Ako by sme tu už nemali dosť dezolátov, tak pribudol ďalší,
čo nastúpil s tým, že všetci sú choboti iba on je lietadlo. a potom sa ide oháňať slobodou prejavu
ja nič nepredávam, ked som naposledy pozeral tak nove verzie išli kolo 1100 eur už s hydraulickymi brzdami a 14,4 AH bateriou, ale predpokladám že čoskoro budú upgradovať, lebo na alim sa už objavili aj 17 AH baterie a to už robí dojazd 30km+ pri maximálnej rýchlsti a zrýchlení
@kenny88 hej tento, len neviem čo je toto za stránka, kedže verzie s tou 10AH baterkou a starším kermaňom predavali tak pred dvoma rokmi xD treba pozerat cez aliexpress, kde ich predava priamo factory shop a maš najnovšiu verziu
@Srsen Ty si ma nazval dezolát? dovolím si drobnú dedukciu, nie si Ty náhodou pravidelný používateľ socialnej siete zvanej retardbook???
Mne to príde len ako zviditeľnenie nejakého ebiku ktorý možno začal predávať a tak si robí reklamu. A aj si ju spravil, ale na seba Navrhujem jeho príspevky presunúť do témy elektrohejteri, tam si na ňom radi pochutnajú ....
O tom, že tento "ebajk" porušuje všetky legislatívne Pedelec predpisy sa asi ani netreba zmieňovať... Či si robí reklamu je ťažko povedať, toto by sa na Slovensku aj tak nesmelo predávať (aspoň nie ako ebajk)... Skôr mi to pripomína podobné úsilie, ako jeden diskutér, čo tu pred cca 2 - 3 rokmi vychvaľoval podobnú Ali skladačku, a tiež sme boli všetci blbí, lebo sme si ju nekúpili...
Pocnuc otaznou kvalitou roznych komponentov, cez mechanicke brzdy so zakladnymi kotucami, cez low end vidlicu/tlmic, absentujucu teleskopku, nepouzitelne sedlo, kolesa otaznej kvality, cez (aspon podla foto) uplne zlu geometriu, az po "skladaci" ram so zlym taziskom + vysoka neodpruzena hmotnost (motor v kolese). Nejdem tvrdit, ze to par schodov nevydrzi, alebo ze to neda nejaky maly skocik, ale urcite to nie je dimenzovane na pravidelne jazdenie v tazsich terenoch.
ako samozrejme, tie samotne komponenty nie su jedny z najkvalitnejsich, ved zas cena hovori za všetko, no ked clovek potrebuje vie upgradnut, vacsina komponentov su standardizovane... ano na tej vidlici citit ze je z nizsej triedy, ale ked budem potrebovat tak vymenim, cize Ty beries nevyhodu motora v zadnom kolese koli tomu ze je neodpruzene, na rozdiel od stredoveho motora? a prečo tiež nepoužitelne sedlo? mne sa na nom sedi najlepšie zo
vsetkych sediel co som mal, aj na znackovych bajkoch
@jozefnec00 otazka nebola co je lepsie, ale koli comu si ludia z fachu vyberaju drahsie a obmedzene bicykle
@skynet par hodin si viem najst, potrebujem ist aj na chatu odbehnut a podbele nazbierat, ale budes mi stihat?
@marseluspp tak to ti príde uplne zle, oficialne su tieto bajky na našom trhu nepredajne...
Človek by Ti aj rád odpovedal na otázky, ale chceš naozaj úprimne počuť odpovede? A aj ich prijmeš? Lebo ak sa zas oduješ, alebo si stále pôjdeš svoje, tak to nemá význam...
saradsmejem, ked vymenis vsetky komponenty za nieco normalne + das nejaky normalny tlmic a vidlicu, tak uz budes cenou zasa niekde inde a stale to kvoli ramu a pohonu v zadnom kolese bude o nicom. Pozri, ak potrebujes nieco na presuny, nieco, co bude rychle pri minimalnej namahe, tak OK, beriem, aj ked to u nas nie je legalne pouzitelne. Len to prosim neporovnavaj s "normalnymi" ebikami, ktore si ludia kupia na zabavu (hlavne v lese), to sa vazne porovnavat neda.
Človek by Ti aj rád odpovedal na otázky, ale chceš naozaj úprimne počuť odpovede? A aj ich prijmeš? Lebo ak sa zas oduješ, alebo si stále pôjdeš svoje, tak to nemá význam...
ja sa neodúvam, pytam sa preto, že sa chcem niečo nové dozvedieť, tak tu je aj fotka, tie späťáky som tam daval len dnes, ešte som ich netestoval copyrightbrut.me brut.me
saradsmejem, ked vymenis vsetky komponenty za nieco normalne + das nejaky normalny tlmic a vidlicu, tak uz budes cenou zasa niekde inde a stale to kvoli ramu a pohonu v zadnom kolese bude o nicom. Pozri, ak potrebujes nieco na presuny, nieco, co bude rychle pri minimalnej namahe, tak OK, beriem, aj ked to u nas nie je legalne pouzitelne. Len to prosim neporovnavaj s "normalnymi" ebikami, ktore si ludia kupia na zabavu (hlavne v lese), to sa vazne porovnavat neda.
tak porovnávať porovnávam, veď aj ja som mal dilemu, keď som kupoval prvy, prebehol som všetky možnosti, mne príde že pri tách "normálnych" ebajkoch tá zábava končí pri 25km/h, ja už by som potom radšej volil klasický bajk a za takú cenu by som mal TOP triedu
Aka zabava konci pri 25 kmh? Ano, sam som proti tomuto obmedzeniu. To obmedzenie schvalujem pri pouziti "medzi ludmi" (mesto, cyklochodniky, cesta, ...), tam ma urcite zmysel, ale tiez by som si ho rad v lese vypol. Kazdopadne, tych 25 km/h ma trochu obmedzuje len cestou k trailom, dolu trailami jazdim daleko rychlejsie a zabava tu vobec nekonci, ale naopak, prave zacina.
no to že nad tých 25km/h potom taháš aj motor a baterku, už to nie je až taká sranda... či sa Ti oplatí mať kôli trailom ebajk, keby si za tú cenu kúpil klasický bajk, nemal by si z tej jazdy oveľa lepší pocit resp. neužil by si si tie traily viacej?
samozrejme, veď ich už 2 roky denne používam, ale že by moja odpoveď nabrala viac vážnosti, dovolil som sa opýtať aj umelej inteligencie, tu máš odpoveď od ChatGPT (v3.5) s ktorou sa plne stotožńujem
"Yes, an ebike (electric bike) is a type of bicycle that includes an electric motor and battery to assist with pedaling. Ebikes are designed to provide an alternative means of transportation that is more environmentally friendly and can help to reduce traffic congestion and fossil fuel consumption. The electric motor can help riders to travel longer distances, tackle steep hills and inclines, and arrive at their destination without sweating or feeling exhausted. Additionally, many people enjoy using ebikes for recreation or exercise, as they provide a fun and convenient way to get outside and explore."
íst po ceste 50km/h a mat z toho srandu:) Počkaj keď zistí ,že taká motorka môže íst aj 100:)
vy tu viacerí máte také nerďacke komenty nezvyk pre mňa... jasné že som checkoval aj motorky, ale nemam rad tažke a hlučné stroje, ten hnusny hluk motora riešia emotorky ale tá váha je stále veľká a vadí mi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čo nastúpil s tým, že všetci sú choboti iba on je lietadlo. a potom sa ide oháňať slobodou prejavu
https://www.swisscycles.com/product/lafly-x3-electric-folding-bike-250w-1000w-26inch/
je to "masaker" celkom
@kenny88 hej tento, len neviem čo je toto za stránka, kedže verzie s tou 10AH baterkou a starším kermaňom predavali tak pred dvoma rokmi xD treba pozerat cez aliexpress, kde ich predava priamo factory shop a maš najnovšiu verziu
@Srsen Ty si ma nazval dezolát?
ako samozrejme, tie samotne komponenty nie su jedny z najkvalitnejsich, ved zas cena hovori za všetko, no ked clovek potrebuje vie upgradnut, vacsina komponentov su standardizovane... ano na tej vidlici citit ze je z nizsej triedy, ale ked budem potrebovat tak vymenim, cize Ty beries nevyhodu motora v zadnom kolese koli tomu ze je neodpruzene, na rozdiel od stredoveho motora? a prečo tiež nepoužitelne sedlo? mne sa na nom sedi najlepšie zo
vsetkych sediel co som mal, aj na znackovych bajkoch
@jozefnec00 otazka nebola co je lepsie, ale koli comu si ludia z fachu vyberaju drahsie a obmedzene bicykle
@skynet par hodin si viem najst, potrebujem ist aj na chatu odbehnut a podbele nazbierat, ale budes mi stihat?
@marseluspp tak to ti príde uplne zle, oficialne su tieto bajky na našom trhu nepredajne...
ja sa neodúvam, pytam sa preto, že sa chcem niečo nové dozvedieť, tak tu je aj fotka, tie späťáky som tam daval len dnes, ešte som ich netestoval
tak porovnávať porovnávam, veď aj ja som mal dilemu, keď som kupoval prvy, prebehol som všetky možnosti, mne príde že pri tách "normálnych" ebajkoch tá zábava končí pri 25km/h, ja už by som potom radšej volil klasický bajk a za takú cenu by som mal TOP triedu
"Yes, an ebike (electric bike) is a type of bicycle that includes an electric motor and battery to assist with pedaling. Ebikes are designed to provide an alternative means of transportation that is more environmentally friendly and can help to reduce traffic congestion and fossil fuel consumption. The electric motor can help riders to travel longer distances, tackle steep hills and inclines, and arrive at their destination without sweating or feeling exhausted. Additionally, many people enjoy using ebikes for recreation or exercise, as they provide a fun and convenient way to get outside and explore."
vy tu viacerí máte také nerďacke komenty