rasto Veru hej, 1,535kg bez stredu, pomaly jak toj bars aky full Ale ma to odpustene, je to srdcova zalezitost.. Gusto0 Neni to tak uplne namiesto neho, resp. len docasne. Teda dufam Potrebujem teraz hlavne poriadne najazdit, v ramci moznosti dohnat stratene a toto mi v tom hadam pomoze
Jaiub tie xlc pedále tiež veľa radosti neurobia asi. Ja som ich používal na detských bajkoch asi 3 páry 1x xlc 2x ako zerrai z Ali vždy s rovnakým výsledkom. Stratená nastavovacia skrutka, stratená krytka pre osku alebo ohnutá zadná zaražka ktorá drží iba v strede a pri každom kontakte s terénom sa ohne do nejakej strany a potom už nefunguje dobre a treba ju vyrovnávať. Keď už ušetriť nejaké gramy oproti Shimanu, tak force pedále sú asi lepšia voľba.
Co je zle na 702? Mam ich uz dlhsie vo wishliste...
nic na nich nie je zle, len by som bral tu vyssiu radu, minimalne kvoli BOA Li2 (na 702 je mozna "mikrouprava" iba v jednom smere), plus su tuhsie a maju kvalitnejsi zvrsok
Tak zase odtial potial, ked si viac zasluzim tak budu aj 902-ky Doteraz som si vystacil s 500vkami tak horsie by to byt nemalo. Zase som sa snazil drzat rozpocet v akej takej norme a nato ze to je defacto treningovy nastroj do vsetkych podmienok... misotkac Dik za info. Pedale boli vyslovene iba na skusku zo zvedavosti, uz ich mam isto aj dva roky vo wishliste a teraz nastala ta chvila... V podstate je to cierny kon celej stavby a mozu len prekvapit, na mtb by isto nesli...
Tak zase odtial potial, ked si viac zasluzim tak budu aj 902-ky Doteraz som si vystacil s 500vkami tak horsie by to byt nemalo. Zase som sa snazil drzat rozpocet v akej takej norme a nato ze to je defacto treningovy nastroj do vsetkych podmienok... misotkac Dik za info. Pedale boli vyslovene iba na skusku zo zvedavosti, uz ich mam isto aj dva roky vo wishliste a teraz nastala ta chvila... V podstate je to cierny kon celej stavby a mozu len prekvapit, na mtb by isto nesli...
Ved prave, 702 su v mojich ociach taky rozumny kompromis. Ak by to slo na cestu, tak nepoviem, ale v terene dostanu dost zabrat...
Tecka čo 5a to vyšlo a odkiaľ si bral? Ja som kúpil synom 2 wattmetre od nich z Ali, jeden aj s kľukami od nich, druhý len pavúk, čo som dal na svoje kľuky a aj po nakalibrovaní ten prvý meria trochu menej. Na trenažeri to ešte ako tak ukazuje podobne čísla. Ale po dlhšom výjazde má tažší syn, ktorý sa menej fláka a viac toho odtiahne pravidelne nižší priemerný výkon. Aj by som to nastavil nejak cez ten koeficient, ale neviem, kotrý z nich ukazuje tie správne čísla
Kupival som z ali - arancee cycling store. Tu som kupoval aj v minulosti. Stalo to celkovo 260€. S dvomi PM pavukmi som nemam ziadne anomalie co sa tyka vykonu.
Ten priemerny vykon je asi zly parameter na sledovanie. Moze to byt len to, ze slape viac kadencne. Je to kus viac komplexna tema, hlavne pre nas amaterov.
Priemerny vykon je o nicom hodnota, ked tak normalizovany vykon a bez nul. Alebo na urcitom segmente, kde sa stale slape bez vykyvov, tam ten priemerny ok.
Rôzne poštárky doniesli. Niečo mne niečo priateľke.
Kavron fajvr riaditka kaňon 189g (740tky)
A na test aj ľahké duše z Ali. Recenzie boli dobre. Uvidíme keď nahodím.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Gusto0 Neni to tak uplne namiesto neho, resp. len docasne. Teda dufam
Kuriér stál v kolóne, tak som si tam pre ne zbehol
Btw ten geocaching ešte frčí? To sú už roky čo sme sa tým bavili.
nic na nich nie je zle, len by som bral tu vyssiu radu, minimalne kvoli BOA Li2 (na 702 je mozna "mikrouprava" iba v jednom smere), plus su tuhsie a maju kvalitnejsi zvrsok
misotkac Dik za info. Pedale boli vyslovene iba na skusku zo zvedavosti, uz ich mam isto aj dva roky vo wishliste a teraz nastala ta chvila...
misotkac Dik za info. Pedale boli vyslovene iba na skusku zo zvedavosti, uz ich mam isto aj dva roky vo wishliste a teraz nastala ta chvila...
Ved prave, 702 su v mojich ociach taky rozumny kompromis. Ak by to slo na cestu, tak nepoviem, ale v terene dostanu dost zabrat...
Ten priemerny vykon je asi zly parameter na sledovanie. Moze to byt len to, ze slape viac kadencne. Je to kus viac komplexna tema, hlavne pre nas amaterov.
Kavron fajvr riaditka kaňon 189g (740tky)
A na test aj ľahké duše z Ali. Recenzie boli dobre. Uvidíme keď nahodím.