Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftMichalJ napísal:
Ano, neustale meranie kludoveho tepu maju az najnovsie Suunto Vertical, ktore su ale cenovo uplne inde ako spominane hodinky :)

pol Zo zvedavosti (kedze moje hodinky este nemaju ani len opticky senzor), co vsetko si realne tym kludovym tepom sledujes? A teda aj v com vidis prinos toho kontinualneho sledovania HR neustale oproti intervalom?

cely denny suhrn, alebo aj spanok musi byt viac skresleny...dam priklad, ktory sa mi realne deje: sedim pri tepoch cca 50, vybehnem na druhe poschodie, kde si opat sadnem, ked to stihnem medzi meraniami, tak hodinky si v podstate ani nevsimnu ze som mal mozno aj 30sekund tep okolo 100...stale budu ukazovat tych 50 uderov :D ..pre niekoho mozno blbost, mne to pri hodinkach za tie peniaze vadi...a to som bol uz aj zmiereny stym, ze maju len 43mm....ked sa v alze objavili rozbalene instinct 2x za 360€ tak uz nebolo o com rozmyslat...
Zobraziť komentár 18.07.2023 - 12:58:20
01
skynet kúpil som tie Suunto 5 Peak.
Zobraziť komentár 18.07.2023 - 13:20:51
01
arrow_leftpol napísal:
cely denny suhrn, alebo aj spanok musi byt viac skresleny...dam priklad, ktory sa mi realne deje: sedim pri tepoch cca 50, vybehnem na druhe poschodie, kde si opat sadnem, ked to stihnem medzi meraniami, tak hodinky si v podstate ani nevsimnu ze som mal mozno aj 30sekund tep okolo 100...stale budu ukazovat tych 50 uderov :D ..pre niekoho mozno blbost, mne to pri hodinkach za tie peniaze vadi...a to som bol uz aj zmiereny stym, ze maju len 43mm....ked sa v alze objavili rozbalene instinct 2x za 360€ tak uz nebolo o com rozmyslat...

Chapem, skor som myslel ako ten graf a tie cisla potom interpretujes a co tam vidis a vyuzijes? Co z toho ti realne nieco povie k treningu alebo k zdraviu vseobecne. Ci naozaj vidis, ze tieto rana som mal tep vyssi, ako by som cakal a upravujem potom trening alebo nieco take :)

Ci len pozries, ze mam pekny graf a chcem ho mat kompletny a hotovo? :D
Zobraziť komentár 18.07.2023 - 14:38:14
00
vseobecne ked si chory, reps. "mas nieco v sebe", pripadne si pretrenovany mas v klude vyssie pulzy, tak s hodinkami ktore meraju kontinualne tep vies toho o tele viac a prisposobis tomu aj aktivity, mozno zi ale pol napise nieco ine :)
Zobraziť komentár 18.07.2023 - 14:45:15
01
tie garmin merajú viacero veličín a z toho ti v apke vyhodia denný výstup, odhalia skôr nejaký trend, než tvoj osobný pocit (ako píše Hak3r počiatočná choroba, únava, pretrenovanie) aklimatizaciu na teplo... ako aj výstupy z tréningu sú už docela komplexné a priamo garmin ti vie ponúknuť odporúčania- tu už ale musíš tie hodinky mat na ruke aj počas spánku
Zobraziť komentár 18.07.2023 - 15:01:43
01
Tak ako je pisane vyssie. Napriklad pri covide aj pri vaznejsich ochoreniach mi hodinky vzdy 1-2 noci pred prvymi priznakmi ukazovali velmi vysoke hodnoty pulzu a "stresu" pocas spanku. Celkom sa da podla toho zistit ci sa nieco deje s telom a ci prebieha regeneracia po jazde v poriadku. Castokrat kvoli zdravotnym problemom mam pulz vysoky aj 24h po jazde, tymto si to viem odsledovat a ked to trva dlho, viem ze s tym potrebujem nieco robit. Nemam vyslovene sportove Garminy, iba ich lifestylovu verziu, aj tak statistiky pomozu

arrow_leftMichalJ napísal:
Chapem, skor som myslel ako ten graf a tie cisla potom interpretujes a co tam vidis a vyuzijes? Co z toho ti realne nieco povie k treningu alebo k zdraviu vseobecne. Ci naozaj vidis, ze tieto rana som mal tep vyssi, ako by som cakal a upravujem potom trening alebo nieco take :)

Ci len pozries, ze mam pekny graf a chcem ho mat kompletny a hotovo? :D
Zobraziť komentár 18.07.2023 - 15:03:05
02
arrow_leftjurant napísal:
Tak ako je pisane vyssie. Napriklad pri covide aj pri vaznejsich ochoreniach mi hodinky vzdy 1-2 noci pred prvymi priznakmi ukazovali velmi vysoke hodnoty pulzu a "stresu" pocas spanku. Celkom sa da podla toho zistit ci sa nieco deje s telom a ci prebieha regeneracia po jazde v poriadku. Castokrat kvoli zdravotnym problemom mam pulz vysoky aj 24h po jazde, tymto si to viem odsledovat a ked to trva dlho, viem ze s tym potrebujem nieco robit. Nemam vyslovene sportove Garminy, iba ich lifestylovu verziu, aj tak statistiky pomozu

Tie hodiny čo máš sú Venu 2?
Zobraziť komentár 18.07.2023 - 16:07:14
00
Áno, Venu 2s
Zobraziť komentár 18.07.2023 - 17:34:37
01
Oplatí sa kúpiť remienok na garmin hodinky cez ali ?
Zobraziť komentár 22.07.2023 - 15:21:28
00
link ? ja som kupoval nejaky univerzal podľa rozmeru resp. širky remienku a už by sok nekúpil, radšej original
Zobraziť komentár 22.07.2023 - 16:07:01
00
Ja mám také nylonové z Ali a teraz prvý gumený a spokojnosť. Ale ako vždy, nebrať tie úplne najlacnejšie - tie mi len veľmi natesno dočiahli do dierok v hodinkách
Zobraziť komentár 22.07.2023 - 16:46:22
01
arrow_leftSovicka30 napísala:
Oplatí sa kúpiť remienok na garmin hodinky cez ali ?
Cenovo sa oplati, avsak musi sadnut material ... Mal som viacero remienkov z AliExpress avsak mne sa z nich robila vyrazka. S Garmin, resp. Apple remienkami som taky problem nemal.
Zobraziť komentár 22.07.2023 - 19:52:30
00
Používal som na všetkých predoslych MiBandoch aj teraz Garminoch ramienky z Ali. Ten textilný/nylonovy sa mi osvedčil najviac, nepotí sa pod tým ruka, nosí sa príjemnejšie ako kovový a kožený, aspoň pre mňa.
Zobraziť komentár 22.07.2023 - 21:13:40
00
Z Ali mame remienky cela rodina, ja, zena, syn... nie tie najlacnejsie... take, co uz na obrazku vyzeraju kvalitne. Nikto ziadny problem. Pre mna osobne prijemnejsie ako orig Garmin.
Zobraziť komentár 24.07.2023 - 11:02:00
00
Ahojte, moje polary vantage v uz dozivaju (baterka) a tak sa pozeram po nahrade. Neviem sa rozhodnut medzi g.forerunner 255 a instinct 2 solar. Aj beham (cesta/les) a aj mtb aj cesta. Design sa mi paci oboch.
Zobraziť komentár 24.07.2023 - 11:14:55
00
keyboard_arrow_up