Komin pod predstavcom zavisi od posedu. Ak si kupis aero ram na agresivny typ posedu, no chces sediet ako na endurance chopper. Vysku si predsa urcuje uzivatel, nie vyrobca.
S velkostou ramu je to opacne, ked si kupis mensi ram, a brucho ta uz nizsie nepusti, tak musis zvysit stack.
No schválne, naozaj by ma zaujímalo, ktorý cestak podľa teba vyzera dobre v tej velkosti, ten cube ma narozdiel od iných ramov v XL aspon posadenu hornú trubku šikmo dole a masivne tvarovanu hlavovku, vďaka ktorej to nevyzera len ako vodarenske trubky, iní výrobcovia ťahajú hlavné rámové trubky vodorovne a sedlovú čo najvyššie, to vyzerá podľa mňa ovela horšie viď foto
Podľa mňa ani tá klasicka SL5 v 61 nevyzerá až tak ako lešenie.
Ten drop na 54 nezodpovedá veľkosti prevodníku,teda jazdec/jazdkyna skôr ,je príliš silná a nie až tak ohybná. Mám to ešte horšie, slabý a neohybny,?idem meniť prevodník na 46
Upgrade, všetko okrem rámu je tu sada centaur11 okrem kľuky 105 r5800 52/36 + nové kolesá Prime doyene 50 ktorá má vnútornú šírku 20,3mm a vonkajšiu šírku 27,5mm nahodené bezdusove vittoria corsa g2. Váha komplet s pedálmi a držiakmi 8,4kg. Viem že váha nič moc ale mám aj iný ľahší.
Reakcia k tej velkosti Canyonu, mam Mko a vysku 180/85 stranka mi odporucila Mko. Zhodim vsetky podlozky z pod kokpitu a bude to aspon o troska “agresivnejsie” 😁
black1 Myslím že veľkosť aj posed máš úplne v pohode. Aeroad má takmer horizontálnu hornú trubku tak to opticky skresľuje oproti slopingovým rámom, tiež mám podobné proporcie a M Aeroad. Poskladal by si sa určite aj na S-ko, ale výsledok by bol dlhší kokpit , sedlo vyššie a podložky pod predstavcom.
Keď dáš preč ten komín (podľa fotky min. 2,5cm), bude to aj opticky tutifruti
black1 Myslím že veľkosť aj posed máš úplne v pohode. Aeroad má takmer horizontálnu hornú trubku tak to opticky skresľuje oproti slopingovým rámom, tiež mám podobné proporcie a M Aeroad.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Haha, to je super! 😂
Nádherný... ak by si rozmýšlal že posunieš starú modonu čo si pridal minule...(bielo modrú) ja by som bol potencionálny kupca🤣
S velkostou ramu je to opacne, ked si kupis mensi ram, a brucho ta uz nizsie nepusti, tak musis zvysit stack.
Podľa mňa ani tá klasicka SL5 v 61 nevyzerá až tak ako lešenie.
Reťaz je od KMC a zabudol som kazeta je Shimano ultegra
Cca 74 - 75 (musim zmerat, neviem presne), ked sedim mam nohu velmi malo pokrcenu…
Diki 😉