odporucam fy https://www.d2r.sk/index.html ako bolo spomenute vyssie, su to min. 24h merania, kvoli zaverom, cena bola pred rokom cca 1600€, ale kazda situacia je ina CP.
Tiež ich odporúčam.. podľa mňa nemajú na Slovensku konkurenciu
nasrdili ma ked v tescu uz je vacsina samoobsluznych pokladni len s moznostou platby kartou. nove pokladnice uz ani moznost platby hotovostou nemaju. prave minuly tyzden zrusili dalsiu klasicku pokladnu s pokladnickou a nahradili ju dvoma samoobsluznymi len platba kartou. v nedelu sla len jedna jedina pokladna kde sa dalo platit hotovostou.
tak dnes som sa schuti pobavil ked im platba kartou nesla vobec a dalo sa platit len hotovostou ako tam ludia nahanali centy po penazenkach a rozsekala ma hlaska - pockaj skusim to zaplatit telefonom chlapik co si nablokoval cely nakup na pokladni len platba kartou a potom zistil ze kartou nezaplati neskryval "nadsenie"
Keby dali zlavu za to, ze si sam nablokujem, tak to beriem. Pri velkom nakupe je to strasna otrava, to nehovorim o tom ze alkohol vam musi prist schvalit personal tak ci tak...
nasrdili ma ked v tescu uz je vacsina samoobsluznych pokladni len s moznostou platby kartou....
Tu nejde o platbu kartou. Keby ste boli solidarni, podporite moj bojkot vsetkych automatov. Predavacky pridu o pracu, studenti si nebudu mat kde zarobit. Mam rad osobny kontakt a takto udrziavam pracovne miesta. Naivne? Mozno, ale niekde treba zacat...
Ja bojkotujem karty v predajni uz niekolko rokov.niesom sponzor bank.radsej zaplatím našej pani Božke.ludia ***** ze musia ist do bankomatu na ulici.niektorý sa už naučili..a chodia s grošmi
Tiez som dinosaur, tie samoobluzne pokladne nepouzivam. Nech tu pracu nablokovania tovarov robia pokladnicky, ved na to su tam platene
A neplatim ani hodinkami ani mobilom, pekne vsetko kartickou.
Dudo Neviem prečo, ale až včera som si to u Teba všimol v momente, keď sme dotlačili príjemný poloobed, a čašník pri slove “hotovosť” zostal na sekundu trocha prekvapený
Samooblužné v potravinách nepoužívam, keďže robím nákupy na viac dní naraz, ale v takom OBI som to uvítal, lebo tam sa všetci zo zvyku tlačia pred často jedinou otvorenou ľudskou pokladňou, a navyše rozmerné tovary stačí oskenovať z vozíka a netreba ich nechať na výstupnej váhe tak ako potravinách (Billa).
Mne sa najviac pacia samoobsluzne pokladne v Decathlone. Tovar vlozim do priestoru na pokladni a vsetko je automaticky nablokovane. Sem-tam skeneru nieco ujde, tak to treba skontrolovat. Skoda, ze to nefunguje tak aj v potravinach napr pri pecive, ovoci a pod.
iron.hide skor ako na pokladni by som ludi uvital v logistike a podpore nakupujucih. Doplnat tovar treba stale a obcas sa zide nasmerovanie kde co najst.
Dudo ja prave samoobsluzne velmi rad vyuzivam - nablokujem si to tempom akym chcem, v klude zaplatim, pobalim sa do tasiek a este mi podakuje ze u nich nakupujem. okrem toho - mal by si prestat nakupovat aj v mtbiker - v sklade im uz behaju roboti namiesto ludi
pri nakupe potravin pouzivam stale hotovost lebo si ju viem skor ustriehnut/usetrit - psychlogicky efekt.
chmeliak pipaky ti po zaplateni na konci samoobsluznych da obsluha dole
Ja sa vzdy smejem v obchode. Ludia stoja v tych frontach kludne pol hodinu a ja mam za 3 min nablokovane a odchadzam a oni tam stoja a stoja. Hotovost by som zrusil. Aspon by bolo menej okradnutych babiek. V takom madarsku to podporuje aj stat a kartou zaplatis aj na poli. Ich banky maju smiesne poplatky az ziadne.
Tyzden vo Svedsku a ich peniaze som nevidel. Este aj na verejnej toalete som vedel zaplatit kartou. Hotovost by som zrusil aj ja, aj ked chapem, ze u nas by to momentalne mozne nebolo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiež ich odporúčam.. podľa mňa nemajú na Slovensku konkurenciu
tak dnes som sa schuti pobavil ked im platba kartou nesla vobec a dalo sa platit len hotovostou
https://m.youtube.com/watch?v=ISR4E5ciPH0
Tu nejde o platbu kartou. Keby ste boli solidarni, podporite moj bojkot vsetkych automatov. Predavacky pridu o pracu, studenti si nebudu mat kde zarobit. Mam rad osobny kontakt a takto udrziavam pracovne miesta. Naivne? Mozno, ale niekde treba zacat...
A neplatim ani hodinkami ani mobilom, pekne vsetko kartickou.
Samooblužné v potravinách nepoužívam, keďže robím nákupy na viac dní naraz, ale v takom OBI som to uvítal, lebo tam sa všetci zo zvyku tlačia pred často jedinou otvorenou ľudskou pokladňou, a navyše rozmerné tovary stačí oskenovať z vozíka a netreba ich nechať na výstupnej váhe tak ako potravinách (Billa).
iron.hide skor ako na pokladni by som ludi uvital v logistike a podpore nakupujucih. Doplnat tovar treba stale a obcas sa zide nasmerovanie kde co najst.
Pivo, alebo iny alkohol nezaplatis, nepusti ta to dalej, kym ta nepride personal skontrolovat, doslova
pri nakupe potravin pouzivam stale hotovost lebo si ju viem skor ustriehnut/usetrit - psychlogicky efekt.
chmeliak pipaky ti po zaplateni na konci samoobsluznych da obsluha dole