Hehe sranda, ide sa tu vytvárať etalón morálnosti povolaní, kde na vrchole stoja ľudia tvoriaci hmotné výstupy a úplne dole sú pekelní paraziti, že peter120😂. Nikdy si zrejme nepoužil služby žiadnej bankovej inštitúcie, nikdy si nepotreboval žiadnu právnu službu, lebo veď vzory zmlúv sú na nete, nikdy dúfam nebudeš potrebovať akékoľvek právne zastúpenie v občianskoprávnom konaní, nikdy si nezoberieš hypo, a nikdy nebudeš platiť kartou vydanou bankovou inštitúciou.
Moja skusenost s financnymi instituciami je na hovno, mam urcite dovody byt nasrany. Ides vybavit hypo ona ti tam ebne poistku ktora stoji doslova za hovno (uz jednu mam, ale hlavne aby si platil ich mesacne...) jasne sa vyjadris ze to nechces.. Nepohnes sa nikam, lebo milostiva na priehradke sa zasekla.
Tak teda fajn

..uz mam nachystanu vypoved "§ 802a ods. 1 Občianskeho zákonníka"... O dalsich veciach pomlcim, lebo "ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju"..
Poistovna-x, tam sa vyhrazali s xxx€ nedoplatkami.. Po nastudovani suvisiacich § 800-804 Občianskeho zákonníka, som presvedceny ze nepostupovali podla litery zakona, ale ebat ich, uz je to uzavrete. (sice poistovna ma narok na € do momentu skoncenia poistenia, ale preco to neukoncili skor, ako pise zakon-na co cakali

) Uz viem naco, aby este nakoniec podojili 260€... Vazeni financnici, fuck off.