Zdravím, mám edge 840 solar a chcem sa spýtať či vám funguje navigácia počas spusteného srava segmentu, alebo skôr navigácia v konkrétnom segmente. Na 530 to šlo, teraz na 840 sa mi ani mapa nezobrazí ako ďalšia obrazovka, ktorú mám nastavenú, či už permanente, alebo len pri navigovaní. Aktualizácie máp a software mám najnovšie. Ešte k reštartu, 530 sa mi pravidelne cca 2x do týždňa bezdôvodne počas výjazdu reštartovala na cca 10-30 sekúnd, (našťastie aktivita následne pokračovala). Občas tiež nešla zapnúť, jedenie dlhým podráždením ľavého tlačítka. 840ka sa po týždni používania tiež včera počas výjazdu prvý krát reštartovala, interval bol ale oveľa kratší cca 5 sekúnd oproti 530ke.
Zdravím, na Fenix 6x pro pri jazde po vytvorenej trase, sa mi napr. zobrazenie obrazovky s Climbpro, po pár sekundách prepne na obrazovku c.1. Mám nastavené 4 rôzne základné obrazovky s údajmi, pri zapnutej navigácii pribudnú ešte mapa, climbpro, a tretia s ETA a ETE. Tie navigačné sa ale stále po chvíli prepínajú na tú, čo je v základe č.1. Leziem na kopec, ale musím sa opakovane preklikávať na zobrazenie,ktoré chcem,lebo po chvíli je preč. Rolovanie v menu je vypnuté.
V návode som nenašiel riešenie. Poradí mi niekto? Ďakujem
Včera sa mi stala zaujímavá vec a neviem, či to bolo Graminom alebo Stravou. Po 66km mi to vyhodilo 1058 nastúpaných m. Po korekcii vzdialenosti a prevýšenia na Strave to už bolo iba 586m. Čím to asi bolo?
Hm, jazdil som z Popradu do Važca a späť. Prevýšenie 586 by sa zmene tlaku až tak prejaviť nemalo a počasie bolo po celý čas úplne pohodové, bez nejakých výkyvov.
Zdravím, na Fenix 6x pro pri jazde po vytvorenej trase, sa mi napr. zobrazenie obrazovky s Climbpro, po pár sekundách prepne na obrazovku c.1. Mám nastavené 4 rôzne základné obrazovky s údajmi, pri zapnutej navigácii pribudnú ešte mapa, climbpro, a tretia s ETA a ETE. Tie navigačné sa ale stále po chvíli prepínajú na tú, čo je v základe č.1. Leziem na kopec, ale musím sa opakovane preklikávať na zobrazenie,ktoré chcem,lebo po chvíli je preč. Rolovanie v menu je vypnuté.
"It's not a screen but a Trail Run setting that will change the watch to some different screens once you hit a certain trigger grade of incline. Go to menu>Activities & Apps>Trail Run>Trail Run Settings>Auto Climb>Off (or adjust the Auto Climb settings so you get the behaviours you want)."
Ahojte ,mne po poslednej aktualizácii robia Fenix 6x to iste . Ked idem na biku narátajú aj dvojnásobok nastúpaných metrov a pritom ked zastanem na krizovatke alebo proste niekde kde je značka cyklotrasy aj s nadmorskou výškou tak to ukazuje rovnako ,len porata to zle ,už som aj resetoval , preinstaloval mapy a nič nepomohlo . Nerozumiem tomu
Ahojte. Môj Edge 830 začal cca pred týždňom zvláštne počítať výškové metre. Cestou hore to počíta dobre (+-). Potom ale začnem klesať a výška tak 2-3 minútky ostane nezmenená a potom začne klesať. Problém je, že keď zojdem kopec, tak mám na zariadení výšku tak o 100 metrov vyššiu, ako je realita. Ak zastavím a čakám, tak sa to zrovná, ale potom sú na výškovom profile zuby, ako keby som padal z útesu. Ak v jazde pokračujem a terén je zvlnený, tak vlastne mi vôbec nezaznamená stúpanie po zjazde, lebo on stále klesá, ja už stúpam a niekde sa stretneme. Minulý týždeň na hrebeňovke čergova garmin nameral 1700 výškových metrov, strava 2270, realita z minulého roka meraná garminom bola 2260. Mám najnovšiu verziu firmvéru, aktualizácia sa nerobila už hádam 3-4 mesiace, skúšal som aj továrenské nastavenia vymazanie pamäti zariadenia a nič. Garmin mi nepadol, ani sa neutopil vo vode, ani nič podobné. Má niekto radu? Či len reklamácia?
Nemas k tomu aj novu Variu? Mme nieco podobne robilo, ked som sparoval Variu... Musel som ju odstranit a nasledne pridat a teraz to robim tak, ze najskor zapnem Edge a potom Variu a odvtedy to nerobi
Ahoj, nie, jazdím MTB, ceste sa vyhýbam Práveže nič nové som s tým nespároval. Skúšal som na telefóne vypnúť BT, aj bez hruďáku som skúšal jazdiť a správa sa to rovnako. Nič iné pripojené nemám.
Na zadnej strane su dierky, pozri ci nie su zapchate. Ked to nepomoze, tak jedine reklamacia. Posledne dni dost prsalo a bolo velmi vlhko. Nezmokol ti? Moze byt vo vnutri nejaka vlhkost, ktora sposobuje to zle meranie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Áno, v podstate toto sa deje.
Tu je asi riesenie: https://forums.garmin.com/outdoor-recreation/outdoor-recreation/f/fenix-6-series/213558/during-running-or-trail-the-screen-automatically-switches-between-data-screens
"It's not a screen but a Trail Run setting that will change the watch to some different screens once you hit a certain trigger grade of incline. Go to menu>Activities & Apps>Trail Run>Trail Run Settings>Auto Climb>Off (or adjust the Auto Climb settings so you get the behaviours you want)."