nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
všetko bolo správne, majú to nastavené v cieli tak že vyhrá ten ktorého bicykel je prvý v cieli, predná časť tej čiernej čiary je cieľ - koniec pretekárskej trate, pretekár na tom bicykli nemusí ani sedieť, stačí ked napr. dojde na 4. mieste jeho bicykel lebo napríklad tuto bol Cavendish v cieli síce až piaty ale vo výsledkoch je jeho bicykel na 4. mieste a ten je podstatný nie pretekár Cavendish
Sep Kuss detto.
Predsa len aspoň tak by mohli ľudia čo moc nesledujú tento šport (a zapnú si raz za rok tour) vedieť aké to je náročné a že to nie je len ľahké jazdenie si na biku.
Tu som napriklad daval statistiky Pidcocka pocas jednej nenarocnejsej etapy:
https://www.mtbiker.sk/forum/post1954951.html#p1954951
Predsa len aspoň tak by mohli ľudia čo moc nesledujú tento šport (a zapnú si raz za rok tour) vedieť aké to je náročné a že to nie je len ľahké jazdenie si na biku.
srdcová frekvencia je vdaka lepšej výkonnosti, trénovanosti pretekárov ešte nižšia ako u hocakých ľudí na bicykli ked makajú a údaje o aktuálnom napr. 3 sekundovom wattovom výkone sa menia vo veľmi krátkom čase a skáču furt hore dole 200 - 300 - 400 - 290 ..., ešte by zaujímavé boli napríklad normalizované výkony včerajšej pekelnej prvej hodiny a štvrť ked sa robil únik teda wattové výkony za nejaký dlhší čas, včera v úvodnej hodine a štvrť museli tí vpredu čo sa nakoniec dostali do úniku ísť okolo 5,5 W/kg
Vrcharsky dres ma už istý Ciccone. Dnes v úniku ho definitívne potvrdil.
Jonáš mu nechal aspon etapu