Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte,
neviem ci ste sa stretli niekto s podobnym problemom, ale nakolko neviem absolutne zohnat vhodne cyklookuliare pre mna, mozno tu je niekto, kto mi bude vediet poradit nejaky konkretny model.

Mam vyssiu nosovu prepazku ako bezne ludia zvyknu mat a tym padom som zatial nenasiel ziadne okuliare, ktore by mi sedeli. ( bud ich mam prilis vysoko kvoli tomu, ze ich nizsie na nos nedam skrz sirku nosa, alebo ich mam vysoko, lebo maju proste maly ten stredovy vyrez a aj ked ich dam na maximum su vysoko :D

Na anglickych forach o tom pisali ako high nose bridge riesili to tam normalne cyklisti ale nedopracoval som sa k ziadnemu normalnemu znamemu modelu a nechcel som zo zahranicia objednavat nieco, co potom pripadne budem musiet komplikovane vracat ako tie, co mi dnes prisli a opat nesadli :(

Vdaka vsetkym za tipy
Zobraziť komentár 06.03.2023 - 11:31:43
00
ahoj,
mám to podobne. čínske fejky Oakley Jawbreaker či 100% Speedtrap sedeli síce dobre, ale šmýkali sa na nose, nakoniec po niekoľkých vráteniach okuliarov som sa dopracoval k Bolle Chronoshield. kdesi v recenzii ich nazvali "lyžiarske okuliare na bicykel," lebo sú fakt veľké, ale to beriem ako výhodu. skúšal som Julbo Rush, Blizz Fussion, Oakley Sutro, až Bollé boli podľa mojich predstáv. dosť drahé, ale niečo vydržia, masívne prevedenie, výborné sklo s antifog úpravou, fotochróm v rozsahu S2-S3, pohľad zvnútra svetlohnedý, zlepšujúci kontrast. momentálne nemám prehľad kde sú v akej cene, kupoval som ich na Bike Discount, tam ich ale teraz nemajú. alternatíva by mohla byť Bolle Lightshifter XL
Zobraziť komentár 06.03.2023 - 13:07:28
00
Na tento problém by ešte mohli sedieť Oakley Wind Jacket... Taktiež masívne okuliare v výrazne širokým nosníkom...
Zobraziť komentár 06.03.2023 - 14:12:22
02
keyboard_arrow_up