Kúpila som ho pred 2 rokmi, ale použila asi 4x a pekne ležal v skrini. Používala som hodinky garmin, tak mi stačil tep z nich, odchýlka bola minimálna. Hrudný pás nie je veľmi pohodlný pre ženy inak. Dosť to tlačí pod športovou podprsenkou. Ku Garmin edge ale pás potrebujem a teraz keď som ho vytiahla v podstate nový, tak nejako umrel po pár jazdách na biku. Čo už.
Objednala som pred chvíľou Garmin HRM - dual
Ďakujem všetkým za snahu pomôcť
Kalenji z Decathlonu, alebo ja uz pouzivam vacsinou Garmin hodinky Venu 2 ako hrudak. Maju novy senzor tepu (ako aj ine nove modely od Garminu) a meria super.
Do edge môžem pridať hodinky garmin, ktoré nebudú zaznamenávať aktivitu a len snímať tep?
Ano. Napr. tie Venu 2 maju moznost vysielat udaje o tepe a nasledne pridas tie hodinky ako klasicky hr senzor v Edge. Potom uz to len spustis na hodinkach a Edge ich najde ako HR senzor.
Vedeli to uz Vivoactive 3, tak tipujem, ze vsetky novsie Garmin to maju.
Ano. Napr. tie Venu 2 maju moznost vysielat udaje o tepe a nasledne pridas tie hodinky ako klasicky hr senzor v Edge. Potom uz to len spustis na hodinkach a Edge ich najde ako HR senzor.
Vďaka moc Keď bude tlačiť pás, vezmem hodinky a v lete sa vyhnem opáleniu hodiniek na ruke s pásom
Edit : hodinky Vivoactive 3 počítač Edge 830 nenašiel
V každom prípade je to vyriešené novým hruďákom, vďaka
Tak som to nerobila, ale už urobila
A funguje to teda takto, či dá sa aj inak?
Srdcový tep vysielajú hodinky do garmin edge len ak je zapnutá aktivita. Akonáhle ju zruším, tep zmizne.
To mi príde ako hlúposť mať zapnutú aktivitu na hodinkách, ešte aj na edge a vo vrecku aj mobil, budem svietiť už ako elektráreň Píšu veľkú spotrebu batériu inak v tomto režime. To si pri 25 hodinovej jazde užijem nabíjania až až z powerbanky
Tu druhu moznost si neskusala? Nie "Broadcast in activity" ale len "Broadcast", v 44s vo videu. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Na 6x si to len zapnem nastavenou skratkou ku tlacidlu a hned to vysiela, ziadne zapinanie aktivity.
Ono hodinky mimo aktivity nemerajú tep tak "zodpovedne" ako počas aktivity. To vysielanie tepu do iného zariadenia je urobené skôr ako núdzovka. Presnosť optického snímača vždy zaostáva za hruďákom je len otázka kedy je to akceptovateľné a strašne záleží na podmienkach. Niekedy sú tie rozdiely zanedbateľné inokedy obrovské. Podľa mňa je hruďák vždy lepšia voľba aj za cenu menšieho nepohodlia. No neviem ako desiatky hodín s vivoactive ...
Tu druhu moznost si neskusala? Nie "Broadcast in activity" ale len "Broadcast", v 44s vo videu. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Na 6x si to len zapnem nastavenou skratkou ku tlacidlu a hned to vysiela, ziadne zapinanie aktivity.
Ďakujem, ďakujem, ďakujem
Už to funguje
Použijem občas, keď nebudem chcieť trpieť hruďák
po dlhom case som siel updatnut freemap (kedze ste to tu rozpisovali, ze je nova verzia) a pripajam edge 830 k pc a nic. citam na nete, ze je to vseobecny problem. Express aplikacia je posledna verzia, driver som updatol, vcera som pripajal fenix 6X a fungovalo to. vyriesil niekto tuto zahadu? dik
freemap nenahráš/neaktualizuješ cez Express. treba stiahnuť mapu z linku v príspevku vyššie, a súbor gmapsupp.img klasicky skopírovať do Edge do adresára Garmin
Mne uz viac ako dva roky vyskoci len toto a neda sa prihlasit. Este ze su aktualizacie aj cez wifi v zariadeniach a nie len cez aplikaciu po pripojeni k PC.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kúpila som ho pred 2 rokmi, ale použila asi 4x a pekne ležal v skrini. Používala som hodinky garmin, tak mi stačil tep z nich, odchýlka bola minimálna. Hrudný pás nie je veľmi pohodlný pre ženy inak. Dosť to tlačí pod športovou podprsenkou. Ku Garmin edge ale pás potrebujem a teraz keď som ho vytiahla v podstate nový, tak nejako umrel po pár jazdách na biku. Čo už.
Objednala som pred chvíľou Garmin HRM - dual
Ďakujem všetkým za snahu pomôcť
Do edge môžem pridať hodinky garmin, ktoré nebudú zaznamenávať aktivitu a len snímať tep?
Vďaka moc
Edit : hodinky Vivoactive 3 počítač Edge 830 nenašiel
V každom prípade je to vyriešené novým hruďákom, vďaka
https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/vivoactive3/EN-US/GUID-8EC8B7FE-2AC2-46E9-94FC-06416FF1E2ED.html
A funguje to teda takto, či dá sa aj inak?
Srdcový tep vysielajú hodinky do garmin edge len ak je zapnutá aktivita. Akonáhle ju zruším, tep zmizne.
To mi príde ako hlúposť mať zapnutú aktivitu na hodinkách, ešte aj na edge a vo vrecku aj mobil, budem svietiť už ako elektráreň
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Na bežky musím mať hrudný pás viac utiahnuty, inak klesá na pupok. Tak som rozmýšľal nad polarom, mal som to požičané od kamoša na vyskúšanie, nevidel som na tom negatívum. Ale priznám sa neskúšal som to reálne počas aktivity.
https://www.dcrainmaker.com/2019/03/polar-oh1-plus-optical-hr-sensor-in-depth-review.html
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ďakujem, ďakujem, ďakujem
Už to funguje
Použijem občas, keď nebudem chcieť trpieť hruďák
Tiez mi garmin nevedelo "otvorit" v pc asi pred dvoma tyzdnami, ale naposledy tusim tri dni dozadu ho zase naslo