http://www.topky.sk/cl/10/1290838/Priserna-smrt-bajkera-Adama---18---S-triedou-uz-stuzkovu-neoslavi-
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
posledný komentár: 1. 12. 2019 o 23:20
posledný komentár: 13. 10. 2019 o 23:08
posledný komentár: 16. 2. 2009 o 10:49
a ten kamarat nafukal nad 1 promile tak .... aka je pravdepodobnost ze to bola slabost? Iba ak slabost z alkoholu bohuzial.
Chlapik mal rychlost v krvi, jazdil na lyziach, mal skolu lyziovania, organizoval okrem ineho aj preteky v extremnom lyzovani SpeedSki. Tamtie zakruty su zradne aj ked ti nic nejde oproti a v nedelu tam muselo byt hafo ludi kedze pocasie bolo dobre.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
… si myslím , že si sa ani nepozastavil nad tým , čo si napísal 🤦♂️ . Takze , vyexovali dve pivka , rozbehli sa dole , prvý sa vy***** v zákrute , hneď za ním druhý . Hej ?! A už dva metre pod zákrutou bol polda s Drägerom … bo tých 5-10 minút bol čas , kedy tento darwinsky adept ukončil pozemskú pút . Pomyslite , keby v tej rýchlosti v zákrute rozjbali nejakú nevinnú rodinku s deťmi idúcu hore . Komu niet rady …
Druhy isiel asi za nim dost blizko.
Bola výborná.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nechápem. Však tú diagnózu mám aj ja. Bipolárna afektívna porucha. A cítim sa ako úplne normálny. Ráno a večer si dám lieky a fungujem.
Prečo niekoho ostrakizovať, že má psychiatrickú diagnózu? Je to od teba úbohé, Palo TT.
Nechápem. Však tú diagnózu mám aj ja. Bipolárna afektívna porucha. A cítim sa ako úplne normálny. Ráno a večer si dám lieky a fungujem.
Prečo niekoho ostrakizovať, že má psychiatrickú diagnózu? Je to úbohé, Palo TT.
What???
Nechapem, kde tam vidis ostrakizovanie. Je to len obycajne konstatovanie, ze obe nemali lahky zivot a okrem ineho aj toto mali spolocne. Tot vsjo. Prave naopak, spominam a beriem to uplne normalne ako sucast zivota a je to uvedene napr. aj na wiki.
Nevhodnu formulaciu tam vobec nevidim. Ale nech sa vyjadria aj ostatni, ci ten moj prispevok vnimaju tak, ako ty.
Edit: Zistime - pls. kazdy kto vidi ostrakizovanie psychickych chorob v mojej prispevku, kde spominam Dolores, nech da like na Lacov prispevok, ak ho tam nevidi tak na tento moj. Vdaka.
Psychiatrická choroba? To je zaujímavejšie. Pritom to je choroba, ako hociktorá iná. No ale, je to také bulvárnejšie. Preto sa o tom viac šušká. Aj na kadejakých fórach.
Sorry. Nepresvedčíš ma.
Skrátka, sme ešte ďaleko od toho, aby psychiatrické diagnózy neboli ostrakizované. Je to v nás. Niekedy si ani neuvedomíme, keď sa nejakým výrokom môžeme niekoho dotknúť. Chce to čas.
Za tvoje priznanie
Ja som sice v duchu reagoval ako PaloTT, (a tiez som to nemyslel v zlom) no musim zahanbene aj s Lacom suhlasit. Takze pacik neudelim.
Sinead bola moja pubertalna platonicka laska, nespocitam to mnozstvo odtancovanych plouzakov na jej hit.
Ziaden zly umysel (dokonca ani nesikovnost/kostrbatost/dvojzmyselnost) som v tom od PalaTT nevidel
Ja som to pochopil takto. Nevidim tam ziadny utok na psychicku chorobu.
Osobne mam radsej Dolores.
Mimochodom, mali toho spolocneho viacej. Okrem Irska aj bipolar disorder a kopec problemov. RIP.