Čaute chcel by som v lete voziť polročného syna vo vozíku, len nemám žiadne skúsenosti, vie mi niekto poradiť, aký mám pozerať?
chcel by som pojazdiť aj trocha ľahší terén......
poprípade aj na predaj ak niekto má jazdený...............
o váhu tu evidentne nešlo
ale používať nejaké pofiderne osky, kde potom pri poškodení môže ísť o zdravie tebe, malému pasažierovi, alebo hrozí poškodenie rámu
To na fotke co som posielal je oska na boostovy rám = pôvodná oska má rozmer 12x148mm. Keď som to vyberal a študoval tak treba brať do úvahy pri vyberte este ďalšie 2 atributy: 1.stupanie závitu, 2.zakoncenie na opačnej strane, bud je rovné alebo konicke(maxle).
148mm je sirka boost naboja a nie dlzka osky.
U mna je to takto
Attachment:
IMG_20230502_152026843_HDR~2.jpg
Na posuvnom meradle je pre ilustraciu 148mm, ako sirka naboja. Celkova dlzka osky od zavitu po hlavu je 180mm, ako vonkajsia sirka zadnej stavby v mieste otvoru pre os.
Prosim vas viete mi poradit aku pevnu osku na uchytenie vozika potrebujem na moj bajk ? Dlzka terajsej je 182mm Treba osku podla znacky cyklovozika alebo je to univerzalne uchytenie
Ahoj ma tu niekro kontakt na toho sustruznika co by vedel vyrobit osku na mieru? Mne Thule nepasuje mam dlzku 170mm M12x1,5 a taku som nikde nenasiel co som skusal Thule 172-178mm ta je velka. Dik za info
A co si tak dat urobit len vymedzovaciu podlozku? Klasicky Thule vyraba tiez osky v max. dlzke pre danu sirkuz naboja a pridava tam podlozky.
Naco vyrabat komplet novu osku...
A co si tak dat urobit len vymedzovaciu podlozku? Klasicky Thule vyraba tiez osky v max. dlzke pre danu sirkuz naboja a pridava tam podlozky.
Ja som v tej dobe nenašiel správny rozmer osky na môj bicykel. Keďže som ju nevedel kúpiť, ostalo len vyrobiť.
Caute, mate niekto skusenost, ci je problem ked adapter na Thule vozik nie je vodorovne? Triban ma nepusti viac ako je na foto a neviem ci to v nejakych uhloch nebude robit problemy. Predpokladam, ze nie som jediny co ma podobny problem tak ma zaujima ci je to ok alebo ako by som to mohol riesit.
Z druhej strany trci tycka tak snad to tam akurat vojde. Nastastie som nasiel na bazare ten adapter za polovicnu cenu - lebo 25eur za kus hlinika je celkom ustrelene. Uvidime ci zapasuje .
Neviem či to niekto už skúšal, ale na fore som nenašiel. Návod ako modifikovať pruženie na Thule Chariot Lite na možnosť zmeny tuhosti, tak ako pri drahších verziach Chariotu. https://www.youtube.com/watch?v=M34MiLSDxvs
Ja mám najväčší problém v Lite, čiže bez sklopenia, že keď malý dá slofika, tak musím kontrolovať či mu nevisí hlava dopredu
Preto mu ani prilbu nedavam
Na toto nejaký liek?
Ja som supporter pouzival pre obe deti. Asi dobra pomocka. Ja som im teda vzdy sklopil, ked zaspal. Mal som vozik pre dvoch a aj ked som viezol len jedneho, tak na druhej strane boli veci a deky, ale toto podopiera hlavu lepsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale používať nejaké pofiderne osky, kde potom pri poškodení môže ísť o zdravie tebe, malému pasažierovi, alebo hrozí poškodenie rámu
U mna je to takto
Na posuvnom meradle je pre ilustraciu 148mm, ako sirka naboja. Celkova dlzka osky od zavitu po hlavu je 180mm, ako vonkajsia sirka zadnej stavby v mieste otvoru pre os.
Nevšimol som si nikde aký máš cyklovozík ?
https://www.axit.cz/sk/d142578_thule_adapter_osy_shimano_e-thru_m12x1-5/?mena=eur
Tato ma 170mm a stupanie 1.5
Cena vyzera byt tiez ok.
Ja som v tej dobe nenašiel správny rozmer osky na môj bicykel. Keďže som ju nevedel kúpiť, ostalo len vyrobiť.
https://www.bike24.com/p2140122.html
Luigi ano, to je dalsia vec. S adapterom sa predlzi aj dlzka potrebnej osi, a je tam realna moznost, ze povodna nebude stacit.
Preto mu ani prilbu nedavam
Na toto nejaký liek?