Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Toto som teraz skusil a je to zatial ok i ked sa mi velmi nehodia tie pixel textury k modernym shaderom.
Diablo 2 ressurected za 14 a komplet D3+D2ressurected za 20
Diablo 2 ressurected za 14 a komplet D3+D2ressurected za 20
trojka nestojí ani z aderavý groš, o d2ressurected sa dá uvažovať, no predsa len je postavená na 1.14 patchi D2LOD, ktorý ju značne zjednodušuje a taktiež nemôžeš hrať LAN a ani na privátnych serveroch
ja odporúčam originalny D2LOD 1.12 , ktorý je už zadarmo a netreba žiaden pochybný activision launcher
Je to ovela prepracovanejsie, vertikalny pohyb dava hre (hlavne boju) uplne iny rozmer, turn-based boj je spraveny perfektne, nie je to vobec zdlhave. Divil som sa naco je defaultne nastaveny pocet Quicksave slotov na 25. Uz sa nedivim
Vedlajsie postavy su perfektne, smelo mozu konkurovat Minscovi. Pribeh je putavy, a questy maju tolko roznych koncov, ze nema zmysel googlit co sa stane ked... hra je vyslovene spravena tak, aby ju hrac presiel aspon 2-3 krat, lebo nema sancu objavit vsetko a stale tam najde vela noveho.
synovi som ju zatial len vysharoval na steame, budeme sa striedat
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Taktika je na uplne inej urovni ako BG1/2, mozes napr. rozdelit partiu a prehladavat prostredie so skrytym Rogue-om, najdes si nejaky ciel a zacnes s nim boj rovno backstabom, vsetci protivnici sa automaticky prepnu do turn-based boja, ale zvysok tvojej partie sa moze slobodne hybat lebo do boja zatial nevstupili. Takze mozes sa s nimi takisto zakradat blizsie k nepriatelom a pokial ta nevidia, zautocis na nich rovno zozadu a okrem toho ze si nemusel riesit ziadnu iniciativu, prekvapis ich a ich dalsi turn im prepadne (tusim).
Suboje su relativne rychle a kratke. Nastastie tam nemusis 20x sekat do nepriatela kym chcipne ako v BG1/2, to by asi nefungovalo v turn-based mode.
čo je aj dobré aj zlé zároveň
Cize ako HeroesMightMagic? Tak amen ,tento styl ma nikdy nebavilo hrat 🤦 usetrenych 60€
čo je aj dobré aj zlé zároveň
zas tieto hluposti o preskinovani..asi je to poderne sa vyjadrovat k vsetkemu