chrípke zrobený cintliak dnes dosiahol , že náš novy minister zdravotníctva bude patológ … . Rozumiete , patológ … to nevymyslí ani cynická obluda . Aj keď , ako odborník v danom odbore určite nie je zlý , no predsa , kontakt so živými ma až opustí brány svojho pracoviska .
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
o tejto zelenej gume som už dávno hovoril,že je rovnako neschopný ako jeho svätuškársky predchodca.Dúfam,že takýchto generálov nie su plné ossr.mafia z penty si nemohla želať lepšieho ministra.
čaputová sa môže hanbiť,za tento bordel rozpadávania sa rozpadnutej vlády nesie plnú zodpovednosť.
cokupit, dakujem uz za slusnu diskusiu. Len to povysenectvo a citanie nadpisov si mohol vynechat.
Este doplnim, naco potom aktivisti vykopavaju otvorene dvere, ked sud rozhodol? Reagujem podrazdene na mnozstvo neprimeranych demonstracii, ktore nasieraju nie len ludi, no zneistuju aj buducich investorov/banky, ktori si rozmyslia, ci financovat eko projekt, pokial mi ho moze hrstka demonstrantov ohrozit. Dnes uz nie je mozne financovat jadro, aj ked ho mozno opat povolime a v konecnom dosledku budeme potrebovat, cena sa tym navysuje. O ciernej stavbe sa snad bavit nemusime.
Povysenectvo a stiplavejsie vyjadrenia su moj styl, ak sa to niekoho prilis dotyka ospravedlnujem sa, to nie je cielom.
Aktivizmus je prave o spolocenskom tlaku a upozornovani kompetentnych. Kiezby to robili vsetci mladi, lebo prave o nich a ich buducnost ide.
A tie vrtule su ukazkovy priklad, preco ma aktivizmus zmysel. Lebo sud uz pred vyse rokom rozhodol, ale aj tak sa nic nedeje. Teraz sa nepochybne zacne, ked ten protest obletel prave vdaka "gretinmu paradoxu" cely svet. Medializacia a obciansky tlak je asi jedina "zbran", ktoru na mocnych mame. Su z toho neskutocne posrati. Vsimni si relacie ako reporteri a podobne, kolko krat v nich zaznie, ze problem sa "zazracne" vyriesil v momente, ako sa novinari dozadovali vyjadreni.
A neviem o akom konkretnom uverovani atomiek pises. Madarsku financuje rus, francuz ich planuje hned niekolko vo vlastnej rezii, poliakom ich budu financovat tusim amici, fin stavia tiez. Rakusko a nemecko a ich banky s tym mozu mat problem, ale to je tak vsetko. Kto chce stavia a najde aj peniaze.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ad volit Matelka. Pred volbami som sa bavil s kolegom, vraj nevie koho, hodi to asi Psychopatovicovi. Vravim mu ano, vresti ako chora vrana a je v tom vyborny, ale staci to? To je fajn v opozicii, ale vies si ho predstavit vladnut?
Povedal, ze nevie a ze mam pravdu. A aj tak mu to hodil. Takze tolko k tym predvolebnym "analyzam". Ako povedal uz Hascak, bezny volic toho zial nie je schopny a klze iba po absolutnom povrchu = nadpisy clankov...
A jeden obrazok lepsi ako milion slov
A to som si ja egoisticky myslel, že dokážem voliť, že politiku úplne neignorujem. Priznám nakoniec, dal som krúžok aj Záborskej (áno, naozaj som ju nepoznal čo je zač, nebudem po mene lustrovať 150 ľudí každej strany, a nemám prehľad o členoch fanatických spolkoch) povrchne len preto, že mala MUDr. (ako ukázal COVID-19 naozaj veľa lekárov má problém s EBM napriek vysokoškolskému titulu, dovtedy som bol dosť naivný ohľadom mať vysokoškolský titul a automaticky preto nemať nasrané v hlave). Ako som minule písal, už nikdy nebudem voliť krúžkovaním mena (jediná výnimka budú prezidenské voľby a župana), síce môj krúžok bol v tomto prípade nevýznamný, ale už to nikdy neurobím, iba ak v danú osobu budem mať istotu limitne blížiacu sa k 100%. A keď si predstavím ako volia jednoduchší ľudia a ľudia čo nemajú sebakritiku, tak sodoma gomora.
K obrázku. Za znásilnenie si tá žena / Ukrajina môže sama lebo bola necudne oblečená a dávalo najavo svoju nezávislosť…
🔓 : https://dennikn.sk/3264222/lengvarsky-na-odchode-hovori-o-politickej-korupcii-krizovym-manazerom-ministerstva-bude-patolog-palkovic/?cst=f8d3d4ecdb10d5ee62bc874cba5031a7db09b3dbf3e075babed92a0cb3bb76d4
čaputová sa môže hanbiť,za tento bordel rozpadávania sa rozpadnutej vlády nesie plnú zodpovednosť.
A teda celkom rozumiem prečo to Dz. nechce dať do rúk Naďohegerovcom...
https://open.spotify.com/episode/6Hxy6JLOvlCSEnUXPNVSLA?si=ZZZxguygSzGTPuvHZOXh7Q
https://dennikn.sk/3264333/nemecky-kancelar-scholz-sa-stretol-s-pellegrinim-ukazal-koho-vidi-za-svojho-buduceho-partnera-komentuje-analytik/?ref=tit
edit:
je o tom info aj v podcaste:
https://dennikn.sk/3265115/newsfilter-a-teraz-si-predstavte-hegera-este-aj-ako-predsedu-strany/?ref=tit
https://www.aktuality.sk/clanok/3MFvPWO/tazky-tyzden-blahanba-ti/
https://domov.sme.sk/c/23142369/robert-kalinak-jozef-brhel-maros-zilinka-paragraf-363.html
Este doplnim, naco potom aktivisti vykopavaju otvorene dvere, ked sud rozhodol? Reagujem podrazdene na mnozstvo neprimeranych demonstracii, ktore nasieraju nie len ludi, no zneistuju aj buducich investorov/banky, ktori si rozmyslia, ci financovat eko projekt, pokial mi ho moze hrstka demonstrantov ohrozit. Dnes uz nie je mozne financovat jadro, aj ked ho mozno opat povolime a v konecnom dosledku budeme potrebovat, cena sa tym navysuje. O ciernej stavbe sa snad bavit nemusime.
Povysenectvo a stiplavejsie vyjadrenia su moj styl, ak sa to niekoho prilis dotyka ospravedlnujem sa, to nie je cielom.
Aktivizmus je prave o spolocenskom tlaku a upozornovani kompetentnych. Kiezby to robili vsetci mladi, lebo prave o nich a ich buducnost ide.
A tie vrtule su ukazkovy priklad, preco ma aktivizmus zmysel. Lebo sud uz pred vyse rokom rozhodol, ale aj tak sa nic nedeje. Teraz sa nepochybne zacne, ked ten protest obletel prave vdaka "gretinmu paradoxu" cely svet. Medializacia a obciansky tlak je asi jedina "zbran", ktoru na mocnych mame. Su z toho neskutocne posrati. Vsimni si relacie ako reporteri a podobne, kolko krat v nich zaznie, ze problem sa "zazracne" vyriesil v momente, ako sa novinari dozadovali vyjadreni.
A neviem o akom konkretnom uverovani atomiek pises. Madarsku financuje rus, francuz ich planuje hned niekolko vo vlastnej rezii, poliakom ich budu financovat tusim amici, fin stavia tiez. Rakusko a nemecko a ich banky s tym mozu mat problem, ale to je tak vsetko. Kto chce stavia a najde aj peniaze.
https://dennikn.sk/minuta/3266680/?ref=mwat
https://www.facebook.com/effko/videos/1199017110728999?idorvanity=200418140661660
ani Čarnogurský