Kategórie
Bike-techGaléria našich e-bajkov # MTB # e-bike # značky # skúsenosti # hmotnosť # batéria # elektromotor # technické otázky
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
Novinka -8% CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, matná zlatosivá/sivá
2 199 €
-8%
MOC 2 399 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
-20% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 799 €
-20%
MOC 3 499 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
-5% Haibike AllTrail 8 29 elektrobicykel, gloss fade purple chrome
3 799 €
-5%
MOC 4 999 €
Výpredaj -30% Haibike AllMtn CF 9 29/27.5 elektrobicykel, sivá/čierna
4 749 €
-30%
MOC 6 799 €
-21% CTM AREON 29 elektrobicykel, matná béžová/lesklá čierna, testovací
2 599 €
-21%
MOC 3 299,99 €
Novinka -21% Raymon Airok 29 elektrobicykel, silver stealth/taupe
4 499 €
-21%
MOC 5 699 €
BMC Fourstroke AMP LT THREE 29 elektrobicykel, iron grey/black
4 999 €
MOC 6 699 €
Výpredaj Novinka -20% Orbea RISE SL M10 630 Wh 29 elektrobicykel, tanzanite carbon view/carbon raw
6 599 €
-20%
MOC 8 199 €
Novinka -38% Corratec E-Power RS 160 Pro Team 29/27.5 elektrobicykel, light green/dark grey/grey
4 099 €
-38%
MOC 6 599 €
Výpredaj -29% Haibike AllMtn 2 29/27.5 elektrobicykel, gloss grey/lemon/black
3 849 €
-29%
MOC 5 399 €
-22% Kellys Theos F90 29/27.5 elektrobicykel, testovací, čierna
6 999 €
-22%
MOC 8 999 €
-24% Mondraker Crafty Carbon R MIND 29 elektrobicykel, carbon/desert grey/orange
5 599 €
-24%
MOC 9 199 €
-40% Raymon TrailRay 160E 7.0 29/27.5 elektrobicykel, anthracite
2 699 €
-40%
MOC 4 499 €
Po noviny do stánku, po dôchodok na poštu, na vyšetrenie do nemocnice - na to také šmudlátko stačí. A pri tom nájazde asi ani často nevyužiješ rýchlosti nad 25km/hod. A to nehovorím že v prudších stúpaniach je ho nutné skôr tlačiť aby neodišla elektronika.
Jeden môj známy je autista a tiež z neho lezú takéto úvahy, ktorým málokedy rozumiem. Zariadenie ktoré si zvečnil fotkami nie je ebike. Ak chceš, tak hociktorý chalan tu z tohto fóra ti cez víkend ukáže rozdiel medzi enduro alebo trail ebikom a tým tvojim zariadením. Alebo vieš čo spustil by som ťa dolu z Krížnej po cyklotrase na Rybô a potom by som ti dal sa napiť vody z pohára. Teda ak by sa ti podarilo otvoriť prsty na rukách.
ukáž mi kde niekoho presviedčam, že urobil chybu, ja sa pýtam na dôvody, keby som ho chcel silou mocou zničit, tak ho zničím hneď, ale keby chcem tak tak isto zničím aj ten drahý, ja keď si nedám sakra pozor, všetky veci pri mne trpia
@marseluspp áno,rátaš dobre, presnejšie 3200, ale tak noviny nečítam, dochodok nemám a do nemocnice nechodím
@cixno uznávam, že takto s ním až nejazdím
@cipo11 a si si naozaj istý, že z vás dvoch je on ten autista? ako jasné že to nie je žiaden enduro ani trail ani gej bajk, ale keď to nie je už ani ebike, čo to prosím Ta je?
Tvl a to Ti nestačí fórum s vlastnou kúpenou doménou a IP adresou, kde 99% príspevkov má člen menom saradsmejem ?
http://brut.me/index.php
Mechanické sa ľahšie štelujú?
S mechanickými som sa babral desiatky minút, používal som dokonca mierky na sviečky, aby boli ako tak nastavené a jednoducho ti môžem napísať, že vzhľadom na ich konštrukciu /1 valec stojí, druhý sa hýbe/ ich proste nenastavíš tak ako hydraulické nikdy.
Na hydraulických povolíš 2 šróby, pohýbeš prasiatkom, zamáčkneš brzdu a pritiahneš. Operácia na 2 minúty.
Zrejme si hydraulické ešte nikdy nemal, tak by som sa radšej zdržal komentára. Okrem toho si dovolím tvrdiť, že NAJHORŠIE HYDRAULIKY sú o niekoľko levelov lepšie ako NAJLEPŠIE MECHANICKÉ.
saradsmejem - tak teda, tvoja otázka znela, prečo si my (blázni) kupujeme predražené ebajky ktoré pomáhajú max do 25km/hod, keď môžeme mať ebajky za 1000€ ako ty, ktoré pomáhajú aj nad 25km/hod.
Ja ti odpíšem teda len za seba, prečo som si ja kúpil ebajk za 5000€ a rovno enduro (Mondraker Crafty R).
1, nemám rád jazdenie po asfaltke, ak tak len na presun medzi terénom
2, pri mojej váhe cca 115kg by som v žiadnom prípade nekúpil niečo také, aj keď to možno je pevné. (proste by som
tomu neveril.)
3, rád si to pustím dolu kopcom, hlavne v teréne, hoc aj v dosť rozbitom, takže základ pre mňa - pevný rám,
kvalitné brzdy a aj odpruženie. (nemyslím tým základné 2 piestové hydraul.brzdy, to som mal a už nikdy viac).
Nič v zlom, ale pochybujem, že si na ňom šiel dole rozbitým terénom cca 40km/hod a viac.
4, 90% času jazdím v lese, v terénoch. (oprav ma ak si dal na ňom v pohode 60 - 70 km v lese bez problémov)
5, posledná vec čo ma na rýchlo napadá, je vec vkusu a financií. Väčšina z nás tu jazdí terén a proste svojim bajkom
verí a niekoho tá 25ťka obmedzuje a niekoho nie. Mňa osobne vôbec, mne to nevadí.
Takže v skratke som ti odpovedal na tvoju otázku. Na základe svojho pohľadu, nie na základe pohľadu fóra.
Toto sú dôvody pre mňa.
Prajem ti veľa šťastných km a pekný deň
S mechanickými som sa babral desiatky minút, používal som dokonca mierky na sviečky, aby boli ako tak nastavené a jednoducho ti môžem napísať, že vzhľadom na ich konštrukciu /1 valec stojí, druhý sa hýbe/ ich proste nenastavíš tak ako hydraulické nikdy.
Na hydraulických povolíš 2 šróby, pohýbeš prasiatkom, zamáčkneš brzdu a pritiahneš. Operácia na 2 minúty.
Zrejme si hydraulické ešte nikdy nemal, tak by som sa radšej zdržal komentára. Okrem toho si dovolím tvrdiť, že NAJHORŠIE HYDRAULIKY sú o niekoľko levelov lepšie ako NAJLEPŠIE MECHANICKÉ.
je to dosť možné, ale Nazgul to pochopil presne, tak som to aj myslel... ja som mal, teda mám na jednom z autorov hydraulické brzdy a za mňa tolko problemov s nimi bolo, že ma to odradilo, ešte v zaruke som si ich daval robit v servise a nikdy dlho dobre nevydržali brzdiť, tak som na nich kus aj zanevrel, inač verím že tá Tvoja posledná veta platí
Ja ti odpíšem teda len za seba, prečo som si ja kúpil ebajk za 5000€ a rovno enduro (Mondraker Crafty R).
1, nemám rád jazdenie po asfaltke, ak tak len na presun medzi terénom
2, pri mojej váhe cca 115kg by som v žiadnom prípade nekúpil niečo také, aj keď to možno je pevné. (proste by som
tomu neveril.)
3, rád si to pustím dolu kopcom, hlavne v teréne, hoc aj v dosť rozbitom, takže základ pre mňa - pevný rám,
kvalitné brzdy a aj odpruženie. (nemyslím tým základné 2 piestové hydraul.brzdy, to som mal a už nikdy viac).
Nič v zlom, ale pochybujem, že si na ňom šiel dole rozbitým terénom cca 40km/hod a viac.
4, 90% času jazdím v lese, v terénoch. (oprav ma ak si dal na ňom v pohode 60 - 70 km v lese bez problémov)
5, posledná vec čo ma na rýchlo napadá, je vec vkusu a financií. Väčšina z nás tu jazdí terén a proste svojim bajkom
verí a niekoho tá 25ťka obmedzuje a niekoho nie. Mňa osobne vôbec, mne to nevadí.
Takže v skratke som ti odpovedal na tvoju otázku. Na základe svojho pohľadu, nie na základe pohľadu fóra.
Toto sú dôvody pre mňa.
Prajem ti veľa šťastných km a pekný deň
ďakujem
rozumiem, čiže Ty jazdíš extrémy a pri Tvojej váhe rozumiem úplne, ja aj napriek tomu že jazdím viac ako 30 rokov, nikdy som to nebral ako šport, ale ako zdravý a zábavný dopravný prostriedok na kratšie trasy, takže 60 km naraz určite nie, ani už nedavam take šalenky dolu svahmi, skusenosti ma naučili opatrnosti, lebo niekedy je tá náhoda nad všetku predvídavosť, reálnych 40+ na rozbitom teréne je už pekný adrenalín, dúfam že vieš kotul letmo cez riaditka
súhlasim, ani ja si moc asfaltku nevychutnávam, hlavne ani bezpečná nie je, preto z nej čo najrýchlejšie preč
ale už začíname fakt zachádzať do OT v tejto téme, takže ďakujem všetkým za vtipné a plodné komentáre ku mojím nEBajkom
POĎ NA BAJK!
PS:@Srsen Nie, to je len moja nastenka
Taktiez ty
"ten pán čo prešiel kilometer a išiel k Tebe do servisu musel byť riadny pošuk" "samozrejme slovenskym výpalníkom - colníkom" " ináč milujem takých mudrlantov, ktorý chcú automaticky silou potlačovať iný názor" "nie si Ty náhodou pravidelný používateľ socialnej siete zvanej retardbook???" "si naozaj istý, že z vás dvoch je on ten autista? ako jasné že to nie je žiaden enduro ani trail ani gej bajk"
Prides mi presne taky, ako ten tvoj bicykel co si si kupil (a neuspesne ho tu prezentujes)