Trikinko takze by si pokojne vyhodil 20000 policajtov (ved policajti su zli) a pretoze odmietaju skakat ako nejaky povereny minister piska? Policajt sa riadi zakonmi, nie vrtochmi ministra. Ministrova pravomoc zacina a konci pri nominacii a odvolani policajneho prezidenta (Inspekciu neriesim). Nema ziadnu personalnu pravomoc nad akymkolvek inym policajtom. Tiez nema akukolvek pravomoc nazerat do spisov a riesit vysetrovane pripady. Uz sa konecne zobud. Ze to tak doteraz bolo je prave to ukradnutie statu mafiou. Ze o takom stave stale snivas o tebe vypoveda, ze mentalne stale zijes v totalite. Hamran to na tlacovke vysvetloval aj pravom nepobozkanym, ale to by si ju museli pozriet, vsak...
„Asi sa budete pýtať, o akom poslancovi dnes hovoril Štefan Hamran. My máme informácie, že je to poslanec Martin Borguľa so Sme rodina a neurobili nič iné, len prepísali dátum," povedal Fico.
Fico uz obhajuje poslanca Sme Rodina. Zeby rodiaca sa povolebna koalicia? Neprekvapilo by ma to. Ze Kolar pojde s Ficom je podla mna jasne.
v minulosti si fízli robili čo chceli.lebo boli červenou elitou štátu.dnes už ňou dávno nie su a musia sa podriadiť zo zákona politickej kontrole a nie sa stavať tým ktorým sú podriadení.reči o volných rukách sú len hamranove bludy.ani armáda nemá volné ruky.
chces povedat, ze za komancov boli policajti nezavisli na vladnej moci a preto si mohli robit co chceli? To vazne?
tak a je to jasné,Šimka sa zastal Fico,dokonca urobil tlačovku-nepozeral som ju celú,tak neviem, či mu aj poďakoval,ako má zvykom, za "kus dobrej roboty"
ak sa toho istého odvolaného politika zastal fico aj dzurinda .... tak asi je už naozaj čas na progresívcov a celú túto starú garnitúru treba poslať do karibiku
Tiež som presvedčený že Hamran je rovný chlap a Šimko svojou stareckou demenciou prihral asi nechtiac opozícii.
Na druhej strane je pravda že Hamranovci robia aj trochu zúfalé a nekorektné kroky ale ja osobne ich obdivujem že len tak maličké keď sa im vyhrážajú basou.
až teraz som si všimol,že Fico a Smer sa Šimka nielen zastal,ale chcel k jeho odvolaniu zvolať mimoriadnu schôdzu-takže je to ešte lepšie,ako by Šimkovi poďakoval "za kus dobrej roboty" schôdzu sa nepodarilo otvoriť ani na druhý pokus:
21. júla 2023 10:57
Zlyhal aj druhý pokus otvoriť mimoriadnu schôdzu k Štefanovi Hamranovi. Smer chcel uznesením vyzvať premiéra, aby odvolal policajného prezidenta. Posledný pokus bude v sobotu o 10.15 h.
V rokovacej sále sa prezentovalo len 58 poslancov, potrebných bolo najmenej 76.
triki Uveď prosím zoznam novovzniknutých agentúr v predvolebnom období tak, ako ich zachytáva Obchodný register. Poprosím o odkazy na OR. V prípade, že všetky (okrem tej jednej či dvoch) vznikli teraz, sa Ti rád ospravedlním.
ak veríš telefonickým prieskumom tak ver ďalej.bol tu roky taký jeden pán.Baránek sa volal a ten tiež tolko telefonoval až sa mu za tie roky zavaril telefón.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
minister mal všetkých fízlov okamžite vykopnúť a dať im jasne najavo,že sú podriadení štátu.
„Asi sa budete pýtať, o akom poslancovi dnes hovoril Štefan Hamran. My máme informácie, že je to poslanec Martin Borguľa so Sme rodina a neurobili nič iné, len prepísali dátum," povedal Fico.
Fico uz obhajuje poslanca Sme Rodina. Zeby rodiaca sa povolebna koalicia? Neprekvapilo by ma to. Ze Kolar pojde s Ficom je podla mna jasne.
chces povedat, ze za komancov boli policajti nezavisli na vladnej moci a preto si mohli robit co chceli? To vazne?
„My máme informácie, že je to poslanec Martin Borguľa so Sme rodina a neurobili nič iné, len prepísali dátum," povedal Fico.
Fico uz obhajuje poslanca Sme Rodina. Zeby rodiaca sa povolebna koalicia?
Borguľa je pôvodne smerák. Fico sa oprávnene bojí, že by mohol výmenou za nižší trest, začať spolupracovať s políciou a dosvedčiť smerácke zločiny.
https://www.youtube.com/watch?v=HHhvAlajY08
Skoda ze sa mu tak nechce rozpravat o skupinkach, vlacikoch, pokladnikoch alebo sitkach. Mal by vacsie obecenstvo.
Na druhej strane je pravda že Hamranovci robia aj trochu zúfalé a nekorektné kroky ale ja osobne ich obdivujem že len tak maličké keď sa im vyhrážajú basou.
21. júla 2023 10:57
Zlyhal aj druhý pokus otvoriť mimoriadnu schôdzu k Štefanovi Hamranovi. Smer chcel uznesením vyzvať premiéra, aby odvolal policajného prezidenta. Posledný pokus bude v sobotu o 10.15 h.
V rokovacej sále sa prezentovalo len 58 poslancov, potrebných bolo najmenej 76.
https://dennikn.sk/minuta/3485472/?ref=mwat
https://www.median.sk/sk/volebny-model-3/
PS 19%
https://www.facebook.com/voxpolitico
aktuálne 12207 zbytočných príspevkov .....
ale ak Ti odpovie, tak si kúpim basu
ak veríš telefonickým prieskumom tak ver ďalej.bol tu roky taký jeden pán.Baránek sa volal a ten tiež tolko telefonoval až sa mu za tie roky zavaril telefón.