Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ak by ste niekto chcel este do 12.6. objednavat bike z canyonu odporucam skusit napisat cez Fb. Maju este nejake kody a su ochotny ich poslat. Aj mne to teraz usetrilo skoro 60€.
Posiela z dušami a aj keď sa pri kolesách píše ze tubelles ready tak to neznamená ze vyberieš dušu dáš ventil a mlieko a ideš. Na cestaku ultimate sl7 mam od výroby plášte ktoré niesu vhodné na tubelles. Kolesá sú prípravene na mlieko ale plášte by som musel vymeniť. Mňa to dosť sklamalo
Lux trail takisto stačí vybrať duše, namontovať bezdušové ventilky /akurát, že neboli pribalené, treba si kúpiť / nahodiť plášte späť, naliať mlieko, nafúkať a jazdiť....
Boa jeho to mám ešte ventilky objednávať? 🤦Nie že by som bol lakomý, ale už mám na ceste tri balíky s cyklo vecami na bajk, kde som ich mohol prihodiť, keby som to bol vedel.
Pozerám že z mtbikera ešte objednávku neodoslali, tak som im napísal o pridanie ventilov do objednávky a obratom mi poslali link na doplatenie. Palec hore mtbikeru za takú promptnú reakciu v sobotu večer, kľudne mi to stačilo poslať pondelok ráno 😃.
Boa jeho to mám ešte ventilky objednávať? 🤦Nie že by som bol lakomý, ale už mám na ceste tri balíky s cyklo vecami na bajk, kde som ich mohol prihodiť, keby som to bol vedel.
niekedy ventilky na bezduše boli pribalené... k Neuronu som mal ventilky tiež pribalené, to bolo pred 3 rokmi, ale neviem ako to funguje teraz...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kazdy kod sa da pouzit len raz. kod2 uz bol pouzity inym ucastnikom. neviem ci kod1 uz niekto pouzil.
niekedy ventilky na bezduše boli pribalené... k Neuronu som mal ventilky tiež pribalené, to bolo pred 3 rokmi, ale neviem ako to funguje teraz...
CANYON23BIKEFEST-RHWM-5X3C-PC
CANYON23BIKEFEST-HC99-MRTD-WX
Hádam ešte poslúžia